off kızlar yaa 2 gün kaldı lucırne baslama her yerım sivilce doldu yaa şimdiden başladım strese yapıcalak herseyı bilipte gitmek daha zor ya öncekinde nasıl olsa bilmiyordum oylesıne gittim şimdi anestezi yumurta toplama büyük bi fobi olmaya basladı bile
nero_ka cım benım gecen tedavım cok kötü geçmişti anesteziden uyanmama agrılarım falan bide ohss gelişmişti o yzden stres oldum şimdiden bi görsen her tarafaım sivilce doldu((
kizlarrrr yavrularimi aldim, simdi evde dinleniyoruz...daha sonuc ne olacak bilmeden cok mutluyummmm,3 tane transfer ettik.doktor 4 tane transfer edebiliriz ama 4u de tutarsa birini aldirmayi kabul ederseniz yaparim dedi biz hayatta kiyamayiz o zaman 3 tane transfer edelim dedik...kalan 1ini de 3 gun sonra blast olunca donduracaklar...cok guzel bir duyguymus simdi umutla bebislerimi bekliycem, darisi tedaviye yeni baslayan ve baslayacaklara...hihoyyyt
kizlarrrr yavrularimi aldim, simdi evde dinleniyoruz...daha sonuc ne olacak bilmeden cok mutluyummmm,3 tane transfer ettik.doktor 4 tane transfer edebiliriz ama 4u de tutarsa birini aldirmayi kabul ederseniz yaparim dedi biz hayatta kiyamayiz o zaman 3 tane transfer edelim dedik...kalan 1ini de 3 gun sonra blast olunca donduracaklar...cok guzel bir duyguymus simdi umutla bebislerimi bekliycem, darisi tedaviye yeni baslayan ve baslayacaklara...hihoyyyt
hayırlısı olsun canım umarım bebişlerimiz bizimle kalırlar
kızlarrrr yarın sabah gidioruz hayırlısı bakalım yumurtalarımı bırakıp gelicem kalıtesını hemen anlıolarmı
benim 2 tane yumosum varda ayy cok heyecanlıyızz
hayırlıı olun dragonnily darısı başımıza :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?