Allahımın ıznıyle bugunlerıde atlatacaksın ınanıyorum ben buna bılıyorum bende yasadım hepsını senı cok ıyı anlıyorum ama allahın takdırı bırgun bızede mucızemızı verıcek ınanıyorum ben buna demekkı hamıle kalabılıyoruz dımı bu bile cok guzel bısıı bence
sağ ol tatlım inşallah zaman her şeyin ilacı belkide bir kaç ay sonra bende kaldığım yerden devam edeceğim ve bu yazdıklarıma güleceğim ama şimdilik zor görünüyor
hep iyimser olmaya çalışıyoruz en ufak bir umut bile bize yetiyor ama yaş durduğu yerde durmuyor güzelim günler geçiyor ve umutlar tükeniyor
Canım alleh versin diyelim.ınşallah olur.Hasretde koymaz bizi tanrım ne diye biliriz ki...a.s.
haklısın günaycım elden bir şey gelmiyor dua etmekten başka
selam arkadaşlar bende kısmetse eylül sonu yada ekim gibi başlamak istiyorum 2. denemem olucak benim erkek infertilitesi bizimde inşallah bu sefer herşey yolunda gider:Saruboceq:
inşallah aymes canım bu sefer olur ve meleğini kucağına alırsın
merhabaopuyorumnanaktan bende eylülde düşünüyorum bakalım nasipp...yaşım 30 sorun erkek infertilitesi 3. deneme olacak ama merkez konusunda hala karar verebilmiş değilim maleseffff
selam lansor17 inşallah 3.cüde rabbim kucağını boş bırakmaz inşallah meleklerinizi verir allahım emeklerinizi boş çıkarmasın