• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

merhabaopuyorumnanaktan bende eylülde düşünüyorum bakalım nasipp...yaşım 30 sorun erkek infertilitesi 3. deneme olacak ama merkez konusunda hala karar verebilmiş değilim maleseffff

Merhaba lansorum.İnşallah bu sefer beraber mucadele edicez ve kazanıcaz canım.İnşallahhh...

Allah yardımcımız olsun canım.BEnim 2 dene.İlk denemede gebe kaldım ama 10 haftalık düşükle sonuclandı..Hangi hastane ve doktorla başlıycan inşallah canım ve sizde sorun ne?

merabalar ılk once rabbım en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat versın ,yuzunu guldursun ınsaallah benım sıze bır sorum olcaktı ılk denememde 10 haftalık dusuk yapmıssınız hcg degerınız ılk kacla basladı acaba benımkı baya dusuk cıktı ve eger devam ederse dusuk rıskının veya saglıksız olma ıhtımalının yuksek oldugunu soyluyorlar benımkıde oyle olurmu kı cok korkuyorum merak ettım

merabalar ılk once rabbım en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat versın ,yuzunu guldursun ınsaallah benım sıze bır sorum olcaktı ılk denememde 10 haftalık dusuk yapmıssınız hcg degerınız ılk kacla basladı acaba benımkı baya dusuk cıktı ve eger devam ederse dusuk rıskının veya saglıksız olma ıhtımalının yuksek oldugunu soyluyorlar benımkıde oyle olurmu kı cok korkuyorum merak ettım

bende ilk 145 sonra 441 birde 21 gününde 5590 cıktı canım.5+4 dekeseyi gördük 6+4 kalp atışlarını duyduk.10 kaftamda düşük yaptım.yani düşük yapmadım da kalp atışları durdu.ve kürtaj oldum.kürtaj olduğum gün bebeğin ikiz olduğunu öğrendik..Yani hiç korkma.Bebeğini tanrıya manet et her şey iyi olucak canım..

bende ilk 145 sonra 441 birde 21 gününde 5590 cıktı canım.5+4 dekeseyi gördük 6+4 kalp atışlarını duyduk.10 kaftamda düşük yaptım.yani düşük yapmadım da kalp atışları durdu.ve kürtaj oldum.kürtaj olduğum gün bebeğin ikiz olduğunu öğrendik..Yani hiç korkma.Bebeğini tanrıya manet et her şey iyi olucak canım..

Gunaycim,peki durduk yeremi oldu yani... hersey yolunda gitmis ilk baslarda anladigim kadariyla.. kanaman filan oldumu ?? Cunki hcg sonuclarinda iyi cikmis. Hersey nasip kismet gerci canim aman uzulme,belkide saglikli dogmayacaklardi canim herseyde vardir bi hayr..

Gunaycim,peki durduk yeremi oldu yani... hersey yolunda gitmis ilk baslarda anladigim kadariyla.. kanaman filan oldumu ?? Cunki hcg sonuclarinda iyi cikmis. Hersey nasip kismet gerci canim aman uzulme,belkide saglikli dogmayacaklardi canim herseyde vardir bi hayr..

yok canım ilk başlarda lekelenme tarzı kanamalarım oldu.Sonra da bir gün adet olduğumu sandım aşırı kanamam oldu ama geçti.Doktor yatakta dinlen demişdi.Ya canım asıl sorunu ben biliyorum ne olduğunu.Kalp atışlarını duyduktan sonra ucakla Baküye döndüm.Hava alanında çok yoruldum bir az da ucakta yorgunluk.Ucaktan iner inmez kanama başladı sanki hiç durmuycak gibi başladı.doktor bebek rahimden soyuluyor dedi.3 ayına kadar devam ederse sonra sorun olmuycak dedi ama malesef 3 ayına yetiştiremedik.Ve kalp atışları durdu..Bu sefer inşallah tedaviden sonra hemen dönmüycem baküye 2 ay falan orada dinlenib sonra dönürüm her halde..

Hmm ,anladim canim... Neyse insallah bu defa bebesini kucagina alacaksin canim,Rabbim isteyen herkese istedigi kadar versin insallah.. gorusuruz canim kendine iyi bak..

Allahımın ıznıyle bugunlerıde atlatacaksın ınanıyorum ben buna bılıyorum bende yasadım hepsını senı cok ıyı anlıyorum ama allahın takdırı bırgun bızede mucızemızı verıcek ınanıyorum ben buna demekkı hamıle kalabılıyoruz dımı bu bile cok guzel bısıı bence
sağ ol tatlım inşallah zaman her şeyin ilacı belkide bir kaç ay sonra bende kaldığım yerden devam edeceğim ve bu yazdıklarıma güleceğim ama şimdilik zor görünüyor
hep iyimser olmaya çalışıyoruz en ufak bir umut bile bize yetiyor ama yaş durduğu yerde durmuyor güzelim günler geçiyor ve umutlar tükeniyor
Canım alleh versin diyelim.ınşallah olur.Hasretde koymaz bizi tanrım ne diye biliriz ki...a.s.
haklısın günaycım elden bir şey gelmiyor dua etmekten başka
selam arkadaşlar bende kısmetse eylül sonu yada ekim gibi başlamak istiyorum 2. denemem olucak benim erkek infertilitesi bizimde inşallah bu sefer herşey yolunda gider:Saruboceq:
inşallah aymes canım bu sefer olur ve meleğini kucağına alırsın
merhabaopuyorumnanaktan bende eylülde düşünüyorum bakalım nasipp...yaşım 30 sorun erkek infertilitesi 3. deneme olacak ama merkez konusunda hala karar verebilmiş değilim maleseffff
selam lansor17 inşallah 3.cüde rabbim kucağını boş bırakmaz inşallah meleklerinizi verir allahım emeklerinizi boş çıkarmasın

Seracım çizelgene bakıyorum da bu kiloları kaç zaman içerisinde verdin canım?Bir de sırr değilse nasıl veriyosun diyetisyenemi gidiyorsun canım?

Seracım çizelgene bakıyorum da bu kiloları kaç zaman içerisinde verdin canım?Bir de sırr değilse nasıl veriyosun diyetisyenemi gidiyorsun canım?

günaycım ben 2008 in mart ayında başladım kilo vermeye tüp bebeği aklıma koymuştum kaç kilo verirsem kardır demiştim spor yapıyordum günde 1 saat tempolu yürüyüş haftada 2 gün spor salonu kasım 2008 de 60 kiloya inmiştim
sonra hamur işi ekmek şeker yağ ve tuzu kestim sadece kokluyorum bunları anlayacağın uzun zamana yaydım kilo vermeyi bir anda verince kolay alınıyor kilolar meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum sık sık yiyorum malum pcos var insülin dengemi bozmamaya çalışıyorum aç kalmamaya dikkat ediyorum birde meyvede seçiyorum çok şeker ihtiva eden meyvelerden ve kalorisi yüksek meyvelerden uzak duruyorum yani anlayacağın sürekli birşeyler yiyorum ama seçiyorum yoğurt kesin yiyorum gece acıkınca özellikle yiyorum
ama nisan 2009 dan beri spor yapamıyorum malum tedavi sonra gebelik sonra düşük derken bıraktım ama yeniden başlayacağım da güç toplamaya çalışıyorum
yeni denemeye kadar 2-3 kilo daha vermek istiyorum zamanı belli değil ama nasip kısmet

slm günay.benide listene eklermisin.ben gerçi eylüle kadar deneme aşamasındayım yani doğal yolla kalma ihtimali.ama benim umudum hiç yok.dr um hamile kalamazsan eylülde ilk adetinde gel demişti.galiba bize yol göründü

kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah.....

ben de eylülde düşünüyorum ama kesin değil o yüzden listeye şimdilik beni eklemeyin ...
Ama sizleri takip edicem......

Kızlar eylül ayında tedaviye başlayanınız varsa gelin biz de burada toplanalım.Ne dersiniz...

1. DrGünay ........... 25 yaş.....2 deneme...........Pco..........................................Alman hastanesi Dr Halit Fırat Erden
2. Naz....................28 yaş.......7 deneme..........Pco..........................................Alman hastanesi............................
3. Sibelce...............................2deneme.........Pco............................................................................................
4. Brosa....................................................................................................................................................
5. Amor amor ...........................1 deneme ....Sebebsiz inferlite.........................................................................
6. Nmh.....................................4 deneme.....Yumurta rezervinde azlık...........Gürgan klinik..................................
7. Rokoko..............31yaş...........2deneme......erkek inferlitesi.........................Adana Ankara merkezi....................
8. ARTVİNTLİ19876.......................................erkek inferlitesi..........................Memorial hastanesi..........................
9. aymes..................................2deneme.......erkek inferlitesi.......................................................................
10.LANSOR17...........................3deneme.......erkek inferlitesi...........................................................................

canım yaşım şuanda 30 ama eylülde 31 olacağım ve sonunda kararımı verdim umut tüp bebek merkezinde olacak inşallah rabbim başka bir dert keder vermezse...

Back