• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Oley lansor demek sende umut kızı olacaksın sonunda Çok ama Çok sevındım ıst geldıĞınde lÜtfen gÖrÜŞelım emı senı Çok ÖpÜyorum
enver beyde karra kılaman ınan Çok sevındınm gÖrÜŞmeye gıtıtınmı
hıÇ rabbım ıŞallah bu tedavınden saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alacaĞın alacaĞımız evlat hamıellıĞı nasıp etsın ınŞallah

Oley lansor demek sende umut kızı olacaksın sonunda Çok ama Çok sevİndİm İst geldİĞİnde lÜtfen gÖrÜŞelİm emİ senİ Çok ÖpÜyorum
enver beyde karra kılaman İnan Çok sevİndİnm gÖrÜŞmeye gİtİtİnmİ
hİÇ rabbİm İŞallah bu tedavİnden saĞlıkla ve hayırlısı İle kucaĞına alacaĞın alacaĞımız evlat hamİellİĞİ nasİp etsİn İnŞallah

canım evet sonunda kararımı vermeyi başarabildim.ağustos adetimde raporumu yenileyeceğiz ve o gün randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum.eylülde de nasipse başlayacağız bakalım.inşallahhh dediğin gibi hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaycım benim yaşımda 33 aslında benim 1 kızım var 11 yaşında.ama ilk evliliğimden.bu eşimden de bir çocuğum olsun istiyorum.çünkü o kızıma okadar iyi babalık yapıyorki bunu da hakkediyor.sorun kimde dersen bir laparoskopi ameliyatı oldum.ama yumurtalarım istenilen kalitede olmuyo.eşiminde spermogramı inişli çıkşlı.ve hareket azlığı var.benide listeye eklersen sevinirim.nerede yaptıracağım ise dr uma bağlı.yani belli değil

slm günay.benide listene eklermisin.ben gerçi eylüle kadar deneme aşamasındayım yani doğal yolla kalma ihtimali.ama benim umudum hiç yok.dr um hamile kalamazsan eylülde ilk adetinde gel demişti.galiba bize yol göründü

Hoş geldin canım inşallah tedaviye gerek kalmaz da kendiliğinden hamile kalırsın...

günaycım meraba ben de yeni kayıt oldum bu siteye alman hastanesine gitmeyi düşünüyorum sen halit fırat erden e gitmişsin nasıl dr gene ona mı gideceksin ben izmir de oturuyorum oraya gelince nerde kalıcam napıcam hiç bilmiyorum

arkadaşım başlıkaçtım ilaç hakkında kimse cevap yazmadı farlutal kullanan oldumu hiç çevrende korkuyorum bi etkisi olur diye çünkü adetim hep normaldi ilk tedavimde dahi gecikme olmadı birde diyorlar bu ilaçtan sonra gebe kalma şansı çokmuş gerçekten doğrumu acaba aklım çok karışık ilaç konusunda 2 gündür kullanıyorum hala bende tık yok ne ağrım var ne başka birşey hiç adet belirtisi yok
allahım aklıma mukayet ol bu yaşıma kadar hiç görmediğim yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sabrımın mükafatını bana ver ve tüm isteyenlere çok çok bebiş

canım bende ameliyat olmak için adetimi bekliyordum ve hiç bir zaman gecikmezken 8 gün gecikti ve farlutal verdi dr um.4. günde hastalandım

günaycım meraba ben de yeni kayıt oldum bu siteye alman hastanesine gitmeyi düşünüyorum sen halit fırat erden e gitmişsin nasıl dr gene ona mı gideceksin ben izmir de oturuyorum oraya gelince nerde kalıcam napıcam hiç bilmiyorum

Hoş geldin aramıza canım.Evet ben de Alman hastanesinde Halit beyle başladım.Ve mutlu sonuca ulaşdım.Hamileydim yani.10 haftalıkken bebeğimi kayb ettim.Kalp atışları durdu.bu da Halit beyin suçu değildi tabi.Bildiğiniz gibi ben bir azeri kızıyım.Tedavi için taa Azerbaycandan geldim tedavimi yaptırdım ve hamile olarak geri döndüm.Hamileliğimi Baküde bir gerizekalı doktorla devam ettirdim ve sonuç da düşükkk...Malesef..
Ama ben alman hastanesinden ve Doktorumdan çokkkkk memnunum canım.Yeni başlayacak tedavimi de tabi Halit beyle başlıycam..
Valla ben de taa buradan geldim oraya.İnternetten hemen alman hastanesinin karşısında Liva sokak da bir ev kiraladık.Stüdyo evdi.bu sefer geldiğimde de aynı yerde kalmayı düşünüyorum.20 gün içinnn 1500 TL vermiştik galiba ama tam olarak hatırlamıyorum.Uygun fiyata oteller de var canım ama ben kendim burayı seçtim çünki çamaşır makinesi ütü falan vardı.Kendim yemek yapıyordum evde.Dışarda falan yediğin zaman çok masraf oluyor da.Anlıycağin 1 ay az süre değil tabi.
Ya doktor bulma ev bulma bunların hepsiyle kendim uğraştım valla.eşimin türkcesi fazla yok da o yüzden.Eğer bir akrabanız falan varsa onlarda kalmanızı terci ederdim.Çünki masraflar çokkk oluyo.Bende ucak bileti parası.ev kirası yeme içme tedavi ilaç 9000 dolara kadar harcamamız oldu canım...ve de kayb ettik bebekle beraber parayı da :umursamaz:

Bende eylül gibi düşünüyorum. Bir defa aşılama olduk negatif sonuçlandı. ilk tüp bebek denemesi olacak bizim için.. inşallah ekim ayına hepimiz hamiş hamiş gezeriz ortalıkda yerimseniben

BENDE varım arkadaşlar yaş 28 bende de fsh sınırda ankara başkent hastanesi ben ağustosta başlıcam ama sonucu eylülde alırım sanırım

Bende eylül gibi düşünüyorum. Bir defa aşılama olduk negatif sonuçlandı. ilk tüp bebek denemesi olacak bizim için.. inşallah ekim ayına hepimiz hamiş hamiş gezeriz ortalıkda yerimseniben

İnşallah mutlu sona erirsin canım..Her şey gönlünce olsun...

günay cım yumurta toplama kaçıncı günde yapıldı transferin kaçıncı günde oldu bide transferden sonra kaç gün istanbul da kaldın yatmak falan gerekiyor mu benim iznim çok az 20 gün.acaba yeter mi diyorum izmir e dönücem çünkü

Canım 21 mart ıstanbuldaydım.23 mart adetimin 2 günü tedavim başladı.3 nisan yumurta toplama,6 nisan transfer 18 nisan tahlil günü..Ama sen transferden 4 gün sonra ayrıla bilirsin ıstanbuldan canım..20 gün yeter bence..

Kızlar zaman daralıyo.Tedavimize az kaldıı.İstiyorum ki gözlerimi kapatayım açtığımda tedavim başlamış olsun.Çok sabırsızlanıyorum..

Kızlar zaman daralıyo.Tedavimize az kaldıı.İstiyorum ki gözlerimi kapatayım açtığımda tedavim başlamış olsun.Çok sabırsızlanıyorum..

canım ya kıyamam sana,bende senin gibiyim hissettiklerinin aynısını yaşıyorum.sabırsızlanıyorum heyecanıma hakim olmıyorum bazen.dualarım hepimiz için inşallah güzel başlayıp güzel sonlanacak,hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba kızlar bende eylül gelsin diye sabırsızlananlardanım temmuz sonu olacaktı transferim ama ohss oluduğum için ertelendi ağustos için gittim daha iyileşmemişim yine eylüle ertelendi ama Allahtan bişi çıkmazsa eylül de olucak umarım alman hastanesindeyim dondurulmuşlarla ilk denememi yapıcam listeye ekleyin benide lütfen ha geyret bakalım listeyi full çekeriz inşallaaaaaaaaaaaaah...

merhaba kızlar bende eylül gelsin diye sabırsızlananlardanım temmuz sonu olacaktı transferim ama ohss oluduğum için ertelendi ağustos için gittim daha iyileşmemişim yine eylüle ertelendi ama Allahtan bişi çıkmazsa eylül de olucak umarım alman hastanesindeyim dondurulmuşlarla ilk denememi yapıcam listeye ekleyin benide lütfen ha geyret bakalım listeyi full çekeriz inşallaaaaaaaaaaaaah...

inşallahhh canım yaa.ne güzel birşey olur öyle olsa.....

Back