Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

merabalar kızlar benim size soracaklarım var tüp bebek yaptırmış kişiler olarak
ben hiç aşı tüp yaptırmadım 2 gebelik yaaşadım klomen ve gonal f ile onlarda düşükle sonuçlandılar
şimdi tüp bebek merkezine gidip yaptırmak istiyorum ön bilgi olarak şu halde ne kadara yaptırabilirim
devletten yardım alabilrmiyim ssklı olarak lütfen cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

sgk yı bilmiyorum ama acıbademde tüp tedavi 3950 ilaçlara da 2100 verdim. aşılamada da 850 tedavi 1000 ytl ilaçlarım tuttu

bende varım eylül ayında :) inşallah hepimizin haberleri de ii olur.ben bilgilerimi veriyim beni de yazıın 26 yaşındayım yumurta rezervi azlığı var ilk tüp bebek denemem gürgan clinicte tedavi görüyorum herkese başarılaaar :)

Canlarım ne olur bana yardım edın :1no2:Transferimin 11.günü Beta HCG 34.20 cıktı.Ben şimdi hamilemiyim?Degerim sizden okuduklarım dogrultusunda cok az geldi.kafam cok karışık.Kötü giden birşeyler var galiba.Aglayıp duruyorum

canim bu konuda cok bilgili degilim ama, degerin 11.gun icin iyi gorunuyor.2 gun sonra tekrar yaptir degerinin ikiye katlanmasi lazim insallah katlanir da...dusuk degerle hamilelige baslayan ve devam eden cok arkadas var, Allaha sukret 0 degil degerin insallah cok guzel ikiye katlanarak yukselir.moralini bu donem yuksek tut iyi tarafindan bak tamam canim...

hamilesin ama şimdilik çok sağlıklı bir hamilelik değil. yani değer yüksek olmadığı için kimyasal hamilelik olma riski var. 13. ve 15. günler tekrar et. güzel bir şekilde 2 ye katlanıyorsa sorun yok demektir. umarım 2 ye katlanır canım :teselli:

kızlar mrb .dun hastaneyı aradım.24 yumurtadan 21ını ısleme almıslar 9tanesı dollenmıs .pazartesı 2de burda ol transfer işlemın olacak dedıler.bırde progestron ıgnelerıne basladım aksamları .ignelerden kalcalarım cok agrıyo.kabızlık problemıde cıktı..anlıcagınız berbat bı halde yatıyorummm.artık hayırlısı

hayirli olsun tatlim, progesteron kabizlik yapiyor...lifli ve sulu gidalara basla bence, arkadaslar hurma iyi diyolar..transferden sonra kabiz olmamaya calis, gerekirse doktoruna soyle surup versin.ben vajinal tablet (hap gibi sert) kullaniyorum, kimi igne daha iyi diyor, tabi doktorlar hastanin ve tedavinin durumuna gore belirliyor sanirim..az kaldi bebislerine kavusmaya, transfer icin de sakin korkma bir sey hissetmiyorsun, bebislerinle bulusacagin o anin tadini cikar:)))

cok tesekkur ederım canım.senın tedavın ne asamada?ınsallah hayrlı haberlerı hepımız alırız

bence ağlamakda hata ediyosun hersey ıcın erken kiminiki böyle düşük başlayıp biranda yükselebiliyor sen kendini strese sokma derim ben hersey için erken diye düşünüorum sakin ol bence :teselli:

kızlar 2 gün girmedim topik çoşmuş walla hamile olan arkadasımızı yürekten tebrik ediyorum diğerlerinden de hayırlı haberler bekliyorum inşallahhhh

arkadaşım benim bildiğim kadarı ile ssk dan destek alman için kısırlık raporu alıyorsun diye biliyorum?
birde normal yoldan hamile kalmışsın 2 kere neden tüp bebek düşünüyorsun?sorun ne,

hayırlı olsun tedavin canım,allah gönlüne göre versin.

hayırlı olsun canım,9 tane maşallah sana embryo dondurma teklif edebilirler herhalde,

Güzel dilek ve niyetleriniz işallah kabul olur kızlar.:çok üzgünüm:Bana ve eşimede güzel bir bayram hediyesi olur.Banada deger az geldi.ışallah kimyasal gebelik olmaz.Yarın için tekar test yapılcak.offf yarınada daha cook var

hiç üzülme canım iş olacağına varıyo değilmi.eğer bebişlerin şu an seninleyse senin üzüldüğünü anlayacaklar ve onlarda üzülecek o yüzden stres yapma kendine.eğer olmazsa da bidahakine inşallah her şerde vardır bir hayır savaşa devammm durmak yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…