canım benım allahım ikiz bebişler nasip eder inşallah hadı bakalım allahın ıznıyle 3 gun sonra sende kavusuyorsun bebıslerıne
hadi hayırlı olsun canım... inşallah teker teker güzel haberler alırız hepimiz.....benim tahlilim 19 eylül kızlarr
hadi hayırlı olsun canım... inşallah teker teker güzel haberler alırız hepimiz.....
inşallahhhh canımmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım ne yapıyosun bende iğnemi yaptırıyodum şimdi... şu iğneler olmasa çok iyide delik deşik oldu popom...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok yapması güzel oluyo zaten yaptırmada problem var allahtan eşim yapıyoda nazım geçiyo yoksa yaptıramam hayatta... canım sordukta sende bilirsinya enjeksiyon formlarının biyoyarlanımı daha etkili oluyoya bende boşver dedim hamile kalınca kapsüle çeviriyomuş... yumurta toplamadan sonra antibiyotiğide i.m veriyo şimdi bide 3.günde bir pregnly yapıyom buda yeni bakalım....ne yapayım canım orucu unutmak için(çokk acıktım) zaman geçiriyorum burda işte.kıyamam ben sana illa şart mı iğne jelin dozunu falan arttırarak kullansan olmuyormuşmu???oldum olası çok korkarım şu iğneden zaten...bide seçtiğim işe bakkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yapması güzel oluyo zaten yaptırmada problem var allahtan eşim yapıyoda nazım geçiyo yoksa yaptıramam hayatta... canım sordukta sende bilirsinya enjeksiyon formlarının biyoyarlanımı daha etkili oluyoya bende boşver dedim hamile kalınca kapsüle çeviriyomuş... yumurta toplamadan sonra antibiyotiğide i.m veriyo şimdi bide 3.günde bir pregnly yapıyom buda yeni bakalım....
hadi hayırlı olsun canım... inşallah teker teker güzel haberler alırız hepimiz.....
Kizlar 7 yumostan 4tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...
hadi bakalım gözün aydın çok iyi benimde 4 tane döllenmişti... onu doktorunla konuşup karar ver kaçıncı denemen olduguda önemli benim 4 tane yerleştirildi ama 5 olsa 5 de yerleştirilcekti çünki bu benim 4. denemem ve tutmadı hiçbiri... ilk denemede en fazla üç demişlerdi ama en mantıklısı o bence 3 tane yerleştirsinler.. benim durumumdakilere şansı artırmak için fazla yerleştiriyolar bende razıyım zaten artık beşe altıya....
Kizlar 7 yumostan 4tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?