Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

off kızlar yaa 2 gün kaldı lucırne baslama her yerım sivilce doldu yaa şimdiden başladım strese yapıcalak herseyı bilipte gitmek daha zor ya öncekinde nasıl olsa bilmiyordum oylesıne gittim şimdi anestezi yumurta toplama büyük bi fobi olmaya basladı bile

hiç kendine sıkıntı yapma canm bende heyecan yaptım ama hiç birşey duymadım sende rahat ol

nero_ka cım benım gecen tedavım cok kötü geçmişti anesteziden uyanmama agrılarım falan bide ohss gelişmişti o yzden stres oldum şimdiden bi görsen her tarafaım sivilce doldu ((

nero_ka cım benım gecen tedavım cok kötü geçmişti anesteziden uyanmama agrılarım falan bide ohss gelişmişti o yzden stres oldum şimdiden bi görsen her tarafaım sivilce doldu ((

canım benım stres yapma allahın izniyle hersey yolunda devam edecek ve sonuda bebeişlerine kavusacaksın canım ya bu ohss nedır

kizlarrrr yavrularimi aldim, simdi evde dinleniyoruz...daha sonuc ne olacak bilmeden cok mutluyummmm,3 tane transfer ettik.doktor 4 tane transfer edebiliriz ama 4u de tutarsa birini aldirmayi kabul ederseniz yaparim dedi biz hayatta kiyamayiz o zaman 3 tane transfer edelim dedik...kalan 1ini de 3 gun sonra blast olunca donduracaklar...cok guzel bir duyguymus simdi umutla bebislerimi bekliycem, darisi tedaviye yeni baslayan ve baslayacaklara...hihoyyyt

hihoyyyt
yavruların seni hic bırakmasın ınsallah canımhihoyyyt

kızlarrrr yarın sabah gidioruz hayırlısı bakalım yumurtalarımı bırakıp gelicem kalıtesını hemen anlıolarmı
benim 2 tane yumosum varda ayy cok heyecanlıyızz

merhaba canım. yumurtalarını diyelimki yarın toplayacaklar ertesi gün arayıp döllenip döllenmediğini söylerler. Transfer günü hala kaliteli ise yumuşlarını transfer ederler bol şans.

hayırlısı olsun canım umarım bebişlerimiz bizimle kalırlar

dragonily canım hayırlı olsun inşallah bebişleri annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım benim kendine iyi bak sakın iş yapma.............lmaz:

hepiniz cok sagolun kizlar, annemlere gelecek torunlarini( insallah) msnde gosterdim, simdiden tanistilar yani...ilk gunden kasik agrisi var ben de bir de cok pardon asiri gaz gobusum kocaman oldu normal midir acaba?

Azracim hastaneden geldigimden beri yatiyorum, 1 hafta insallah dayanabilirsem yatacam sonra normal yemek yapma gibi hafif isler yaparim herhalde...hepinizden guzel haberler bekliyorum bebislerime arkadas lazimgamyoncuiremsu

kızlarrrr yarın sabah gidioruz hayırlısı bakalım yumurtalarımı bırakıp gelicem kalıtesını hemen anlıolarmı
benim 2 tane yumosum varda ayy cok heyecanlıyızz

inşallah kalitelilerdir ve kaliteli döllenirler. alınca boş mu dolu mu öğreniyorlar ama nasıl döllendikleri ertesi üne beli oluyor

dragonlily transferin olmuş...hayırlı olsun...bebişlerin göbüşüne sıkıca tutunsun inşallah....

gaz problemi çok normal...takviye progesteron alıyor olmalısın.jel,iğne ya da fitil....onlar yapıyor....

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.Tüp bebek tedavisine başladım ama benim hikayem biraz üzücü...5 yıldır evliyim 31 yaşındayım 18 yaşında yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim ve kistle beraber sag yumurtalığım alındı yani tek yumurtalıgım var bebegim olmayınca marmara üniv. tüp bebek merkezine başvurduk benden ve eşimden tahliller istediler en son usg çektirmeye gittigim saglık merkezindeki doktor film öncesi muayene yaptı(ki bunu marmaranın yapması gerekiyordu) ultrasonda 13cm lik bir kist çıktı(bana hiç bir agrı sızı vermedi sadece karnımda şişkinlik hissi vardı bende kilo aldım diye düşünüyordum) durum biraz hassas oldugu için marmaradaki doktor bizi başından savmaya çalıştı biz doktor doktor gezmeye başladık her doktorun söylediği sey kist cok büyük açık ameliyat yumurtalıgın alınma riski cok yüksek saatli bir bomba taşıyorsun üzerinde her an patlayabilir dendi kabus gibi 15 gün geçirdik doktor doktor gezmekten bıkmıştım internetten araştırmalarımla bir doktor buldum içimden bir his son kez bu doktora gitmemi söyledi içimdeki sesi dinledim ve gittim 13 cm lik kistin yanında 4.5 cm lik bir kist daha buldu beni hemen ameliyata aldı laparoskopi oldum kistlerin içini boşalttı tamamını almadı yumurtalıga zarar vermemek için 1 ay geçti tüp bebek tedavisine başladık yumurta rezervim cok az günde 4 iğne verdiler 2 gün oldu iğnelere başlayalı cok korkuyorumbenneyaptımki marmarayı kimseye tavsiye etmem cünkü hep asistan doktorlar ilgileniyor ve hiç birşey bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…