• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

lurin acitiyor mu, hic kullanmadim.ben onun baska versiyonu lupron kullanmistim biraz kizarikliy ve kasinti oluyordu...uzun protokol muydu canim seninki?bir an once biter insallah:)))
canım ben acıtıyo diyenlere şaşırıyorum o kadar sızlama ve yanma olur sonuçta iğne bilmiyorum belkide alışmakla alakalı ... öyle durumlarda yaptımki uçakta yaptım oturduğum yerde.. otelin bekleme salonunda iş yerinde bi dolu insan varken... eee saati geldimi mecbur kimseye çaktırmadan bakmadan çat diye saplıyodum hızlıca eşim bile artık şaşkınlıkla bakıyodu... birkeresinde çatlatma iğnemi bile kalçadan kendim vurmak zorunda kaldım....

Kızlar eylül ayında tedaviye başlayanınız varsa gelin biz de burada toplanalım.Ne dersiniz...

1. DrGünay ........... 25 yaş........2 deneme...........Pco..........................................Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden
2. Aycanİlayda........................2deneme............yumurta rezervinde azlık.........Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden..
3. _naz_....................28 yaş.......7 deneme..........Pco.........................................Alman hastanesi............................
4. skrrnsmn............24 yaş.......1deneme............Pco...........................................Alman hastanesi.......Dr Ulun Uluğ...................
5. geronimo85..........................1deneme..........Pco ve erkek inferlitesi.............Alman hastanesi...................
6. Sibelce............29yaş..........3deneme............Pco ve erkek inferlitesi.................................................................................
7. Sedasem..........................1deneme....... ......Pco ve erkek inferlitesi azospermi................................................................................
8. deep_impact29..26 yaş...........1deneme..........Pco............................................. Ankarada Zekai Tahir Burak Hastanesi .....................
9.Saboli............24 yaş.............1deneme..........Pco ve erkek inferlitesi...............İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi..Dr Dilek Aslan.........
10.LANSOR17......30 yaş...........3deneme........Pco..erkek inferlitesi..........................Umut tüp bebek merkezi.........Dr Enver bey...............
11 Rokoko...............31yaş...........2deneme.......erkek inferlitesi.........................Adana Ankara merkezi....................
12.ARTVİNTLİ19876..........................................erkek inferlitesi..........................Memorial hastanesi..........................
13.aymes................................2deneme..........erkek inferlitesi..........................Brüksel tüp bebek merkezi..............
14.butterfly'S'..........30yaş..........5deneme........erkek inferlitesi azospermi....................................................
15.witch26................................4deneme...........erkek inferlitesi....................................................................
16.Sah_Mat..........36yaş..........6deneme............erkek inferlitesi........................Jinemed tüp bebek merkezi.....
17.Beryu...............26yaş...........1deneme..........erkek inferlitesi..........................Feminart Tüp Bebek Merkezi....................................
18.Sweet33...........24yaş.........2deneme..........erkek inferlitesi...........................Doğu Fertil Malatya tüp bebek merkezi...Dr Uğraş bey..........
19.akman14..........28yaş..........1deneme............hormon bozukluğu....................Ankara başkent hastanesi........................
20.windy..................................1 deneme.......................................................................................................
21.Sena81...............................3deneme............................................................Maya tüp bebek merkezi..............
22.deniz bulut..........................2deneme..........yumurta rezervinde azlık................Medicana Çamlica Tüp Bebek Merkezi.....Dr Ömer Faruk Vanlıoğlu.................................................
23.Amor amor .....27yaş............1 deneme .......Sebebsiz inferlite.........................................................................
24.Nmh.....................................4 deneme.........Yumurta rezervinde azlık..........Gürgan klinik..................................
25.İmoje..............36 yaş.............1deneme..........Sorunları yok sadece bebek için acele ediyorlar :......................Sharp Mary Birch Hospital..Dr Arlene Morales...............................
26.dragonlily........30 yaş...........1deneme..........sebepsiz inferlite..........................................................21 ağustos başladım................................
27.azra2..............28yaş.............2deneme.........yumurta kalitesizliği..................Mersin Tüp Bebek Merkezi....................................................
28.candy77...............................1 deneme.... ...yumurta azlığı............................................................................................................
29.Patricia.................................1deneme.........sebepsiz inferlite........................Umut Tüp Bebek merkezi ........Dr Enver bey...(İnşallah aşılamasıyla hamiş kalır da tüp bebeğe gerek kalmaz)
30.Sahsanem......28 yaş.............2deneme..........sebepsiz inferlite.......................Suleymania al habob hastanesi........................................
31.Brosa....................................4deneme...................................................................................................
32.DeriDoktoru...........................1 deneme...............tüpler tıkalı.............................Ankara Tüp bebek Merkezi..Dr..Cem Akarsu....
33.Bsp...............36 yaş...............1deneme..............sebepsiz inferlite.....................Medicana international........Dr Semra Laçın...
34.subuo.....................................1deneme.............yumurta rezervi az....................Ankara centrum klinik....................................
35.Yehare...................................4 deneme..................................................................Memorial hastanesi.....................................
36.gorken........................................................................................................................................................................................................................
37.tutkumates.............................1deneme..........endometriozis..............................İzmir Symrna Tüp Bebek Merkezi............................
38.masaldeniz............................1deneme...........endometriozıs tüpleri kapalı..........HS Klinik Dr...Hakan şatıroğlu.....
39.mavioje......................................................................................................................................................................................
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. DrGünay
2. Aycanİlayda
3. _naz_
4. skrrnsmn
5. geronimo85
6. Sibelce
7. Sedasem
8. deep_impact29......7 eylül transferimiz var...
9.Saboli
10.butterfly'S'
11 Rokoko
12.ARTVİNTLİ19876
13.aymes
14.LANSOR17
15.witch26...........18 ağustos başladık....
16.Sah_Mat
17.Beryu...............20 ağustos allahın izniyle başladık artık..
18.Sweet33..........10 eylül başlıyoruzzz...
19.akman14
20.windy
21.Sena81
22.deniz bulut.......29 ağustosta başladıkk..
23.Amor amor
24.Nmh
25.İmoje
26.dragonlily.........21 ağustos başladıkk..
27.azra2
28.candy77
29.Patricia
30.Sahsanem
31.Brosa
32.DeriDoktoru
33.bsp.................21 ağustosta başladım...
34.subuo.............24 ağustosta başladıkk.
35.yehare............22 başladık..............
36.gorken...
37.tutkumates.......25 ağustos başladıkkk...
38.masaldeniz..
39.nilnil .......5eylül başaldıkopuyorumnanaktan

canım ben acıtıyo diyenlere şaşırıyorum o kadar sızlama ve yanma olur sonuçta iğne bilmiyorum belkide alışmakla alakalı ... öyle durumlarda yaptımki uçakta yaptım oturduğum yerde.. otelin bekleme salonunda iş yerinde bi dolu insan varken... eee saati geldimi mecbur kimseye çaktırmadan bakmadan çat diye saplıyodum hızlıca eşim bile artık şaşkınlıkla bakıyodu... birkeresinde çatlatma iğnemi bile kalçadan kendim vurmak zorunda kaldım....

canim ben de benzer seyler yasadim fuardayken, ders arasinda lavaboda ilginc mekanlarda yani..ama sen asmissin canim afferinn ben kalcadan zor yaparim herhalde, benim catlatma ignesi digerleri gibi gobekten kucuk igneli olandandi Allahtan...belki de herkesin vucudu farkli reaksiyon veriyordur ignelere :sm_confused:

lurin acitiyor mu, hic kullanmadim.ben onun baska versiyonu lupron kullanmistim biraz kizarikliy ve kasinti oluyordu...uzun protokol muydu canim seninki?bir an once biter insallah:)))

evet canım uzun protokol benimki yakıyo sadece lucrin sonrasında kaşıntı oluyo bakalım bugun ilkdi gecen ki tedavimdeki gibi olursa halim yaman inşallah bir an önce hepimizinki en hayırlı bi şekilde sonuclanıropuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba tedavimin 6.günü göbekten 2 iğne vuruyorum daha sonra göbegim cok acıyor sizdede oluyormu?

nilnil cim hoşgeldin canım tedavin hayırlı ugurlu olsun en güzel sonucları alman dileğiyle inşallah 2 igne bende vurmustum öncekinde çok agrıyordu umarım bebişlerini kucagına alır ve acılarını unutursun opuyorumnanaktan

teşekkürler benim ilk denemem biraz tedirginim cünkü tek yumurtalıgım var iğnelerim en yüksek dozda rezervim cok az kist ameliyatı geçirdim yani bende yok yok
canım hiç üzme kendini ne yaparsan yap olacagına varıyo herşey allahtan zamanı geldiyse olur burda neler yazılıyor okumuşsundur birtane embiryo yerleştiriyorlar tutuyo... bende 450 dozla başlıyorum tedavilerimde en fazla 10 yumurtam oluyo bu seferkeinde 5 oldu mesela bu 4. tedavim herseferinde 1. kalite 4 embiryo yerleştiriyolar ama olmuyor yani herşey bunlara baglı degil... rahat ol ben bunu öğrendim bu kadar tedaviden sonra nasipse zamanıysa olur inşallahh......

nilnil cim hoşgeldin canım tedavin hayırlı ugurlu olsun en güzel sonucları alman dileğiyle inşallah 2 igne bende vurmustum öncekinde çok agrıyordu umarım bebişlerini kucagına alır ve acılarını unutursun opuyorumnanaktan

teşekkür ederim allah isteyen herkese bebek versin herkesin yüzü gülsün opuyorumnanaktan

transferi olan anneler kaç gün yattınız veya yatıcaksınız bideee ne yiyor ne içiyorsunuz söyleyin bizde faydalanalım dimi amaa :kahve:

teşekkürler benim ilk denemem biraz tedirginim cünkü tek yumurtalıgım var iğnelerim en yüksek dozda rezervim cok az kist ameliyatı geçirdim yani bende yok yok

Insallah bunca olumsuzluga karsin cokkk guzel cevap alirsin, Allah yardimcin olsun ve bebisini gondersin canim:emir_bebek:

canım hiç üzme kendini ne yaparsan yap olacagına varıyo herşey allahtan zamanı geldiyse olur burda neler yazılıyor okumuşsundur birtane embiryo yerleştiriyorlar tutuyo... bende 450 dozla başlıyorum tedavilerimde en fazla 10 yumurtam oluyo bu seferkeinde 5 oldu mesela bu 4. tedavim herseferinde 1. kalite 4 embiryo yerleştiriyolar ama olmuyor yani herşey bunlara baglı degil... rahat ol ben bunu öğrendim bu kadar tedaviden sonra nasipse zamanıysa olur inşallahh......

tabiki eger bu dünyada yiyecek ekmegi varsa bir şekilde olur sen bayagı tecrübelisin bu konuda inşallah bu sefer bebegini kucagına alırsın :Saruboceq:

Insallah bunca olumsuzluga karsin cokkk guzel cevap alirsin, Allah yardimcin olsun ve bebisini gondersin canim:emir_bebek:[/QUOT
sızlanmak istemiyorum ama gerçekten bütün olumsuzluklar üstüste tabiki benden daha kötü şeyler yaşayanlarda var aramızda ama işte herkesin durumu kendine hassas oluyor cok tedirginim... yanılmıyorsam sen beklemedesin galiba inşallah kucagına alır bu günleri unutursuna.s.

transferi olan anneler kaç gün yattınız veya yatıcaksınız bideee ne yiyor ne içiyorsunuz söyleyin bizde faydalanalım dimi amaa :kahve:

ben de diger arkadaslarin ne yaptigini merak ediyordum ama olacagi varsa bir sey yapmadan oluyor olmayacagi varsa da kus sutu icsen de olmuyor bu forumlardan bunu ogrendim...gelelim ben napiyorum transfer gunu lavabo ve yemek icin kalktim gerisinde uzandim tv izledim...genelde uzaniyorum laptobim yanimda sizleri takip ediyorum, paylasim cok onemli moral olarak nsan daha iyi hissediyor.transferden sonraki gun corba pisirdim kendime 2-3 saat arayla kalktim evde dolandim...2. gun birikmis bulasiklari yikadim, salata gibi hafif seylerde esime yardim ediyorum.yiyecek olarak 1bardak sut icmeye calisiyorum(aramiz pek iyi degil)..arada ceviz, badem, antepfistigi, cekirdek atistiriyorum bir de transfer gunu dahil her gun bir dilim ananas yiyiyorum(tutunmaya faydaliymis diye 5. yada 6. gun birakacam ama) onun disinda evde ne bulursam her zamanki beslenme duzenine devam:)))

sızlanmak istemiyorum ama gerçekten bütün olumsuzluklar üstüste tabiki benden daha kötü şeyler yaşayanlarda var aramızda ama işte herkesin durumu kendine hassas oluyor cok tedirginim... yanılmıyorsam sen beklemedesin galiba inşallah kucagına alır bu günleri unutursuna.s.[/QUOTE]

tabi canim biliyorum tedirginligin hatta zaman zaman umutsuzlanman cok normal insaniz sonucta...evet canim ben beklemedeyim, sen de insallah tez zamanda bu asamaya gelirsin ve kucagina o minigi aldigin gun hayata bambaska bakacaksin: umutlaaa.

ben de diger arkadaslarin ne yaptigini merak ediyordum ama olacagi varsa bir sey yapmadan oluyor olmayacagi varsa da kus sutu icsen de olmuyor bu forumlardan bunu ogrendim...gelelim ben napiyorum transfer gunu lavabo ve yemek icin kalktim gerisinde uzandim tv izledim...genelde uzaniyorum laptobim yanimda sizleri takip ediyorum, paylasim cok onemli moral olarak nsan daha iyi hissediyor.transferden sonraki gun corba pisirdim kendime 2-3 saat arayla kalktim evde dolandim...2. gun birikmis bulasiklari yikadim, salata gibi hafif seylerde esime yardim ediyorum.yiyecek olarak 1bardak sut icmeye calisiyorum(aramiz pek iyi degil)..arada ceviz, badem, antepfistigi, cekirdek atistiriyorum bir de transfer gunu dahil her gun bir dilim ananas yiyiyorum(tutunmaya faydaliymis diye 5. yada 6. gun birakacam ama) onun disinda evde ne bulursam her zamanki beslenme duzenine devam:)))

ayy canım ya verdiğin cevap için çok teşşekkür ederim walla bende alayım barı ananas aman bide onu deneyelim zaten umut bizimki dimihihoyyyt

tabi canim biliyorum tedirginligin hatta zaman zaman umutsuzlanman cok normal insaniz sonucta...evet canim ben beklemedeyim, sen de insallah tez zamanda bu asamaya gelirsin ve kucagina o minigi aldigin gun hayata bambaska bakacaksin: umutlaaa.[/QUOTE] benim rahatlattıgın için teşekkürler birşey sorabilirmiyim yumurta kaçıncı gün toplanıyor?

ayy canım ya verdiğin cevap için çok teşşekkür ederim walla bende alayım barı ananas aman bide onu deneyelim zaten umut bizimki dimihihoyyyt

canim ne demek:))) ben de bu siteden duydum bir de internette de okudum ananas faydali diye yalniz dusuge sebep oldugu da soyleniyor onun icin bebegin tutunma doneminde yiyecem sonra birakacam...aklinda olsun diye dedim...dedigin gibi umut iste sonra pisman olmamak icin deniyorum ben de:)

nilcim igneler genelde 10 -12 yapiliyor, yumurtaliklarin verdigi cevaba gore kisiden kisiye hatta ayni kisinin farkli denemesinde bu degisebiliyor.sonra catlatma ignesi ve bir gun ara hicbir ilac kullanmadan ve yumoslar toplaniyor en son asamada 3 yada 5 gun sonra bebislerini aliyorsun:)))

Back