Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

hayırlı olsun. benden de bugün 6 tane toplandı. yarın kaç tane döllendi onu bildiricekler. nisandaki denemede de 6 toplanmıştı 1 iyi 1 orta kalite döllenmişti kimyasal oldu. inşş bu sefer olur. ben 42,5 yaşındayım. sanırım benim yaşıma göre iyi bu sayı. çok yumurtası olanlara özeniyorum ben de ama tabii unutmamak lazım 6 tane de 2-3 tane olmasından iyidir. sonuçta 1 tane yumurtası gelişip onunla hamile kalanlar var. hayırlısı canım :Saruboceq:

sen içini ferah tut deniz bulutçğm çok olup iyi döllenme olmayanda çok var benim arkadaşımda 12 yumurtanın 4 tanesi döllndi ama 1 tane tuttu onun için rabbim hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:

canım sende yumoşları bırakıp geldin.. hadi hayırlısı bakalım umarım hepsi döllenir allah gönlüne göre versin canım ,,benimde 10 tane toplanmıştı 6 tanesi hareketlendi ama transfer günü üç tanesi döllenmişti ...yani herşeyin hayırlısı canım sonuçta bize tutunan 1 tane dölllenen velet yeter

maşallah canım allahım gönlüne göre versin hayırlı bebişler olsun hepsi....gamyoncuiremsu

canım ya yazdıklarını okuyunca acaba test yapsammı diye düşündürdün bende sanki ben yaşamışımgibi içimde güzel hisler uyandırdın....bebişin doğdumu bilmiyorum ama allah güzel yazılar yazsın:lepi:

sen içini ferah tut deniz bulutçğm çok olup iyi döllenme olmayanda çok var benim arkadaşımda 12 yumurtanın 4 tanesi döllndi ama 1 tane tuttu onun için rabbim hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:

yumurta çok olunca olaılık da rtıyor tabii ama bize 1 tane kaliteli yumurta da yeter. :CüvCüv: hepimiz için hayırlısı olsun a.s.

arkadaslar ben bugun ultrasyona girdim 7 gundu ignelerimin ve sadece 2 tane yumurta gordu dr. ozaman sizin yazdiklariniza gore ben simdiden karalara baglamaliyim

arkadaslar ben bugun ultrasyona girdim 7 gundu ignelerimin ve sadece 2 tane yumurta gordu dr. ozaman sizin yazdiklariniza gore ben simdiden karalara baglamaliyim

canım sayı az ama senin yaşın genç herhalde rezerv sorunu olunca az yumurta da olsa döllenme olasılığı 38 üstüne göre daha fazla oluyormuş. bazen devam edince 3. bir yumurta daha çıkabiliyor. doktorun ne diyor? sende erken menapoz yumurta yetmezliği durumu mu var?

36 yasima girdim. erken menapoz olayi yok henuz. ama yumurta uretimim az sanirim.. 7. igne gunun de 2 yumurta korkunc bir rakam degil mi?

36 yasima girdim. erken menapoz olayi yok henuz. ama yumurta uretimim az sanirim.. 7. igne gunun de 2 yumurta korkunc bir rakam degil mi?

evet pek iyi değil. ama mesela türkiyede böyle bir tedavi ile eğer sonuç alınamazsa 2. denemede başka bir protokol öneriliyor ve bazen daha fazla yumurta elde ediliyor. asla 10-15 değil ama 4-5-6 yumurta elde edildiği oluyor. sadece morlini bozma ve iyi bir merkezde bıkmadan dene. ama bakarsın o 2 yumurta ile de olur. inan böyle çok kişi okudum burada. herşey kalitelerine ve döllenip dölenmemelerine bağlı

Esasen abd de iyi bir merkeze zaten kendimizi teslim ettik. artik kismet.. ama iste insan kendini tutamiyor agliyor uc gun icinde belki degisirmi bu yumurta sayim bilmiyorum. ama esim pes etme hemen diyor uc gun icinde degisebilirde diyor eger degismese bile bu iki taneyle sansimizi deneriz diyor.. bilmiyorum neyapmaliyim?

imoje bazen 3. geç büyüyen bir tane oluyor olmazsa da devam etmek için dr bu 2 tanesinin gelişimine bakacaktır. eğer büyümeleri durursa tedaviyi iptal ediyorlar ama devam ediyorsa 2 yumurta ile de devam ediyorlar. herşeyin hayırlısı umarım ağladığına değmez o 2 yumurta ile hamile kalırsın :teselli:

teşekkürler bugün doktora gittim 4 tane folekül oluşmuştu bunlardan bi tanesi büyümekte 13mm morelim cok bozuldu ignelere en yüksek dozda devam pazartesi son ultrasonum o zamana kadar büyürlermi acaba cok tedirginim

witch26
gorken - kızlar ilk hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişimiz:CüvCüv:
siber
kızlar az kaldı allahım hepinizin pozitif sonuç almasını ve seviçlerinizi bizimle paylaşmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar çoktandır giremiyodum siteye bazı arkadaşlar transfer olmuşlar transfer olan arkadaşlara bol şanslar diliyorum inşallah bu mübarek ayda hepimiz hamile kalırız.Ben transferi 7 eylül diye hesaplıyordum benimki uzadı bugün yumurtalıklar toplandı Allah izin verirse pazar yada pazartesi transfer bu arada burdaki bazı arkadaşlarla aynı güne denk geliyo Allah yüzümüze baksın ne deyim.yumurta toplama benim çok sancılı geçti uyumadım ve toplarlarken hissettim şimdide çok sancım var 2 büklüm yürüyorum inşallah transfer kolay geçer korkmaya başladım çünkü

yumurtalıklar toplanmadan 2 gün önce hasteneye yattım bugün evime dönebildim serum falan taktılar 2 günde 3 kilo almışım ben şimdiden şişmeye başladım inşallah dahafazla şişmem doktor transferden sonra şişmemen için ilaç yazacagız dedi.Hemde tutunmayı kolaylaştırıyomuş hayırlısı bakalım yarın kaçtane yumurta döllendiğini öğreneceğiz garip duygular içindeyim içine girmeden anlaşılmıyo çok zor bi süreçmiş ve doğal yolla hamile kalmak ne büyük bi şansmış çok iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…