witch26...............12
siber....................12
gorken.................12
beryu...................15
bsp......................14
yehare..................17
dragonlily..............18
nero-ka.................19
hadi bakalım guzel pozitif sonuclar almak dilegiyle kızlar sonuc alır almaz hemen haber verin ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuuur.
canim ne demek:))) ben de bu siteden duydum bir de internette de okudum ananas faydali diye yalniz dusuge sebep oldugu da soyleniyor onun icin bebegin tutunma doneminde yiyecem sonra birakacam...aklinda olsun diye dedim...dedigin gibi umut iste sonra pisman olmamak icin deniyorum ben de:)
evet canım sen ananası soyledıkten sonra bende arastırıdm bıraz pıhtılaşmayı engellıyormus yanı etkı edıyomus desem daha dogru ama pıhtılaşmayı engelleyıcı ılaclarla alınmaması gerektıgı yazmıslar bende clexane kullanıcam ya o yuzden yemekten vazgectım bu seferde fazla gelıp atmasın bebegı dıye dusundum zaten tutunup tutunamayacaklrını bılmıyos :çok üzgünüm:
WİTCH26-GORKEN
kızlarrrrr son bir gün allahım güzel haberlerinizi almayı nasip etsin :CüvCüv::CüvCüv:
benim de aklimdan listeyi guncellemek gecmisti, sagol sen yapmissin:)...evet gorkenle witch26dan guzel haberler bekliyoruz:Saruboceq:
bu arada doktora gittin mi beryucum mide bulantisi falan vardi sen de kasik agrisi var mi...her seyi insan bir seye yormak istiyor iyi yada kotu...bspnin dedigi gibi benim yumoslar toplandiktan sonra 3 gun kasiklarimda agri olmadi transfer de cok iyi gecti sonra basladi kasik agrisi ,niye acaba progesteron mu yapiyor???
transferi olan anneler kaç gün yattınız veya yatıcaksınız bideee ne yiyor ne içiyorsunuz söyleyin bizde faydalanalım dimi amaa
WİTCH26
GORKEN
SİBER
kızlar nasılsınız umarım heyecan doruktadır bizler bıle cok heyecanlıyız allahım guzel haberlerınızı almayı nasıp etsın
kızlar ben aranızdan ayrılıorum allahım hepşnş bebeklerinize kavustursun sonrada beni kavustursun insallah
sen nerdeyse sonuna gelmişsn bspcğm öğrenmek için benim daha 3 gün bugün çok var daha:sinifsinif:
sen nasılsın peki kendinde değişiklik falan hissediyormusun,kasıkta batmalar falan oluyormuş yazan arkadaşlar görmüştm
aynen canim al benden de o kadar, sikintidan patliyorum evde.hurmadan acil yemem lazim demek gaz icin iyiymis...senin kasik agrilarin lekelenme falan bir seyler oldu mu...tabi illa olacak degil de, merak ediyor insan:) benim 9. gun olsa test yapardim herhalde , aklina sokmus olmayayim bu arada, test gununu bekle sen...ben test gunune 1-2 gun kala idrarda bakmayi dusunuyorum kan testine hazir olayim sok olmayayim diye...silik cizgi olsa hamisim derim cunku hi gormedim simdiye kadar yanilamaz yani,cizgi olmasa da daha erken derim ,napalim bir sekilde avunacaz:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
mrb kızlar ben öylesine idrar testi yaptım bugün 8. günüm çoookkk silik çizgi çıktı ama ben çatlatma iğnesi vurundum 3 gün önce o yüzden çıkmıştır sanırım... bilmiyorum belki yarın kan testi yaptırıp bu ızdıraptan kurtulurum....
canımcım benimde kasıkta özellikle sağ tarafta ara ara batmalar oluyo hatta kramplar giriyo bile diyebilirim eğilince zor toparlandığım bile oluyo ama dr yumoş toplama işleminden kaynaklı doğal bişey dedi bende acaba bebiş veya bebişelr yerleşiyomu diye heves ediyodum hevesim kursağımda kaldı:çok üzgünüm:ama gaz kesildi diyebilirim artık evde gazmen gibi dolaşmıyorumdelikafadulden
canım inşallah kuzuların tutunması kramplarıdır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar mrb .bugun yumoslarım toplandı tam 24tane..yarın arıcam bakalım embrıyo ıcın.dedıgız gıbı arkadslar fazla korkacak bısey yok .uyuyyup uyanıyosunuz okadar.ben cok korkuyodumm ama korkmaya degecek bısey yokk.allah herkese kolaylık ve bol bol bebıs versın
kızlar mrb .bugun yumoslarım toplandı tam 24tane..yarın arıcam bakalım embrıyo ıcın.dedıgız gıbı arkadslar fazla korkacak bısey yok .uyuyyup uyanıyosunuz okadar.ben cok korkuyodumm ama korkmaya degecek bısey yokk.allah herkese kolaylık ve bol bol bebıs versın
39.nilnil .......5eylül başaldıkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?