• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

slm kızlar transferi olanlara bol kayısı ,hurma,su ve sulu gıdalı günler diliyorum:) rabbim herşeyi gönlünüzce kılsın inş.
opusu olanlar ise merak ediyorum neden herkesin transferi 2. 3. gün yapılıyor.bence drunuza sorun çünkü 4. 5. gün transferlerinde başarı şansı daha yüksek oluyomuş. birde erkek infertilitesi şekil vs. sorunu olanlar IMSI diye bir cihaz var ben memorialda yaptırdım orada vardı sperm seçiminde hatayı en aza indiriyor. ankarada merkezlerde bulamadım ama sanırım istanbulda çok merkezde var.insan çok deneme yaptırınca tecrübeleniyor biz başta bu seçenekleri bilemedik yeni başlayanlara faydamız olsun bari.

sağol yehareciğim inan varya daha şimdiden karnım kocaman oldu ve inanılmaz gazım var kimyon kaynatıp içtin bugunde rezene aldım çarsamba günü ailemin yanına gitcem zaten merkezde orda artık bol bol kayısı ve hoşaf içicem yoksa gecmezz gecmezz bu şişlik

slm kızlar transferi olanlara bol kayısı ,hurma,su ve sulu gıdalı günler diliyorum:) rabbim herşeyi gönlünüzce kılsın inş.
opusu olanlar ise merak ediyorum neden herkesin transferi 2. 3. gün yapılıyor.bence drunuza sorun çünkü 4. 5. gün transferlerinde başarı şansı daha yüksek oluyomuş. birde erkek infertilitesi şekil vs. sorunu olanlar IMSI diye bir cihaz var ben memorialda yaptırdım orada vardı sperm seçiminde hatayı en aza indiriyor. ankarada merkezlerde bulamadım ama sanırım istanbulda çok merkezde var.insan çok deneme yaptırınca tecrübeleniyor biz başta bu seçenekleri bilemedik yeni başlayanlara faydamız olsun bari.

canım döllenen yumurta sayısı çok ve kaliteli ise en kalitelilerini seçmek için 5. güne gidiyor merkezler. ama 3-5 tane döllendiyse bunu göze alamıyorlar. embriyoların rahimde doğal ortamlarında yaşama şansları labaratuara göre daha fazlaymış

size bişi söyliyimmi kızlar benim ilk tedavimde 25 tane yumurta toplandı 21 tanesi döllendi bunladan 12 tanesi 1.kaliteydi 3 tane transfer edildi ama maalesef olmadı herşey kader kısmet ben artık buna tamamen inanıyorum acıkcası 1 tek yumurtayla 2.kaliteyle hamile kalan birini duydum ben kısmetımızde ne varsa o olur inşallah nasibimizde varsa olucaktır yoksa elimizden bişi gelmiyor üzmeyelim kendimizi hadi ama umutlar yükselsinnnn :lepi::dance::teytey:a.s.:nazar:

Merhaba arkadaslar... dr den geldim..cuma gunu transfer degil asilamaya cevirdiler buzum durumu... bakalim kismet boyleymis demek.. ama asilamayla ilgili sans cok dusuk degil mi?

Merhaba arkadaslar... dr den geldim..cuma gunu transfer degil asilamaya cevirdiler buzum durumu... bakalim kismet boyleymis demek.. ama asilamayla ilgili sans cok dusuk degil mi?

çok yüksek değil ama 2 yumurtayla da çok yüksek değil hele bir de boş çıkarsa yumurtaların ve tüp bebek ücreti çok yüksek. aşılama daha normal. bir de olacaksa aşılam ile de olur. olmazsa hemen bitkisel kürlere basla. protein ve sebze ağırlıklı beslen. doktorlar da yumurtaları cevbı biliyorlar bundn sonrakinde başka bir protokol uygulayıp dah başarılı olmaya çalışırlar. bol şans :1hug:

arkadaşlar ciddi bir paradoks var.
bazıları kötü emmbr. ilde oluyo, 1 yumurta ilede oluyo yada tedavierden sonra kendiliğinden oldu diyo kimi Allah isterse zaten olur diyor bu liste uzar gider.
2 yol var diye düşünüyorum 1.si hiç tedavi olmadan bolca dualarla mucize beklemek (kanserli hastanın ölümü bekleyip dua etmesi gibi bişi oluyo)
2.si ise mademki pozitif bilimlerden faydalanıyoruz. bütün hastalıklar için nasıl dra gidiyorsak tüp bebek içinde bana göre yapılabilecek ne varsa hepsini tastamam yapıp ( duruma göre micro,ımsı,pgt,ko kültür vs. gibi ) ardından tam duayla tevekkülle beklemek.
neticede evet bi doğum ölüm kaderi var ama bilim ve dua işbirliğide var bana göre

çok yüksek değil ama 2 yumurtayla da çok yüksek değil hele bir de boş çıkarsa yumurtaların ve tüp bebek ücreti çok yüksek. aşılama daha normal. bir de olacaksa aşılam ile de olur. olmazsa hemen bitkisel kürlere basla. protein ve sebze ağırlıklı beslen. doktorlar da yumurtaları cevbı biliyorlar bundn sonrakinde başka bir protokol uygulayıp dah başarılı olmaya çalışırlar. bol şans :1hug:

Tesekkur ederim Denizcim benim umudum yok. carsamba gunu tekrar ultrasyona giricem. bu aksam gonal-f 200 alicam diger ignemide yine 10 oz alicama ve catlatma ignesi vuracakmisim. yarinda ayni uc igne. ve cuma gunu asilama olacakmis. cok heveslenmicem... diger tedavim de haplarla olacakmis. hemen iki hafta sonra baslayabilirmisim. bilemiyorum. kafam allak bullak oldu,.

sağol yehareciğim inan varya daha şimdiden karnım kocaman oldu ve inanılmaz gazım var kimyon kaynatıp içtin bugunde rezene aldım çarsamba günü ailemin yanına gitcem zaten merkezde orda artık bol bol kayısı ve hoşaf içicem yoksa gecmezz gecmezz bu şişlik

bende gazman gibi dolaşıyorum evin içindekaydirigubbakcemile3
hurma hurma diyorum başkabirşey demiyorum valla süper iyi geliyor,

gunaydın arkadaslar dun bebıslerımı aldım geldım.2tane transfer yapıldı doktor cok guzel şşeyler soyledı cok umutluyum .bekleme surecı nasıl gecer bılemıyorum.7tane embrıyoyu da dondurmuslar.gayet kalıtelı dedıler artık hayırlısı. buarada herkesın kadır gece mubarek olsun .bu gunlerın yüzü gozu hurmetıne allah kucaklarımızı bos bırakmasın.

gunaydın arkadaslar dun bebıslerımı aldım geldım.2tane transfer yapıldı doktor cok guzel şşeyler soyledı cok umutluyum .bekleme surecı nasıl gecer bılemıyorum.7tane embrıyoyu da dondurmuslar.gayet kalıtelı dedıler artık hayırlısı. buarada herkesın kadır gece mubarek olsun .bu gunlerın yüzü gozu hurmetıne allah kucaklarımızı bos bırakmasın.

canım hayırlı olsun. bana da dün transfer yapıldı. yaş ileri diye 4 tane yerleştirildi ama sadece 1 tanesi iyi kalite. hakkımızda hayırlısı

hayırlı olsun canım sende bizim gibi bekleyenlerdensin artık allah mutlu haberler almayı nasip etsin
:Saruboceq:

canım hayırlı olsun allahım güzel haberler almanı nasıp etsın

kızlar dr gıdıyorum dualadınızı eksık etmeyın bu guzel gunde kadır gecesınde inşallah guzel haberlerle donerım inşallah bebışlerım annelerıne tutunmuslardır

Back