canim dinlenmene bak az kalmis...insallah sen de girken gibi hamis haberi veririsin sali gunu...haber vermekte gecikme ama merak ediyoruz biz de:))):CüvCüv:sabahları bulantıyla uyanıyorum kasık agrımda devam edıo dr dınlenmemı soyledı kasıklarımda ara ara batma oluyo salıya az kaldı inşallah pozıtıf sonuclar alırız gun yaklastıkca heyecanda artıyo
kızlar mrb .bugun yumoslarım toplandı tam 24tane..yarın arıcam bakalım embrıyo ıcın.dedıgız gıbı arkadslar fazla korkacak bısey yok .uyuyyup uyanıyosunuz okadar.ben cok korkuyodumm ama korkmaya degecek bısey yokk.allah herkese kolaylık ve bol bol bebıs versın
canim yumurta sayin cok iyi cikmis insallah cogu dollenir ve kalitelidirler, bol sanslar:lepi:
hayirlisi olsun canim senin icin :)merhaba, biz 24 Ağustosta başladık..
yarın yumurtalar toplanıyor. Transfer pzt ya da salı sanırım..
ay sonunda her şey belli olacak..
hayırlı olsun. benden de bugün 6 tane toplandı. yarın kaç tane döllendi onu bildiricekler. nisandaki denemede de 6 toplanmıştı 1 iyi 1 orta kalite döllenmişti kimyasal oldu. inşş bu sefer olur. ben 42,5 yaşındayım. sanırım benim yaşıma göre iyi bu sayı. çok yumurtası olanlara özeniyorum ben de ama tabii unutmamak lazım 6 tane de 2-3 tane olmasından iyidir. sonuçta 1 tane yumurtası gelişip onunla hamile kalanlar var. hayırlısı canım :Saruboceq:
denizcim dediklerine katiliyorum nu guzel demissin 1 tane de yeter rabbim istesin yeterki ..
slm kızlar çoktandır giremiyodum siteye bazı arkadaşlar transfer olmuşlar transfer olan arkadaşlara bol şanslar diliyorum inşallah bu mübarek ayda hepimiz hamile kalırız.Ben transferi 7 eylül diye hesaplıyordum benimki uzadı bugün yumurtalıklar toplandı Allah izin verirse pazar yada pazartesi transfer bu arada burdaki bazı arkadaşlarla aynı güne denk geliyo Allah yüzümüze baksın ne deyim.yumurta toplama benim çok sancılı geçti uyumadım ve toplarlarken hissettim şimdide çok sancım var 2 büklüm yürüyorum inşallah transfer kolay geçer korkmaya başladım çünkü
gecmis olsun canim tam uyutmadilar seni demek ki tuhh transfer daha kolay ,cunku onda herhangi bir ilac kullanmiyorsun rahat oldugu icin merak etme.