• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

canım benım allahım ikiz bebişler nasip eder inşallah hadı bakalım allahın ıznıyle 3 gun sonra sende kavusuyorsun bebıslerıne

ah canım inşallah bu sabah toplandı benimde yumoşlarım çok rahatım valla çok hafif ağrım oldu sonrasında bakalım yarın arayıp bilgi verecekler transfer günü için

hoşgeldin canım ne yapıyosun bende iğnemi yaptırıyodum şimdi... şu iğneler olmasa çok iyide delik deşik oldu popom...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne yapayım canım orucu unutmak için(çokk acıktım) zaman geçiriyorum burda işte.kıyamam ben sana illa şart mı iğne jelin dozunu falan arttırarak kullansan olmuyormuşmu???oldum olası çok korkarım şu iğneden zaten...bide seçtiğim işe bakkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne yapayım canım orucu unutmak için(çokk acıktım) zaman geçiriyorum burda işte.kıyamam ben sana illa şart mı iğne jelin dozunu falan arttırarak kullansan olmuyormuşmu???oldum olası çok korkarım şu iğneden zaten...bide seçtiğim işe bakkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yapması güzel oluyo zaten yaptırmada problem var allahtan eşim yapıyoda nazım geçiyo yoksa yaptıramam hayatta... canım sordukta sende bilirsinya enjeksiyon formlarının biyoyarlanımı daha etkili oluyoya bende boşver dedim hamile kalınca kapsüle çeviriyomuş... yumurta toplamadan sonra antibiyotiğide i.m veriyo şimdi bide 3.günde bir pregnly yapıyom buda yeni bakalım....

yok yapması güzel oluyo zaten yaptırmada problem var allahtan eşim yapıyoda nazım geçiyo yoksa yaptıramam hayatta... canım sordukta sende bilirsinya enjeksiyon formlarının biyoyarlanımı daha etkili oluyoya bende boşver dedim hamile kalınca kapsüle çeviriyomuş... yumurta toplamadan sonra antibiyotiğide i.m veriyo şimdi bide 3.günde bir pregnly yapıyom buda yeni bakalım....

allah kolaylıklar versin canım.napalım eşşekk sıpaları için katlanacağız bunlara.hele bir doğsunlarda hayırlısıyla.tüm acılar sıkıntılar unutulur herhalde.....

Kizlar 7 yumostan 4 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...

Kizlar 7 yumostan 4 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...

hadi bakalım gözün aydın çok iyi benimde 4 tane döllenmişti... onu doktorunla konuşup karar ver kaçıncı denemen olduguda önemli benim 4 tane yerleştirildi ama 5 olsa 5 de yerleştirilcekti çünki bu benim 4. denemem ve tutmadı hiçbiri... ilk denemede en fazla üç demişlerdi ama en mantıklısı o bence 3 tane yerleştirsinler.. benim durumumdakilere şansı artırmak için fazla yerleştiriyolar bende razıyım zaten artık beşe altıya....

Bazi arkadaslar yumos yada embriyo sayilarindan yakiniyorlar (sozum meclisten disari)benim ilk denemem buna da raziyim 10 embriyom olsa da 4 de olsa 1 bebek en sagliklisi...Kimse Allahin isini bilemez cok sayida ve kaliteli embriyosu olan arkadaslarin negatif sonuc aldigini yada Allah korusun dusuk yaptiklarini okuyorum, tabi bu durumlar cok uzucu...ne gelirse Allahtan gelir, oturup niye 4 embriyom oldu diye uzulmem aksine Allahima sukrederim insallah bana tutunurlar...dusunuyorum da simdi laboratuarda bebislerim cok heyecan verici bir sey onlari dusunmek...buyuyup dogacaklarini ve daha bir suru seyi insan hayal edince Allahim ruyalarimiz gercek olsun:Saruboceq: bizim de evlerimizde bebek sesi olsun varsin geceleri uykusuz kalalim, emzirelim, gazlarini cikaralim ,ciciler alalim onlara banyo yaptiralim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: canlarim benim ya...Allahim hepimize tombik tombik bebisler versin dualarim hepimiz icin:Saruboceq:

hadi bakalım gözün aydın çok iyi benimde 4 tane döllenmişti... onu doktorunla konuşup karar ver kaçıncı denemen olduguda önemli benim 4 tane yerleştirildi ama 5 olsa 5 de yerleştirilcekti çünki bu benim 4. denemem ve tutmadı hiçbiri... ilk denemede en fazla üç demişlerdi ama en mantıklısı o bence 3 tane yerleştirsinler.. benim durumumdakilere şansı artırmak için fazla yerleştiriyolar bende razıyım zaten artık beşe altıya....

Sagol canim benim Allahim insallah bu defa kucagini doldurur saglikli bebislerlea.s.

canım benım cok sevındım senın adına hadı hayırlısı olsun bakalım en mutlu haberlerını beklıyoruzopuyorumnanaktan

canım benım hayırlı olsun rabbım sıkı sıkı tutunmalarını nasıp etsın pazartesı sende bebışlerini alıyorsun demek biz iki tane transfer ettırdık üçüncüsüne cesaret edemedık doktorum 3de tutarsa bırını alırım tehlıkelı gebelık olur dedı ondan dolayı 2 transfere karar verdik hakkında hayırlısı neyse rabbım onu yapmanı nasıp etsın canım

sweet33cum beryucum sagolun canlarim,kaydirigubbakcemile3 insallah Allahim hepimize mucizelerimizi en yakin zamanda verir:Saruboceq:

dragonlily inşallah her şey gönlünce olur canım.Büyük ihtimal hepsi transfer edilicek.ınşallah 14 günden sonra hamileyimm diye bağırtılarını duyarız burdan.

dargonily canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar iyi haberlerini bekliyoruz canım Allah yolunu açık etsin

kızlar bende bugün catlatma ignemi yapıcam salı gunu toplanacak hayırlısı ama korkuyorum 2 yumurtam var hadi dollenmesse bu konuda bıraz tedirginim

Back