canim dinlenmene bak az kalmis...insallah sen de girken gibi hamis haberi veririsin sali gunu...haber vermekte gecikme ama merak ediyoruz biz de:))):CüvCüv:sabahları bulantıyla uyanıyorum kasık agrımda devam edıo dr dınlenmemı soyledı kasıklarımda ara ara batma oluyo salıya az kaldı inşallah pozıtıf sonuclar alırız gun yaklastıkca heyecanda artıyo
kızlar mrb .bugun yumoslarım toplandı tam 24tane..yarın arıcam bakalım embrıyo ıcın.dedıgız gıbı arkadslar fazla korkacak bısey yok .uyuyyup uyanıyosunuz okadar.ben cok korkuyodumm ama korkmaya degecek bısey yokk.allah herkese kolaylık ve bol bol bebıs versın
hayirlisi olsun canim senin icin :)merhaba, biz 24 Ağustosta başladık..
yarın yumurtalar toplanıyor. Transfer pzt ya da salı sanırım..
ay sonunda her şey belli olacak..
hayırlı olsun. benden de bugün 6 tane toplandı. yarın kaç tane döllendi onu bildiricekler. nisandaki denemede de 6 toplanmıştı 1 iyi 1 orta kalite döllenmişti kimyasal oldu. inşş bu sefer olur. ben 42,5 yaşındayım. sanırım benim yaşıma göre iyi bu sayı. çok yumurtası olanlara özeniyorum ben de ama tabii unutmamak lazım 6 tane de 2-3 tane olmasından iyidir. sonuçta 1 tane yumurtası gelişip onunla hamile kalanlar var. hayırlısı canım :Saruboceq:
slm kızlar çoktandır giremiyodum siteye bazı arkadaşlar transfer olmuşlar transfer olan arkadaşlara bol şanslar diliyorum inşallah bu mübarek ayda hepimiz hamile kalırız.Ben transferi 7 eylül diye hesaplıyordum benimki uzadı bugün yumurtalıklar toplandı Allah izin verirse pazar yada pazartesi transfer bu arada burdaki bazı arkadaşlarla aynı güne denk geliyo Allah yüzümüze baksın ne deyim.yumurta toplama benim çok sancılı geçti uyumadım ve toplarlarken hissettim şimdide çok sancım var 2 büklüm yürüyorum inşallah transfer kolay geçer korkmaya başladım çünkü
canim dinlenmene bak az kalmis...insallah sen de girken gibi hamis haberi veririsin sali gunu...haber vermekte gecikme ama merak ediyoruz biz de:)))
amin canım inşallah pozitif sonuç alırız hepimiz gun yaklastıkça heyecanda artıyo sanki gunler gecmekte zorlanıo
witch26
gorken - kızlar ilk hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişimiz:CüvCüv:
siber- heyyyyyyyyyyyy bı hamıs daha
kızlar az kaldı allahım hepinizin pozitif sonuç almasını ve seviçlerinizi bizimle paylaşmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
yumurtalıklar toplanmadan 2 gün önce hasteneye yattım bugün evime dönebildim serum falan taktılar 2 günde 3 kilo almışım ben şimdiden şişmeye başladım inşallah dahafazla şişmem doktor transferden sonra şişmemen için ilaç yazacagız dedi.Hemde tutunmayı kolaylaştırıyomuş hayırlısı bakalım yarın kaçtane yumurta döllendiğini öğreneceğiz garip duygular içindeyim içine girmeden anlaşılmıyo çok zor bi süreçmiş ve doğal yolla hamile kalmak ne büyük bi şansmış çok iyi anladım
kızlar 3 yumurtam döllenmiş. kaliteleri belli değil henüz transfer pazartesiye inşş çok güzel bölünüp çok kaliteli yumoşlarım olur rabbim bu sefer hayırlııyla emklerimizin karşılığını verir :Saruboceq:
kizlar sizde de zaman zaman umutsuzluk oluyor mu?6 negatif asilama ve ustune 1,5 sene her ay belki hamile olurum diye heveslenip ama adet olmak...insan kendini sanki beceriksiz eksik gibi hissediyor .sonra bu kez de sanki onlar gibi olacak sonucum diye korkuyorum... 1 hafta sonra belli olacak, her sey Allahin takdiri,sen buyuksun Allahim bu mubarek ayda yuzumuzu guldur artik :Saruboceq:
canım ohhs olunca genelde yumurtaları dondurup 1-2 ay sonra transfer yapıyorlar. yoksa su toplama geçmezse hem transfer edilen yumurtaları hem seni riskli duruma sokar. neden seninkileri de bekletmiyorlar?
canim moral verdigin icin cokkkk tesekkur ediyorum, hani adet doneminde insan depresyona giriyor gibi oluyor ya aynen oyle oldum karamsarlik coktu.ama sonucu etkiliyor dedin ya kendimi toparlayip kafami dagitacam biraz, beklemek bunaltiyor insani...dragonlily umutsuzluk elbet hepimizde oluyor aynen söyledikleri bizlerde yaşıyoruz. herşey insanlar için önemli olan yere düşmek diil ayağa kalkabilmek evelallah hep kalkacağız. benimde transferimin üçüncü günü umutsuzluk sonucu negatif olmasına yardım ediyor bu bir gerçek o yüzden en umutsuz anlarda olmuş kucağına almışsın hayatının parçası olmuş kötü günler geride kalmış hep bunu canlandır gözünde emi o zaman umutsuzluğu bırakıp hayal kurarsın biliyosun hayal etmek bile çok güzel.
canim cok sevindim, insallah cok guzel devam eder gelismeleri, soyle cokkk kuvvetli bebisler olup annelerine simsiki tutunurlar AMINNNkızlar 3 yumurtam döllenmiş. kaliteleri belli değil henüz transfer pazartesiye inşş çok güzel bölünüp çok kaliteli yumoşlarım olur rabbim bu sefer hayırlııyla emklerimizin karşılığını verir :Saruboceq:
yeharecim kasik agrilari bende de var uzanip dinlenince iyilesiyor stres yapinca dolasinca egilip kalkinca yine ortaya cikiyor.ben de neyi neye yoracagimi sasirdim...agrim olunca bebisler orda saniyorum gecince olmadi saniyorum...ne olurdu herseyin yolunda gittigini gosteren bir isaret olsaydi bir belirti demi...bizleri yipratan iste bu asama, bu gunler, umutlari yesertip kaygili bekleyis. insallah sonu guzel biter artik bu stresleri yasamayiz bir daha :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum.insan kendini eksik hissediyooo. bugün ara ara batmalar hissediyorum kasıklarımda karnıma doğru hafif bir ağrı var. bir de bize çok işlemler yapıldığı için her noktamızı hissediyoruz. bu kadar iğne ilaçtan sonra ne hissettiğimin bile farkında değilim.sonuca az kaldı heyecandan ölmek üzereyim.
canim moral verdigin icin cokkkk tesekkur ediyorum, hani adet doneminde insan depresyona giriyor gibi oluyor ya aynen oyle oldum karamsarlik coktu.ama sonucu etkiliyor dedin ya kendimi toparlayip kafami dagitacam biraz, beklemek bunaltiyor insani...
samayiz bir daha :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bilmez miyim ne kötü anlardır onlar. birbirimize destek olmak için dertleşmek için burdayız. umarım herşey senin için ve hepimiz için mükemmel olur.:Saruboceq:
merak etme isteyen her kadın birgün mutlaka anne olur. kim demiş ben dedim. sırnaşık şey
doktora ertelemeyi sor canım. bu yüzden tutunamayabilirler bile. sen de kötüleşebilirsin allah korusun. ne diyecekler bakalımcanım inan bende bilmiyorum ohss olduğum için yatırdılar serum verdiler iki gün doktor transferden sonrada sana su toplamaman için ilaç yazacaz dedi.2gün hastanede kaldım eve geldiğimde 2 gün önce giydiğim elbiseye giremedim bi anda şiştim ertesi gün tekrar elbiseyi dedim bu sefe girebildm yani bi anda şişiyorum bianda eski halime dönüyorum dün 17 tane yumurtalık toplanmıştı bugün aradım 8 tanesi döllenmiş pazartesi transfer
dediler yani ertelemiyolarr ama şimdi benim kafam karıştı biraz:uhm:
canım gözün aydın inşallah güzelce bölünüp kaliteli yumoşlar olarak annelerine tutunurlar..
canim cok sevindim, insallah cok guzel devam eder gelismeleri, soyle cokkk kuvvetli bebisler olup annelerine simsiki tutunurlar AMINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?