Kizlar 7 yumostan 4 tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...
canım hayırlı olsun...desene yarın sende bebişlerine kavuşuyosun allah gönlüne göre versin canım:Saruboceq:canım öyle değişik bişeyki ne hissettiğini anlıyamıyosun bazen ya 3ü de tutarsa diye düşünüyorum bazen yok canım çok zor diyorum eşim hayaller kuruyo ikiz olursa isimleri hazır ama 3.ye ne isim koyarız diye ortada dolanıyo ben allahım en azından 1 tanesi tutsun diye dua ediyorum sanki gerçekten hamileymişim gibi onlarla konuşuyorum annelerini bırakmasınlar diyedua ediyorum sorma bazende ya tutmazsa diyorum ama biliyorumki herşey allahtan o nasip etmezse hiçbirşey olmaz ....gönlünü ferah tut canım en azından umudumuz var allahım kimseyi umutsuz ve bebişsiz bırakmasın:Saruboceq: