Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canim, ben beklemedeyim isin en zor kismi diyordular bu kadar beklemiyordum gunler gecmiyor, ikilemde kaliyorsun hamile miyim degil miyim diye dusunuyorsun...cuma gunu test gunum az kaldi sayilir, ya sabir deyip bekliyoruz artik:)))cok tesekkur ederım canım.senın tedavın ne asamada?ınsallah hayrlı haberlerı hepımız alırız
Aminnn canim, ben beklemedeyim isin en zor kismi diyordular bu kadar beklemiyordum gunler gecmiyor, ikilemde kaliyorsun hamile miyim degil miyim diye dusunuyorsun...cuma gunu test gunum az kaldi sayilir, ya sabir deyip bekliyoruz artik:)))
Dragonliliycim sen icini ferah tut... burada okadar cok kisiye yardimci olmaya calisiyorsunki.. yuregin kadar temiz bir evlat allah sana nasip etsin arkadasim.. bence cuma gunu super haberlerler geleceksin eve... ben inaniyorum bebislerin sana tutunacak...
insallah canim arkadasim benim, insallah sen de cok guzel haberler vereceksin bize en kisa zamandakaydirigubbakcemile3
hadı hayırlısı bakalım..bende bugun saat 14.00da hastanede oolcam transfer için..endıse var bıraz ama sonucu mutlu olur insallahh.
kızlar mrb .dun hastaneyı aradım.24 yumurtadan 21ını ısleme almıslar 9tanesı dollenmıs .pazartesı 2de burda ol transfer işlemın olacak dedıler.bırde progestron ıgnelerıne basladım aksamları .ignelerden kalcalarım cok agrıyo.kabızlık problemıde cıktı..anlıcagınız berbat bı halde yatıyorummm.artık hayırlısı
merhaba arkadaşlar. benim transferim 7 eylülde yapıldı..test günümm20 eylül ama bayarama geliyor sanırım iki gün önceden yaptıracağım testi..arkadaşlar transfer sonrası 2 güne bir estradiol yani e2 tahlili yaptıran varmı.. ve pregnnly vurulan.. benim doktorum bu şekilde yaptırıyor.. birde bu e2 hormonun gebelikle ilişkisi ne... sonuçta e2 hormonu benim bildiğim yumurtaların rezervini ve kalitesini bildiren hormon değilmiydi... cevaplarsanız sevinirrim.
merhaba arkadaşlar. benim transferim 7 eylülde yapıldı..test günümm20 eylül ama bayarama geliyor sanırım iki gün önceden yaptıracağım testi..arkadaşlar transfer sonrası 2 güne bir estradiol yani e2 tahlili yaptıran varmı.. ve pregnnly vurulan.. benim doktorum bu şekilde yaptırıyor.. birde bu e2 hormonun gebelikle ilişkisi ne... sonuçta e2 hormonu benim bildiğim yumurtaların rezervini ve kalitesini bildiren hormon değilmiydi... cevaplarsanız sevinirrim.
ben de bugün 1.-2.-3.-4. kalite bebeklerimi aldım geldim. bekleme süreci başladı. rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:
denizcim cokkkkk hayirli olsun, insallah bebislerin simsiki tutunacak sana Allahin izniyle.beklemek, iste bu asama biraz zor, gecmiyor gunler, ama bir taraftan da dusunuyorum beklerken bir umudumuz var...bebislerinle olmanin tadini cikar, ilk zamanlar yeniyken orda olduklarini biliyorsun cok guzel bir his, ama zaman gectikce biraz endise de ekleniyor acaba hala ordalar mi diye, o kotu biraz
denizcim allahım annelerıne sımsıkı tutunmayı nasıp etsın inşallah hamiş haberlerını alacagız
ben de bugün 1.-2.-3.-4. kalite bebeklerimi aldım geldim. bekleme süreci başladı. rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:
rabbim önce onları sana sımsıkı tutundursun sonrada sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: