Kizlar 7 yumostan 4tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...
kızlar bende bugün catlatma ignemi yapıcam salı gunu toplanacak hayırlısı ama korkuyorum 2 yumurtam var hadi dollenmesse bu konuda bıraz tedirginim
dragonlily inşallah her şey gönlünce olur canım.Büyük ihtimal hepsi transfer edilicek.İnşallah 14 günden sonra hamileyimm diye bağırtılarını duyarız burdan.
kızlar bende bugün catlatma ignemi yapıcam salı gunu toplanacak hayırlısı ama korkuyorum 2 yumurtam var hadi dollenmesse bu konuda bıraz tedirginim
dragonli canim insallah sonundada iyi sonuc alirsin sana kacinci gun embriyosu koyucaklar
canım bol bol dua et bak benimde herzaman daha fazla yumoş oluyodu bu sefer 5 tane toplandı benim için hepsinin döllenmesi çok önemliydi 4. deneme oldugu için çok yerleştiriyorlar bol bol dua ettim hepsi döllenmişti inşalllah seninde öyle olacak içini rahat tut canımm.....kızlar bende bugün catlatma ignemi yapıcam salı gunu toplanacak hayırlısı ama korkuyorum 2 yumurtam var hadi dollenmesse bu konuda bıraz tedirginim
inşallah canım ben pozitif düşünemiyorum içimdeki ses yine olmadı diyor ama çok rahatım hiç stres yok...hadi kızlar pozitif düşünelim eylül ayı hepimize uğurlu gelsin ve hepimizin hamiş haberleri verdiği bir ay olsun
evet canım genelde dediğin gibi 100 lük çocuk aspirini kullanılıyor ondan kullanabilirsin aynısı sadece 80 degil 100mgr...kızlar meraba bişi sorucam bana babyprin verdiler 80 lik ama piyada yok herkez kalktığıını söylüyo bana bi yardımcı olun ya hangi asprini kullanıosunuz çocuk asprini varmış 100 lük piyasada onu mu kullanıosunuz
dragonliliycimmm adina cok sevindim canim benim.. Emeklerinin karsiligini insallah alirsin..
Subuocumm endiseni anliyabiliyorum ama sunu dusun hayatim tek embriyoyla yola cikanlar var.. Can veren Allah onada veriyor.. Icini ferah tut.. Bende bu aksam 3. Ignemi vuracagim korktugum kadar degilmis :)) ilk denememiz kimbilir belki benimde hic yumurtam olmaz yada kaliteli belki cikmaz herseye hazirlikliyim belkide hersey yolunda gidecek hersey Allahtan.. Dr. Tek bile olsa alicaz dedi.. Sali gunu ultrasyona alicaklar beni bakalim neler olmushepinizi kocaman optum...
nerokacim insallah islemin cokkkk rahat gecer ve sonrasinda agrin olmaz...benimki bugun toplandi korkarak gittim ama cok kolay ve rahatmis sen de rahat ol canimkaydirigubbakcemile3
Kizlar 7 yumostan 4tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?