Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

canim dinlenmene bak az kalmis...insallah sen de girken gibi hamis haberi veririsin sali gunu...haber vermekte gecikme ama merak ediyoruz biz de:))):CüvCüv:

canim yumurta sayin cok iyi cikmis insallah cogu dollenir ve kalitelidirler, bol sanslar:lepi:

merhaba, biz 24 Ağustosta başladık..
yarın yumurtalar toplanıyor. Transfer pzt ya da salı sanırım..
ay sonunda her şey belli olacak..
hayirlisi olsun canim senin icin :)

denizcim dediklerine katiliyorum nu guzel demissin 1 tane de yeter rabbim istesin yeterki ..

gecmis olsun canim tam uyutmadilar seni demek ki tuhh transfer daha kolay ,cunku onda herhangi bir ilac kullanmiyorsun rahat oldugu icin merak etme.

Gozlerim okumaktan bozulacak :) umarim hersey gonlunuz gibi olur arkadaslarim.. tedavisini tamamlayacak arkadaslar var aramizda super bir heyecan yasiyorlar... umarim herkesin oyle hissleri yasamasi icin yuce Rabbim yardimci olur.. ve umarim minik bebislerinizi ninilerle misil misil kucaklarinizda uyutursunuz...

kizlar sizde de zaman zaman umutsuzluk oluyor mu?6 negatif asilama ve ustune 1,5 sene her ay belki hamile olurum diye heveslenip ama adet olmak...insan kendini sanki beceriksiz eksik gibi hissediyor .sonra bu kez de sanki onlar gibi olacak sonucum diye korkuyorum... 1 hafta sonra belli olacak, her sey Allahin takdiri,sen buyuksun Allahim bu mubarek ayda yuzumuzu guldur artik :Saruboceq:

dragonlily umutsuzluk elbet hepimizde oluyor aynen söyledikleri bizlerde yaşıyoruz. herşey insanlar için önemli olan yere düşmek diil ayağa kalkabilmek evelallah hep kalkacağız. benimde transferimin üçüncü günü umutsuzluk sonucu negatif olmasına yardım ediyor bu bir gerçek o yüzden en umutsuz anlarda olmuş kucağına almışsın hayatının parçası olmuş kötü günler geride kalmış hep bunu canlandır gözünde emi o zaman umutsuzluğu bırakıp hayal kurarsın biliyosun hayal etmek bile çok güzel.

kızlar 3 yumurtam döllenmiş. kaliteleri belli değil henüz transfer pazartesiye inşş çok güzel bölünüp çok kaliteli yumoşlarım olur rabbim bu sefer hayırlııyla emklerimizin karşılığını verir :Saruboceq:

hadi kızlar haber beklıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ohhs olunca genelde yumurtaları dondurup 1-2 ay sonra transfer yapıyorlar. yoksa su toplama geçmezse hem transfer edilen yumurtaları hem seni riskli duruma sokar. neden seninkileri de bekletmiyorlar?

canım gözün aydın inşallah güzelce bölünüp kaliteli yumoşlar olarak annelerine tutunurlar..

arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum.insan kendini eksik hissediyooo. bugün ara ara batmalar hissediyorum kasıklarımda karnıma doğru hafif bir ağrı var. bir de bize çok işlemler yapıldığı için her noktamızı hissediyoruz. bu kadar iğne ilaçtan sonra ne hissettiğimin bile farkında değilim.sonuca az kaldı heyecandan ölmek üzereyim.

canım ohhs olunca genelde yumurtaları dondurup 1-2 ay sonra transfer yapıyorlar. yoksa su toplama geçmezse hem transfer edilen yumurtaları hem seni riskli duruma sokar. neden seninkileri de bekletmiyorlar?

canım inan bende bilmiyorum ohss olduğum için yatırdılar serum verdiler iki gün doktor transferden sonrada sana su toplamaman için ilaç yazacaz dedi.2gün hastanede kaldım eve geldiğimde 2 gün önce giydiğim elbiseye giremedim bi anda şiştim ertesi gün tekrar elbiseyi dedim bu sefe girebildm yani bi anda şişiyorum bianda eski halime dönüyorum dün 17 tane yumurtalık toplanmıştı bugün aradım 8 tanesi döllenmiş pazartesi transfer
dediler yani ertelemiyolarr ama şimdi benim kafam karıştı biraz:uhm:

canim moral verdigin icin cokkkk tesekkur ediyorum, hani adet doneminde insan depresyona giriyor gibi oluyor ya aynen oyle oldum karamsarlik coktu.ama sonucu etkiliyor dedin ya kendimi toparlayip kafami dagitacam biraz, beklemek bunaltiyor insani...

canim cok sevindim, insallah cok guzel devam eder gelismeleri, soyle cokkk kuvvetli bebisler olup annelerine simsiki tutunurlar AMINNN

yeharecim kasik agrilari bende de var uzanip dinlenince iyilesiyor stres yapinca dolasinca egilip kalkinca yine ortaya cikiyor.ben de neyi neye yoracagimi sasirdim...agrim olunca bebisler orda saniyorum gecince olmadi saniyorum...ne olurdu herseyin yolunda gittigini gosteren bir isaret olsaydi bir belirti demi...bizleri yipratan iste bu asama, bu gunler, umutlari yesertip kaygili bekleyis. insallah sonu guzel biter artik bu stresleri yasamayiz bir daha :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bilmez miyim ne kötü anlardır onlar. birbirimize destek olmak için dertleşmek için burdayız. umarım herşey senin için ve hepimiz için mükemmel olur.:Saruboceq:
merak etme isteyen her kadın birgün mutlaka anne olur. kim demiş ben dedim. sırnaşık şey

Alabamacim supersin :) gercekten herkes birbirine destek olursa bu sabirsiz ve kusku dolu gunleri atlatiriz.. ki gercektende bazi arkadaslarimiz sagolsunlar moral veriyorlar... bende tedirginim... iki yumurtam olusmus gerci microenjeksiyon yapilacak.. ama pazartesi tedavi devam edilecek mi edilmiyecek mi o karar verilecek belkide asilamaya dondurulecek kismet artik... biliyormusunuz neredeyse bilgisayari acinca bu siteye girer oldum ilk :) paylasim cok onemliymis gercekten cunku bu konuyla ic ice olan insanlar bizleri daha cok anliyor.. yoksa disaridaki insanlar ee bebek yok mu diyorlar :) daha ekimin sonunda bir yil olacak evliligimiz :) bazen durun yaaa bu bizim meselemiz diyesim geliyor.. bizde calisiyoruz diyoruz :)) kimseye soz etmedik olumsuz olursa birsuru kisiye aciklamak istemedik.. bence iyide oldu. bende icimi burada dokuyorum :)

şekercim aynı benim yaşadıklarım. yani şu tüp süreci ama ben tek yumurtam da olsa tüp yapcam aşılamaya dönmücem dedim ve perşembe transferim oldu. bikere da aşılamam var öncesinden negatif. tüp tedavide iki yumurta iyi iki fena diille başladık bir tanesi iyi oldu diğerleri olmadı. bakalım kısmet kaliteli yumurtam bana tutuncak beni hamile yapcak. aslında ben hamileyim de haberim yok. bu arada etraf konusunda hep aynı şeyleri yaşıyoruz yapcak bir şey yok. allah verirse istiyoruz de geç.

doktora ertelemeyi sor canım. bu yüzden tutunamayabilirler bile. sen de kötüleşebilirsin allah korusun. ne diyecekler bakalım

canim cok sevindim, insallah cok guzel devam eder gelismeleri, soyle cokkk kuvvetli bebisler olup annelerine simsiki tutunurlar AMINNN

amin canım inşş. siz benden öndesiniz inşş önce sizler arkanızdan ben hep birlikte başaracağız kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…