Canim benim de ilk sedasyonumdu, merak icindeydim sabah gittigimde,bir onceki gece 10-11 gibi yemegi icmeyi kesiyorsun. ertesi gun hemsire butun proseduru guzelce anlatiyor once. bana ve esime islem gunu parfum, sac spreyi gibi kokulu seyleri kullanmayin dediler, DrGunaycimin dedigi gibi damar yolu acilip serum takiliyor koluna(bu arada esim devamli yanimdaydi bastan sona kadar) kendin soluk alip veriyorsun ama yine de burundan oksijen hortumu takiliyor.anestesi uzmani ilac vermeye baslayacagini soyluyor ve guzelce uyuyorsun:) ben hemsirenin vajinayi sildigini hissettim ,zaten son hissettigim seydi:)sonra anestezi uzmani islem bitince sesleniyor ve bir de bakmissin hersey bitmis:)))ne yapildigindan haberin olmuyor ben yari uyanik olurum belki agri olur saniyordum ama cok guzel dinlenmis gibi oluyorsun:))) eve gelince adet sancisindan ziyade yumurtaliklar uyarildigi icin asiri dolgunluk hissi vardi hareket ettikce agri oluyordu..Allaha sukur simdi iyiyim, kanamam olmadi, bir de eve gelince bol bol su ictim anesteziyi vucuttan atmak icin...iste boyle canim catlatma ignesi diger ilaclar gonalf lupron gibi gobisten mutlaka doktorun soyledigi saatte yapiliyor...insallah senin de butun islmelerin rahat gecer canimkaydirigubbakcemile3