• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Kizlar 7 yumostan 4 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...

canım hayırlı olsun...desene yarın sende bebişlerine kavuşuyosun allah gönlüne göre versin canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::Saruboceq:canım öyle değişik bişeyki ne hissettiğini anlıyamıyosun bazen ya 3ü de tutarsa diye düşünüyorum bazen yok canım çok zor diyorum eşim hayaller kuruyo ikiz olursa isimleri hazır ama 3.ye ne isim koyarız diye ortada dolanıyo ben allahım en azından 1 tanesi tutsun diye dua ediyorum sanki gerçekten hamileymişim gibi onlarla konuşuyorum annelerini bırakmasınlar diyedua ediyorum sorma bazende ya tutmazsa diyorum ama biliyorumki herşey allahtan o nasip etmezse hiçbirşey olmaz ....gönlünü ferah tut canım en azından umudumuz var allahım kimseyi umutsuz ve bebişsiz bırakmasın:Saruboceq:

kızlar bende bugün catlatma ignemi yapıcam salı gunu toplanacak hayırlısı ama korkuyorum 2 yumurtam var hadi dollenmesse bu konuda bıraz tedirginim

canımcım lütfen iyi şeyler düşün gönlünü ferah tut yüce allahımın izniyle 2 side döllenir sen hiç dert etme bak stres yok unutma stres en büyük düşmanımız.... iyi düşüüüünnn bak bebişler hem döllenicek hemde annelerine tutunacaklar umutla ve iyi düşüncelerle bekliyelimmm olur mu? :emir_bebek:alkisalkisalkis

Canlarim benim ya Allah hepinizden razi olsun kucaklariniz bol bol bebislerle dolsun:Saruboceq:iyi ki varsiniz verdiginiz moral icin hepinizi tek tek kocamannnnnnn opuyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bende bugün catlatma ignemi yapıcam salı gunu toplanacak hayırlısı ama korkuyorum 2 yumurtam var hadi dollenmesse bu konuda bıraz tedirginim

canım korkma içini ferah tut inşallah döllenir ve kaliteli olurlar sen bunları düşünme iyi şeyler düşün opuyorumnanaktan

canım benım dollenır sen gonlunu ferah tut neler var tek yumurtası dollenen bol bol dua et hersey allahtan bızlerde senın için dua edcegız allahım tum isteyenlerin bu yolda çaba sarfeden herkesin kucaklarını doldursun bu mubarek ayda dualarımız kabul olur inşallah

hadi kızlar pozitif düşünelim eylül ayı hepimize uğurlu gelsin ve hepimizin hamiş haberleri verdiği bir ay olsun

canım bol bol dua et bak benimde herzaman daha fazla yumoş oluyodu bu sefer 5 tane toplandı benim için hepsinin döllenmesi çok önemliydi 4. deneme oldugu için çok yerleştiriyorlar bol bol dua ettim hepsi döllenmişti inşalllah seninde öyle olacak içini rahat tut canımm.....

dragonliliycimmm adina cok sevindim canim benim.. Emeklerinin karsiligini insallah alirsin..
Subuocumm endiseni anliyabiliyorum ama sunu dusun hayatim tek embriyoyla yola cikanlar var.. Can veren Allah onada veriyor.. Icini ferah tut.. Bende bu aksam 3. Ignemi vuracagim korktugum kadar degilmis :)) ilk denememiz kimbilir belki benimde hic yumurtam olmaz yada kaliteli belki cikmaz herseye hazirlikliyim belkide hersey yolunda gidecek hersey Allahtan.. Dr. Tek bile olsa alicaz dedi.. Sali gunu ultrasyona alicaklar beni bakalim neler olmus ;) hepinizi kocaman optum...

kızlar meraba bişi sorucam bana babyprin verdiler 80 lik ama piyada yok herkez kalktığıını söylüyo bana bi yardımcı olun ya hangi asprini kullanıosunuz çocuk asprini varmış 100 lük piyasada onu mu kullanıosunuz

kızlar meraba bişi sorucam bana babyprin verdiler 80 lik ama piyada yok herkez kalktığıını söylüyo bana bi yardımcı olun ya hangi asprini kullanıosunuz çocuk asprini varmış 100 lük piyasada onu mu kullanıosunuz
evet canım genelde dediğin gibi 100 lük çocuk aspirini kullanılıyor ondan kullanabilirsin aynısı sadece 80 degil 100mgr...

heh tamam canım ozaman saol cevabın için içimi rahatlattın pazar olduğu için ulaşamadım kimseye muallakta kalmıştım

inşallah ikiside döllenirler. ben 20 yumurtası olup hiç döllenmeyenlari okudum.ama tek yumurta büyütüp döllenip hamile kalanlar var. şans daha az oluyor ama rabbim verecekse 1 yumurta yetiyor. bol dua ile

dragonliliycimmm adina cok sevindim canim benim.. Emeklerinin karsiligini insallah alirsin..
Subuocumm endiseni anliyabiliyorum ama sunu dusun hayatim tek embriyoyla yola cikanlar var.. Can veren Allah onada veriyor.. Icini ferah tut.. Bende bu aksam 3. Ignemi vuracagim korktugum kadar degilmis :)) ilk denememiz kimbilir belki benimde hic yumurtam olmaz yada kaliteli belki cikmaz herseye hazirlikliyim belkide hersey yolunda gidecek hersey Allahtan.. Dr. Tek bile olsa alicaz dedi.. Sali gunu ultrasyona alicaklar beni bakalim neler olmus ;) hepinizi kocaman optum...

Cok sagolasin canim benimkaydirigubbakcemile3, igneleri rahat yapmana sevindim...

Subuo canim arkadasim endiselerini anlayabiliyorum, yalniz hatirliyormusun tedavinin iptal olabileceginden bahsediyordun bak Allaha sukur 2 yumurtan olmus, yani bir umudun var canim peki onlar da olmasaydi ne yapardin?her zaman sukretmeyi bilelim, sana bir sey anlatayim gecen gun baska bir forumda okumustum...amerikali bir bayan bu, adetleri duzenli her ay yumurtlamasi olan biri gelgor ki hamile kalamiyor 35 yasindaydi galiba...tedaviye basliyor ilaclara iyi cevap vermiyor...gonalfin en yuksek dozunu 450lik her gun kullaniyor ve her ay yumurtlayan o kadinin 1 tane bile yumurtasi olmuyor ve tedavisi iptal ediliyor...o yikimi tahmin edebiliyor musun dunyasi allak bullak oluyor...bunu anlattim cunku beterin beteri var arkadasim, diger arkadaslarin dedigi gibi Allah verdikten sonra ihtiyacimiz olan 1 embriyo...insallah seninkiler de dollenir sonra bu kadar uzuldugune pisman olursuna.s.

kızlar uyku problemınız var mı ben sureklı uyuyorum acaba ilaclar agır mı gelıo onceden uykusuzluk cekerdım uyumak ıcın savas verırdım sımdı ıse basımı yastıga koydugum an uyuyorum sızlerde yasıyormusunuz bu sorunu

nerokacim insallah islemin cokkkk rahat gecer ve sonrasinda agrin olmaz...benimki bugun toplandi korkarak gittim ama cok kolay ve rahatmis sen de rahat ol canimkaydirigubbakcemile3

ben çok rahat gittim ama o masaya yatınca biraz heyecan yaptım,doktorumu görünce rahatladım tabii,çok rahattım sonrasında da çok hafif ağrım oldu canım ama şimdi iyim çok şükür ve yarın transfer günüm allahın izniyle bakalım

Kizlar 7 yumostan 4 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tanesi dollenmis :teytey: bugun embriyolog aradi 4 guzel embriyon vardi...pazartesi turkiye saatiyle ogleden sonra 3te transfere cagirdilar.kac tanesi transfer olacak konusacaz..sizler kac tane transfer ettirdiniz?biliyorum cok sayida embriyo transferi hamilelik olasiligini arttiriyor ama ayni zamanda cogul gebelik riski artiyor...sadece meraktan soruyorum...biz 3 tane dusunuyoruz 1 de dondurulur herhalde insan kiyamiyor ya hic birine daha embriyo iken...sonradan reduction daha zor olur...once tutmasi lazim tabi :Saruboceq:ama yine de her turlu olasiligi dusunuyor insan simdiden..belirsizlik kotu sey ya tutar mi acaba kac tane transfer edilse iyi olur falan..bakalim doktorum ne diyecek...aslinda hepsini istiyorum ama mantikli olmak lazim...

:teytey::teytey:süper çok sevindim bol bol şans canım

Back