Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Evet canım .Tek umudum şu mubarek günlerde dua etmek.Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.Yarın 13. gün işallah size güzel haberler verebilirim:CüvCüv:

cok tesekkur ederım canım.senın tedavın ne asamada?ınsallah hayrlı haberlerı hepımız alırız
Aminnn canim, ben beklemedeyim isin en zor kismi diyordular bu kadar beklemiyordum gunler gecmiyor, ikilemde kaliyorsun hamile miyim degil miyim diye dusunuyorsun...cuma gunu test gunum az kaldi sayilir, ya sabir deyip bekliyoruz artik:)))

Aminnn canim, ben beklemedeyim isin en zor kismi diyordular bu kadar beklemiyordum gunler gecmiyor, ikilemde kaliyorsun hamile miyim degil miyim diye dusunuyorsun...cuma gunu test gunum az kaldi sayilir, ya sabir deyip bekliyoruz artik:)))

Dragonliliycim sen icini ferah tut... burada okadar cok kisiye yardimci olmaya calisiyorsunki.. yuregin kadar temiz bir evlat allah sana nasip etsin arkadasim.. bence cuma gunu super haberlerler geleceksin eve... ben inaniyorum bebislerin sana tutunacak...

insallah canim arkadasim benim, insallah sen de cok guzel haberler vereceksin bize en kisa zamandakaydirigubbakcemile3

kızlar kullandığım crinone jel benim karnımda acaip şişlik yapıyor başka kullanan varmı sizlerdede böyle oluyormu?

canım 3 4tane kuru kayısı arkasındanda sıcak su içince kabızlık falan kalmıyo

merhaba arkadaşlar. benim transferim 7 eylülde yapıldı..test günümm20 eylül ama bayarama geliyor sanırım iki gün önceden yaptıracağım testi..arkadaşlar transfer sonrası 2 güne bir estradiol yani e2 tahlili yaptıran varmı.. ve pregnnly vurulan.. benim doktorum bu şekilde yaptırıyor.. birde bu e2 hormonun gebelikle ilişkisi ne... sonuçta e2 hormonu benim bildiğim yumurtaların rezervini ve kalitesini bildiren hormon değilmiydi... cevaplarsanız sevinirrim.

hayırlı olsun transferin,benimde 20 eylül aslında ama bayramın ilk günü olduğu için dr 19 eylülde yaptırabilirsin dedi bana,ilginç neden e2 istedi acaba sormadınmı doktoruna ?

ben birinden daha duymuştum 2 günde bir e2 tahlili isteyen. galiba artmaya devam ederse tutunacağını falan gösteriyormuş. ama genelde istenmiyor. zaten 2 günde bir kan vermek de çok zahmetli iş ve olacak olan oluyor sonuçta!

ben de bugün 1.-2.-3.-4. kalite bebeklerimi aldım geldim. bekleme süreci başladı. rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

ben de bugün 1.-2.-3.-4. kalite bebeklerimi aldım geldim. bekleme süreci başladı. rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

denizcim cokkkkk hayirli olsun, insallah bebislerin simsiki tutunacak sana Allahin izniyle.beklemek, iste bu asama biraz zor, gecmiyor gunler, ama bir taraftan da dusunuyorum beklerken bir umudumuz var...bebislerinle olmanin tadini cikar, ilk zamanlar yeniyken orda olduklarini biliyorsun cok guzel bir his, ama zaman gectikce biraz endise de ekleniyor acaba hala ordalar mi diye, o kotu biraz

denizcim allahım annelerıne sımsıkı tutunmayı nasıp etsın inşallah hamiş haberlerını alacagız

denizcim allahım annelerıne sımsıkı tutunmayı nasıp etsın inşallah hamiş haberlerını alacagız

sağolun kızlar rabbim hpimiz için hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

denizcim Rabbim hakkkında ne hayırlıysa onu versin inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…