• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar ben aranızdan ayrılıorum allahım hepşnş bebeklerinize kavustursun sonrada beni kavustursun insallah

kızlaaarr napıyosunuz beklemek çok zor yaaa bir ara pozitif düşünüyorum sonra negatif düşünüyorum ....günlerim kendi kendimi teselli etmekle geçiyo vallahi ...bi test yapayım diyorum sonra yok bekle bugün daha 9.gün sabret diyorum gün yaklaştıkça sabırsızlanıyorum...psikolojim bozuldu sabah yatakta uyanınca gerinirken korkuyorum acaba zararı olurmu diye...yaaa sabııırrrr yaa sabbbbııııdelikafadulden

sen nerdeyse sonuna gelmişsn bspcğm öğrenmek için benim daha 3 gün bugün çok var daha:sinifsinif:
sen nasılsın peki kendinde değişiklik falan hissediyormusun,kasıkta batmalar falan oluyormuş yazan arkadaşlar görmüştm

Arkadaslar merhabalar, ben bu aksam 7. ignemi vuracagim. ama nedense hani regl gelmeden once hafif lekelenme olur ya ondan olmaya basladi minik minik? nedir bu? yani hayatimda hic reglden sonra 9. gun lekelenme gibi bisi olmadim buna anlam veremedim bilen varmi yada ayni sekilde olan ?

kızlar ben aranızdan ayrılıorum allahım hepşnş bebeklerinize kavustursun sonrada beni kavustursun insallah
canim yumoslar dollenmedi galiba...sperm yada yumurta azliginda genelde mikroenjeksiyon yapiyorlar umarim sen de yaptirmissindir...eger yaptirmadiysan bir dahakine mutlaka oyle yaptir...yumurta kalitesini artirmak icin bazi arkadaslar su corekotu karanfil ..karisimindan kullanmis ve faydasini gormusler, yani belki sen de denemeyebilirsin belki faydasi olur...sigara(eger iciyorsan) kafeinli her turlu icecek kahve kola gibi yumurta kalitesini dusuruyor bunlari hayatindan cikar... ne diyimki canim baska insallah tez zamanda yuzun guler...:Saruboceq:

kızlaaarr napıyosunuz beklemek çok zor yaaa bir ara pozitif düşünüyorum sonra negatif düşünüyorum ....günlerim kendi kendimi teselli etmekle geçiyo vallahi ...bi test yapayım diyorum sonra yok bekle bugün daha 9.gün sabret diyorum gün yaklaştıkça sabırsızlanıyorum...psikolojim bozuldu sabah yatakta uyanınca gerinirken korkuyorum acaba zararı olurmu diye...yaaa sabııırrrr yaa sabbbbııııdelikafadulden

aynen canim al benden de o kadar, sikintidan patliyorum evde.hurmadan acil yemem lazim demek gaz icin iyiymis...senin kasik agrilarin lekelenme falan bir seyler oldu mu...tabi illa olacak degil de, merak ediyor insan:) benim 9. gun olsa test yapardim herhalde , aklina sokmus olmayayim bu arada, test gununu bekle sen...ben test gunune 1-2 gun kala idrarda bakmayi dusunuyorum kan testine hazir olayim sok olmayayim diye...silik cizgi olsa hamisim derim cunku hi gormedim simdiye kadar yanilamaz yani,cizgi olmasa da daha erken derim ,napalim bir sekilde avunacaz:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

mrb kızlar ben öylesine idrar testi yaptım bugün 8. günüm çoookkk silik çizgi çıktı ama ben çatlatma iğnesi vurundum 3 gün önce o yüzden çıkmıştır sanırım... bilmiyorum belki yarın kan testi yaptırıp bu ızdıraptan kurtulurum....

mrb kızlar ben öylesine idrar testi yaptım bugün 8. günüm çoookkk silik çizgi çıktı ama ben çatlatma iğnesi vurundum 3 gün önce o yüzden çıkmıştır sanırım... bilmiyorum belki yarın kan testi yaptırıp bu ızdıraptan kurtulurum....

canım benim öyle heyecanla açtım ki bilgisayarı:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:biliyorum ben o çizgi koyulaşacak witch im anne olacakkkkkk:CüvCüv: :CüvCüv::nazar: :nazar:

canım benim öyle heyecanla açtım ki bilgisayarı:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:biliyorum ben o çizgi koyulaşacak witch im anne olacakkkkkk:CüvCüv: :CüvCüv::nazar: :nazar:
amin canım inşallah karar verdim yarın bolbol dua etcem ama test yaptırmıcam cumartesi sabah kalkınca idrar testi yapıp hazırlıklı gidecem kan vermeye hayırlısı.....

amin canım inşallah karar verdim yarın bolbol dua etcem ama test yaptırmıcam cumartesi sabah kalkınca idrar testi yapıp hazırlıklı gidecem kan vermeye hayırlısı.....

hayırlısı allahtan güzelim.ama silikte olsa görülebilen bariz ayırt edilebilen ikinci çizgi vardı hemen çıktı di mi????

hayırlısı allahtan güzelim.ama silikte olsa görülebilen bariz ayırt edilebilen ikinci çizgi vardı hemen çıktı di mi????
canım geçen seferkinden biliyorumya ondan farklıydı çok silik ama vardı ikinci çizgi 5 dk da çıktı... şu çatlatma iğnesini yapmamış olsam ümitlenirdim ama ondan şüpeleniyorum cumartesi günü koyulaşırsa tamam demektir hayırlısı canım yaa....

evettt kızlar hayırlısıyla bugun ilk lucrinimi vurdum off unutmusum ya acısını hatırllamak kötü umarım bu son olur ve bebişlerim gelir hepimiz için bol bol dua ettim inşallah kucaklarımız bebişlerler dolar :emir_bebek:

ben de gunleri sayiyordum cumaya test gunundu,3 tane idrar testi aldim demistin yaptin demek. simdi heyecan doruktadir :))) dualarim seninle inssssallah bu defa nazli bebislerin gelecek ilk guzel haberi sen ver insallah bebislerinden dolayi o hormon yukselmistir ve kocamannnnnn bir pozitif alirsin...ohhhhhhh cifte bayram olur artik hihoyyyt:teytey:

ben de gunleri sayiyordum cumaya test gunundu,3 tane idrar testi aldim demistin yaptin demek. simdi heyecan doruktadir :))) dualarim seninle inssssallah bu defa nazli bebislerin gelecek ilk guzel haberi sen ver insallah bebislerinden dolayi o hormon yukselmistir ve kocamannnnnn bir pozitif alirsin...ohhhhhhh cifte bayram olur artik hihoyyyt:teytey:
amin inşallah canım eşim yarın test yaptırmak istemiyoor cumartesi yaptırcam oyüzden... yarın yine dayanamayıp idrar testi yaparım ben değişiklik varmı diye.....

evettt kızlar hayırlısıyla bugun ilk lucrinimi vurdum off unutmusum ya acısını hatırllamak kötü umarım bu son olur ve bebişlerim gelir hepimiz için bol bol dua ettim inşallah kucaklarımız bebişlerler dolar :emir_bebek:

lurin acitiyor mu, hic kullanmadim.ben onun baska versiyonu lupron kullanmistim biraz kizarikliy ve kasinti oluyordu...uzun protokol muydu canim seninki?bir an once biter insallah:)))

Back