Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

lurin acitiyor mu, hic kullanmadim.ben onun baska versiyonu lupron kullanmistim biraz kizarikliy ve kasinti oluyordu...uzun protokol muydu canim seninki?bir an once biter insallah:)))
canım ben acıtıyo diyenlere şaşırıyorum o kadar sızlama ve yanma olur sonuçta iğne bilmiyorum belkide alışmakla alakalı ... öyle durumlarda yaptımki uçakta yaptım oturduğum yerde.. otelin bekleme salonunda iş yerinde bi dolu insan varken... eee saati geldimi mecbur kimseye çaktırmadan bakmadan çat diye saplıyodum hızlıca eşim bile artık şaşkınlıkla bakıyodu... birkeresinde çatlatma iğnemi bile kalçadan kendim vurmak zorunda kaldım....

39.nilnil .......5eylül başaldıkopuyorumnanaktan

canim ben de benzer seyler yasadim fuardayken, ders arasinda lavaboda ilginc mekanlarda yani..ama sen asmissin canim afferinn ben kalcadan zor yaparim herhalde, benim catlatma ignesi digerleri gibi gobekten kucuk igneli olandandi Allahtan...belki de herkesin vucudu farkli reaksiyon veriyordur ignelere :sm_confused:

lurin acitiyor mu, hic kullanmadim.ben onun baska versiyonu lupron kullanmistim biraz kizarikliy ve kasinti oluyordu...uzun protokol muydu canim seninki?bir an once biter insallah:)))

evet canım uzun protokol benimki yakıyo sadece lucrin sonrasında kaşıntı oluyo bakalım bugun ilkdi gecen ki tedavimdeki gibi olursa halim yaman inşallah bir an önce hepimizinki en hayırlı bi şekilde sonuclanıropuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba tedavimin 6.günü göbekten 2 iğne vuruyorum daha sonra göbegim cok acıyor sizdede oluyormu?

nilnil cim hoşgeldin canım tedavin hayırlı ugurlu olsun en güzel sonucları alman dileğiyle inşallah 2 igne bende vurmustum öncekinde çok agrıyordu umarım bebişlerini kucagına alır ve acılarını unutursun opuyorumnanaktan

teşekkürler benim ilk denemem biraz tedirginim cünkü tek yumurtalıgım var iğnelerim en yüksek dozda rezervim cok az kist ameliyatı geçirdim yani bende yok yok
canım hiç üzme kendini ne yaparsan yap olacagına varıyo herşey allahtan zamanı geldiyse olur burda neler yazılıyor okumuşsundur birtane embiryo yerleştiriyorlar tutuyo... bende 450 dozla başlıyorum tedavilerimde en fazla 10 yumurtam oluyo bu seferkeinde 5 oldu mesela bu 4. tedavim herseferinde 1. kalite 4 embiryo yerleştiriyolar ama olmuyor yani herşey bunlara baglı degil... rahat ol ben bunu öğrendim bu kadar tedaviden sonra nasipse zamanıysa olur inşallahh......

teşekkür ederim allah isteyen herkese bebek versin herkesin yüzü gülsün opuyorumnanaktan

transferi olan anneler kaç gün yattınız veya yatıcaksınız bideee ne yiyor ne içiyorsunuz söyleyin bizde faydalanalım dimi amaa

teşekkürler benim ilk denemem biraz tedirginim cünkü tek yumurtalıgım var iğnelerim en yüksek dozda rezervim cok az kist ameliyatı geçirdim yani bende yok yok

Insallah bunca olumsuzluga karsin cokkk guzel cevap alirsin, Allah yardimcin olsun ve bebisini gondersin canim

tabiki eger bu dünyada yiyecek ekmegi varsa bir şekilde olur sen bayagı tecrübelisin bu konuda inşallah bu sefer bebegini kucagına alırsın :Saruboceq:

transferi olan anneler kaç gün yattınız veya yatıcaksınız bideee ne yiyor ne içiyorsunuz söyleyin bizde faydalanalım dimi amaa

ben de diger arkadaslarin ne yaptigini merak ediyordum ama olacagi varsa bir sey yapmadan oluyor olmayacagi varsa da kus sutu icsen de olmuyor bu forumlardan bunu ogrendim...gelelim ben napiyorum transfer gunu lavabo ve yemek icin kalktim gerisinde uzandim tv izledim...genelde uzaniyorum laptobim yanimda sizleri takip ediyorum, paylasim cok onemli moral olarak nsan daha iyi hissediyor.transferden sonraki gun corba pisirdim kendime 2-3 saat arayla kalktim evde dolandim...2. gun birikmis bulasiklari yikadim, salata gibi hafif seylerde esime yardim ediyorum.yiyecek olarak 1bardak sut icmeye calisiyorum(aramiz pek iyi degil)..arada ceviz, badem, antepfistigi, cekirdek atistiriyorum bir de transfer gunu dahil her gun bir dilim ananas yiyiyorum(tutunmaya faydaliymis diye 5. yada 6. gun birakacam ama) onun disinda evde ne bulursam her zamanki beslenme duzenine devam:)))

sızlanmak istemiyorum ama gerçekten bütün olumsuzluklar üstüste tabiki benden daha kötü şeyler yaşayanlarda var aramızda ama işte herkesin durumu kendine hassas oluyor cok tedirginim... yanılmıyorsam sen beklemedesin galiba inşallah kucagına alır bu günleri unutursuna.s.[/QUOTE]

tabi canim biliyorum tedirginligin hatta zaman zaman umutsuzlanman cok normal insaniz sonucta...evet canim ben beklemedeyim, sen de insallah tez zamanda bu asamaya gelirsin ve kucagina o minigi aldigin gun hayata bambaska bakacaksin: umutlaaa.

ayy canım ya verdiğin cevap için çok teşşekkür ederim walla bende alayım barı ananas aman bide onu deneyelim zaten umut bizimki dimihihoyyyt

tabi canim biliyorum tedirginligin hatta zaman zaman umutsuzlanman cok normal insaniz sonucta...evet canim ben beklemedeyim, sen de insallah tez zamanda bu asamaya gelirsin ve kucagina o minigi aldigin gun hayata bambaska bakacaksin: umutlaaa.[/QUOTE] benim rahatlattıgın için teşekkürler birşey sorabilirmiyim yumurta kaçıncı gün toplanıyor?

ayy canım ya verdiğin cevap için çok teşşekkür ederim walla bende alayım barı ananas aman bide onu deneyelim zaten umut bizimki dimihihoyyyt

canim ne demek:))) ben de bu siteden duydum bir de internette de okudum ananas faydali diye yalniz dusuge sebep oldugu da soyleniyor onun icin bebegin tutunma doneminde yiyecem sonra birakacam...aklinda olsun diye dedim...dedigin gibi umut iste sonra pisman olmamak icin deniyorum ben de:)

nilcim igneler genelde 10 -12 yapiliyor, yumurtaliklarin verdigi cevaba gore kisiden kisiye hatta ayni kisinin farkli denemesinde bu degisebiliyor.sonra catlatma ignesi ve bir gun ara hicbir ilac kullanmadan ve yumoslar toplaniyor en son asamada 3 yada 5 gun sonra bebislerini aliyorsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…