- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
24 tane yumurta bence çok muhteşem..yerleşme şansı çok yüksek..
olmasa da donrurulacak bir sürü embryo olacak demektir ki bence gerçekten de şahane..
ben de 7-8 yumurta olacak gibi, yarın toplayacaklar..benim yaşım 38, doktor doğalı bu diyor.. yani beklendiği gibiymiş..
hayırlı olsun. benden de bugün 6 tane toplandı. yarın kaç tane döllendi onu bildiricekler. nisandaki denemede de 6 toplanmıştı 1 iyi 1 orta kalite döllenmişti kimyasal oldu. inşş bu sefer olur. ben 42,5 yaşındayım. sanırım benim yaşıma göre iyi bu sayı. çok yumurtası olanlara özeniyorum ben de ama tabii unutmamak lazım 6 tane de 2-3 tane olmasından iyidir. sonuçta 1 tane yumurtası gelişip onunla hamile kalanlar var. hayırlısı canım :Saruboceq:
hayırlı olsun. benden de bugün 6 tane toplandı. yarın kaç tane döllendi onu bildiricekler. nisandaki denemede de 6 toplanmıştı 1 iyi 1 orta kalite döllenmişti kimyasal oldu. inşş bu sefer olur. ben 42,5 yaşındayım. sanırım benim yaşıma göre iyi bu sayı. çok yumurtası olanlara özeniyorum ben de ama tabii unutmamak lazım 6 tane de 2-3 tane olmasından iyidir. sonuçta 1 tane yumurtası gelişip onunla hamile kalanlar var. hayırlısı canım :Saruboceq:
kızlar mrb .bugun yumoslarım toplandı tam 24tane..yarın arıcam bakalım embrıyo ıcın.dedıgız gıbı arkadslar fazla korkacak bısey yok .uyuyyup uyanıyosunuz okadar.ben cok korkuyodumm ama korkmaya degecek bısey yokk.allah herkese kolaylık ve bol bol bebıs versın
sonuç alacak arkadaşlar rabbim inşallah çifter çifter verir sizlere bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bende şimdi sonucu almak için aradığım günü hatırladım aslında hiç armak istemedim kanamam olmuştu tesste yapmıştım sonuç negatifti ama kan testimin sonucunu almak için aradığımda o mucize haberi aldığım günü unutamam o zamna kadar yürümekte bile dikkat eden ben havlarda zıplıyordum rabbim sizede yaşatsın inşallah canlarım:Saruboceq:
sen içini ferah tut deniz bulutçğm çok olup iyi döllenme olmayanda çok var benim arkadaşımda 12 yumurtanın 4 tanesi döllndi ama 1 tane tuttu onun için rabbim hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:
yumurta çok olunca olaılık da rtıyor tabii ama bize 1 tane kaliteli yumurta da yeter. :CüvCüv: hepimiz için hayırlısı olsun a.s.canım sende yumoşları bırakıp geldin.. hadi hayırlısı bakalım umarım hepsi döllenir allah gönlüne göre versin canım ,,benimde 10 tane toplanmıştı 6 tanesi hareketlendi ama transfer günü üç tanesi döllenmişti ...yani herşeyin hayırlısı canım sonuçta bize tutunan 1 tane dölllenen velet yeter
arkadaslar ben bugun ultrasyona girdim 7 gundu ignelerimin ve sadece 2 tane yumurta gordu dr. ozaman sizin yazdiklariniza gore ben simdiden karalara baglamaliyim
36 yasima girdim. erken menapoz olayi yok henuz. ama yumurta uretimim az sanirim.. 7. igne gunun de 2 yumurta korkunc bir rakam degil mi?
nilcim igneler genelde 10 -12 yapiliyor, yumurtaliklarin verdigi cevaba gore kisiden kisiye hatta ayni kisinin farkli denemesinde bu degisebiliyor.sonra catlatma ignesi ve bir gun ara hicbir ilac kullanmadan ve yumoslar toplaniyor en son asamada 3 yada 5 gun sonra bebislerini aliyorsun:)))
merhaba, biz 24 Ağustosta başladık..
yarın yumurtalar toplanıyor. Transfer pzt ya da salı sanırım..
ay sonunda her şey belli olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?