Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

WıTCH26-GORKEN-SıBER
kızlarrrrr son bir gün allahım güzel haberlerinizi almayı nasip etsin :CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım sen ananası soyledıkten sonra bende arastırıdm bıraz pıhtılaşmayı engellıyormus yanı etkı edıyomus desem daha dogru ama pıhtılaşmayı engelleyıcı ılaclarla alınmaması gerektıgı yazmıslar bende clexane kullanıcam ya o yuzden yemekten vazgectım bu seferde fazla gelıp atmasın bebegı dıye dusundum zaten tutunup tutunamayacaklrını bılmıyos :çok üzgünüm:

ayy ben de pimpiriklendim simdi artik yemeyecem ayy sasiriyor insan ne yese iyi ne kotu...maydanoz mesela iyi degil diyorlar,ozellikle kacinmadim ama yemedim simdilik...bir de soyle dusunuyorum doktorum sadece dinlen dedi eger faydali/zararli yiyecekler olsa derdi herhalde demi...ben sikintiya dayanamadim bugun disari ciktim yarim saat yurudum yavasca kasiklarim adet agrisi gibi agriyor hala, ama bel agrisina iyi geldi yuruyus...

WİTCH26-GORKEN
kızlarrrrr son bir gün allahım güzel haberlerinizi almayı nasip etsin :CüvCüv::CüvCüv:

benim de aklimdan listeyi guncellemek gecmisti, sagol sen yapmissin:)...evet gorkenle witch26dan guzel haberler bekliyoruz:Saruboceq:
bu arada doktora gittin mi beryucum mide bulantisi falan vardi sen de kasik agrisi var mi...her seyi insan bir seye yormak istiyor iyi yada kotu...bspnin dedigi gibi benim yumoslar toplandiktan sonra 3 gun kasiklarimda agri olmadi transfer de cok iyi gecti sonra basladi kasik agrisi ,niye acaba progesteron mu yapiyor???

sabahları bulantıyla uyanıyorum kasık agrımda devam edıo dr dınlenmemı soyledı kasıklarımda ara ara batma oluyo salıya az kaldı inşallah pozıtıf sonuclar alırız gun yaklastıkca heyecanda artıyo

WıTCH26
GORKEN
SıBER
kızlar nasılsınız umarım heyecan doruktadır bizler bıle cok heyecanlıyız allahım guzel haberlerınızı almayı nasıp etsın

transferi olan anneler kaç gün yattınız veya yatıcaksınız bideee ne yiyor ne içiyorsunuz söyleyin bizde faydalanalım dimi amaa

benim transferim salı günü oldu sweetciğm ilk denemem benim bol bol yatıyorum crinone jel kullandığım içn çok gaz ve bel ağrısı yapıyor arada evin içinde 5-10 dk yürüyorum yavaş yavaş,dr istediğini yiyebilirsin dedi ama sürekli yatınca kabızlık oluyo,o yüzden ben bol sebze ağırlıklı besleniyorum mecburen,önceki sayfalardada yazmıştım kesinlikle hurmayı eksik etmeyin yanınızdan,benm dr dediği embryolar rahim duvarına 3-5 gün arası tutunduğunu söyledi o yüzden biraz dikkat ediyorum işte böyle canım

WİTCH26
GORKEN
SİBER
kızlar nasılsınız umarım heyecan doruktadır bizler bıle cok heyecanlıyız allahım guzel haberlerınızı almayı nasıp etsın

yarın büyük gün yani ay heyecanlandım şimdi kızlar yarın bolbol :teytey::teytey:çekeceğiz artık

canımcım benimde kasıkta özellikle sağ tarafta ara ara batmalar oluyo hatta kramplar giriyo bile diyebilirim eğilince zor toparlandığım bile oluyo ama dr yumoş toplama işleminden kaynaklı doğal bişey dedi bende acaba bebiş veya bebişelr yerleşiyomu diye heves ediyodum hevesim kursağımda kaldı:çok üzgünüm:ama gaz kesildi diyebilirim artık evde gazmen gibi dolaşmıyorumdelikafadulden

canım ben ilk hafta raporluydum evde vakit geçmiyodu bu hafta işteyken arada yoğunluktan unutuyorum ama boş kalınca direkt siteye girip sizlerden haber alarak oyalanıyorum en azından seninle aynı şeyleri yaşıyanlarla bilgi alışverişinde bulunmak insanı rahatlatıyo...canım bende lekelenme hiç olmadı ama akıntım normaldede vardı şimdi yoğun olarak devam ediyo gerçi acaba crinon jelden kaynaklı atış bilemiyorum,göğüslerimin yanları dokununca acıyo ve tabiki bayağı şişler artık daha dolgunlar.skocaman bugün 10.günüm ve ilk defa böyleyim sanırım korkuyorum ya negatif çıkarsa diye 3 kere aşılama oldum 3 ündede zamanı beklemeden test yaptım hep hep hep tek çizgiiiiii...tek çizgiden nefret ediyoruuuuuummmmklava:

canım gözün aydıııııınnn:emir_bebek:umarım allhım emeklerini boş çıkarmamıştır,ben hala test için cesaret edemiyorum:Saruboceq:

canım inşallah kuzuların tutunması kramplarıdır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sonuç alacak arkadaşlar rabbim inşallah çifter çifter verir sizlere bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bende şimdi sonucu almak için aradığım günü hatırladım aslında hiç armak istemedim kanamam olmuştu tesste yapmıştım sonuç negatifti ama kan testimin sonucunu almak için aradığımda o mucize haberi aldığım günü unutamam o zamna kadar yürümekte bile dikkat eden ben havlarda zıplıyordum rabbim sizede yaşatsın inşallah canlarım:Saruboceq:

kızlar mrb .bugun yumoslarım toplandı tam 24tane..yarın arıcam bakalım embrıyo ıcın.dedıgız gıbı arkadslar fazla korkacak bısey yok .uyuyyup uyanıyosunuz okadar.ben cok korkuyodumm ama korkmaya degecek bısey yokk.allah herkese kolaylık ve bol bol bebıs versın

24 tane yumurta bence çok muhteşem..yerleşme şansı çok yüksek..
olmasa da donrurulacak bir sürü embryo olacak demektir ki bence gerçekten de şahane..
ben de 7-8 yumurta olacak gibi, yarın toplayacaklar..benim yaşım 38, doktor doğalı bu diyor.. yani beklendiği gibiymiş..

aman maşallah diyelimde nazar değmesin,yumoşların çokluğu gibi embryolarında çok olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…