merhabaopuyorumnanaktan bende eylülde düşünüyorum bakalım nasipp...yaşım 30 sorun erkek infertilitesi 3. deneme olacak ama merkez konusunda hala karar verebilmiş değilim maleseffff
Allah yardımcımız olsun canım.BEnim 2 dene.İlk denemede gebe kaldım ama 10 haftalık düşükle sonuclandı..Hangi hastane ve doktorla başlıycan inşallah canım ve sizde sorun ne?
merabalar ılk once rabbım en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat versın ,yuzunu guldursun ınsaallah benım sıze bır sorum olcaktı ılk denememde 10 haftalık dusuk yapmıssınız hcg degerınız ılk kacla basladı acaba benımkı baya dusuk cıktı ve eger devam ederse dusuk rıskının veya saglıksız olma ıhtımalının yuksek oldugunu soyluyorlar benımkıde oyle olurmu kı cok korkuyorum merak ettım
bende ilk 145 sonra 441 birde 21 gününde 5590 cıktı canım.5+4 dekeseyi gördük 6+4 kalp atışlarını duyduk.10 kaftamda düşük yaptım.yani düşük yapmadım da kalp atışları durdu.ve kürtaj oldum.kürtaj olduğum gün bebeğin ikiz olduğunu öğrendik..Yani hiç korkma.Bebeğini tanrıya manet et her şey iyi olucak canım..
Şimdilik 10 kişiyiz umarım onumuzda gebe kalırız inşallah..
Gunaycim,peki durduk yeremi oldu yani... hersey yolunda gitmis ilk baslarda anladigim kadariyla.. kanaman filan oldumu ?? Cunki hcg sonuclarinda iyi cikmis. Hersey nasip kismet gerci canim aman uzulme,belkide saglikli dogmayacaklardi canim herseyde vardir bi hayr..
sağ ol tatlım inşallah zaman her şeyin ilacı belkide bir kaç ay sonra bende kaldığım yerden devam edeceğim ve bu yazdıklarıma güleceğim ama şimdilik zor görünüyorAllahımın ıznıyle bugunlerıde atlatacaksın ınanıyorum ben buna bılıyorum bende yasadım hepsını senı cok ıyı anlıyorum ama allahın takdırı bırgun bızede mucızemızı verıcek ınanıyorum ben buna demekkı hamıle kalabılıyoruz dımı bu bile cok guzel bısıı bence
hep iyimser olmaya çalışıyoruz en ufak bir umut bile bize yetiyor ama yaş durduğu yerde durmuyor güzelim günler geçiyor ve umutlar tükeniyor
haklısın günaycım elden bir şey gelmiyor dua etmekten başkaCanım alleh versin diyelim.ınşallah olur.Hasretde koymaz bizi tanrım ne diye biliriz ki...a.s.
inşallah aymes canım bu sefer olur ve meleğini kucağına alırsınselam arkadaşlar bende kısmetse eylül sonu yada ekim gibi başlamak istiyorum 2. denemem olucak benim erkek infertilitesi bizimde inşallah bu sefer herşey yolunda gider:Saruboceq:
selam lansor17 inşallah 3.cüde rabbim kucağını boş bırakmaz inşallah meleklerinizi verir allahım emeklerinizi boş çıkarmasınmerhabaopuyorumnanaktan bende eylülde düşünüyorum bakalım nasipp...yaşım 30 sorun erkek infertilitesi 3. deneme olacak ama merkez konusunda hala karar verebilmiş değilim maleseffff
drgunay hepimize sabirrr ve sans diliyorum bende buay deniyorum yolumuz acik olsunnn
Seracım çizelgene bakıyorum da bu kiloları kaç zaman içerisinde verdin canım?Bir de sırr değilse nasıl veriyosun diyetisyenemi gidiyorsun canım?
Kızlar eylül ayında tedaviye başlayanınız varsa gelin biz de burada toplanalım.Ne dersiniz...
1. DrGünay ........... 25 yaş.....2 deneme...........Pco..........................................Alman hastanesi Dr Halit Fırat Erden
2. Naz....................28 yaş.......7 deneme..........Pco..........................................Alman hastanesi............................
3. Sibelce...............................2deneme.........Pco............................................................................................
4. Brosa....................................................................................................................................................
5. Amor amor ...........................1 deneme ....Sebebsiz inferlite.........................................................................
6. Nmh.....................................4 deneme.....Yumurta rezervinde azlık...........Gürgan klinik..................................
7. Rokoko..............31yaş...........2deneme......erkek inferlitesi.........................Adana Ankara merkezi....................
8. ARTVİNTLİ19876.......................................erkek inferlitesi..........................Memorial hastanesi..........................
9. aymes..................................2deneme.......erkek inferlitesi.......................................................................
10.LANSOR17...........................3deneme.......erkek inferlitesi...........................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?