slm kızlar transferi olanlara bol kayısı ,hurma,su ve sulu gıdalı günler diliyorum:) rabbim herşeyi gönlünüzce kılsın inş.
opusu olanlar ise merak ediyorum neden herkesin transferi 2. 3. gün yapılıyor.bence drunuza sorun çünkü 4. 5. gün transferlerinde başarı şansı daha yüksek oluyomuş. birde erkek infertilitesi şekil vs. sorunu olanlar IMSI diye bir cihaz var ben memorialda yaptırdım orada vardı sperm seçiminde hatayı en aza indiriyor. ankarada merkezlerde bulamadım ama sanırım istanbulda çok merkezde var.insan çok deneme yaptırınca tecrübeleniyor biz başta bu seçenekleri bilemedik yeni başlayanlara faydamız olsun bari.
Merhaba arkadaslar... dr den geldim..cuma gunu transfer degil asilamaya cevirdiler buzum durumu... bakalim kismet boyleymis demek.. ama asilamayla ilgili sans cok dusuk degil mi?
çok yüksek değil ama 2 yumurtayla da çok yüksek değil hele bir de boş çıkarsa yumurtaların ve tüp bebek ücreti çok yüksek. aşılama daha normal. bir de olacaksa aşılam ile de olur. olmazsa hemen bitkisel kürlere basla. protein ve sebze ağırlıklı beslen. doktorlar da yumurtaları cevbı biliyorlar bundn sonrakinde başka bir protokol uygulayıp dah başarılı olmaya çalışırlar. bol şans :1hug:
ben de bugün 1.-2.-3.-4. kalite bebeklerimi aldım geldim. bekleme süreci başladı. rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:
doktoruma sordum ama pek bilgi vermiyor..yinede cevaplarınız için teşekkürler...
ben de bugün 1.-2.-3.-4. kalite bebeklerimi aldım geldim. bekleme süreci başladı. rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:
sağol yehareciğim inan varya daha şimdiden karnım kocaman oldu ve inanılmaz gazım var kimyon kaynatıp içtin bugunde rezene aldım çarsamba günü ailemin yanına gitcem zaten merkezde orda artık bol bol kayısı ve hoşaf içicem yoksa gecmezz gecmezz bu şişlik
nilnil canımhayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin sonra bizlere Allah dualarını kabul etsin tatlım
gunaydın arkadaslar dun bebıslerımı aldım geldım.2tane transfer yapıldı doktor cok guzel şşeyler soyledı cok umutluyum .bekleme surecı nasıl gecer bılemıyorum.7tane embrıyoyu da dondurmuslar.gayet kalıtelı dedıler artık hayırlısı. buarada herkesın kadır gece mubarek olsun .bu gunlerın yüzü gozu hurmetıne allah kucaklarımızı bos bırakmasın.
gunaydın arkadaslar dun bebıslerımı aldım geldım.2tane transfer yapıldı doktor cok guzel şşeyler soyledı cok umutluyum .bekleme surecı nasıl gecer bılemıyorum.7tane embrıyoyu da dondurmuslar.gayet kalıtelı dedıler artık hayırlısı. buarada herkesın kadır gece mubarek olsun .bu gunlerın yüzü gozu hurmetıne allah kucaklarımızı bos bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?