• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Beryucum cok tatlisin ya bebisleri aldim geldim demissin:)insallah annislerine simkiiii tutunurlar:Saruboceq:Ben de Cuma gunu yumos toplanmasina gidecem bakalim kac tane cikacak...:Saruboceq: 3 yada 5 gun sonrasinda da transfer yapiyorlarmis...pazartesi insallah ben de bebislerimi almaya gidecem senin gibi:)))
Tup bebek &normal bebkle ilgili konuya gelince...Allah herkese normal yolla gebe kalmayi nasip etmiyor bazilarimizin yardima ihtiyaci oluyor(cok sukur tip ilerledi de sansimiz var eskiden insanlarin yuvasi yikiliyordu bunun icin)..Imojenin dedigi gibi bizim yumurtamiz ve spermimizle olan bizim bebegimiz...tabi herkes tup bebegin nasil oldugunu bilmiyor ve biraz onyargiyla yaklasabiliyorlar bunun sonucunda da saklamak ihtiyaci duyuyoruz bizler...yoksa herhangi bir rahatsizlik yada hastalik gibi niye baskalariyla paylasamiyoruz niye destek olmuyorlar bu stresli donemlerimizde...gecen bir yazi okudum bir psikiyatrin sitesinde, infertiliteyle ugrasan insanlardaki stres orani kanser yada aidsli hastalardan daha fazlaymis!!!inanamadim yani dusunsenize kanser/aids hastalari oleceklerini biliyorlar ama biz cocugumuz olmuyor diye onlardan daha fazla stres yasiyoruz...insanlar bir kanser hastasina uzuluyor duyduklarinda ama cocugu olmayan insanlarla ilgili maalesef dedikodu yapiyorlar (kimde sorun.... niye olmuyor...)neyse soylenecek cok sey var ama...bazi seyleri insanlar basina gelmedikce empati yapamiyor, bu da olgun duzeylerini gosteriyor bence...ben amerikada rahatlikla tup bebek yaptigimi soyleyebiliyorum ama turkiyede sakliyorum, aci ama insanlarin yaklasimlari buna yol aciyor...cok yazdim biliyorum:)))

canım çok güzel anlatmıssın ama bızım ınsanlarımız cok tuhaf bu konunun cok hassas oldugunu destege ıhtıyacımız oldugunu kımse anlamıyor allahtan burası varda bırbırını anlayanlar toplanıp dertlesebılıyoruz.insallah yumoslar cok kalıtelı olur iyi gelışir ve annalerıne sıkı sıkı tutunurlar rabbım bu ay inşallah hepimizin hamiş haberi verdıgı ay olur

canımm inşallah çok sağlıklı embriyoların gelişir şu aziz mübarek Cuma gününde Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallah:Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için,hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallah

:1hug:

kizlarrr yumoslarim toplandi bugun 7 taneymis:)))sabah karnim patliycakti sanki zor yuruyordum islem oncesi...islem rahatti bir sey hissetmedim, ama simdi agrim var zor yaziyorum bunlari insallah cabuk gecer.yarindan itibaren progestrona basliycaz ve yumoslarin kalitesine gore transferin 3. yada 5. gun olacagina karar verecekler...ay embriyolari gormek icin sabirsizlaniyorum...bebislerimmmm benim yaaa:emir_bebek:

sağol canım,vet dün akşam çatatma iğnesini yaptırdım,yarın sabah 8.30 da toplama işlemim olacak hayırlısı ile,

nerokacim insallah islemin cokkkk rahat gecer ve sonrasinda agrin olmaz...benimki bugun toplandi korkarak gittim ama cok kolay ve rahatmis sen de rahat ol canimkaydirigubbakcemile3

Beryucum cok tatlisin ya bebisleri aldim geldim demissin:)insallah annislerine simkiiii tutunurlar:Saruboceq:Ben de Cuma gunu yumos toplanmasina gidecem bakalim kac tane cikacak...:Saruboceq: 3 yada 5 gun sonrasinda da transfer yapiyorlarmis...pazartesi insallah ben de bebislerimi almaya gidecem senin gibi:)))
Tup bebek &normal bebkle ilgili konuya gelince...Allah herkese normal yolla gebe kalmayi nasip etmiyor bazilarimizin yardima ihtiyaci oluyor(cok sukur tip ilerledi de sansimiz var eskiden insanlarin yuvasi yikiliyordu bunun icin)..Imojenin dedigi gibi bizim yumurtamiz ve spermimizle olan bizim bebegimiz...tabi herkes tup bebegin nasil oldugunu bilmiyor ve biraz onyargiyla yaklasabiliyorlar bunun sonucunda da saklamak ihtiyaci duyuyoruz bizler...yoksa herhangi bir rahatsizlik yada hastalik gibi niye baskalariyla paylasamiyoruz niye destek olmuyorlar bu stresli donemlerimizde...gecen bir yazi okudum bir psikiyatrin sitesinde, infertiliteyle ugrasan insanlardaki stres orani kanser yada aidsli hastalardan daha fazlaymis!!!inanamadim yani dusunsenize kanser/aids hastalari oleceklerini biliyorlar ama biz cocugumuz olmuyor diye onlardan daha fazla stres yasiyoruz...insanlar bir kanser hastasina uzuluyor duyduklarinda ama cocugu olmayan insanlarla ilgili maalesef dedikodu yapiyorlar (kimde sorun.... niye olmuyor...)neyse soylenecek cok sey var ama...bazi seyleri insanlar basina gelmedikce empati yapamiyor, bu da olgun duzeylerini gosteriyor bence...ben amerikada rahatlikla tup bebek yaptigimi soyleyebiliyorum ama turkiyede sakliyorum, aci ama insanlarin yaklasimlari buna yol aciyor...cok yazdim biliyorum:)))

Cok yazdim diyorsun ama iyide yazdin bence :) gercekten komik bir yaziydi o arkadasimizin endisesi.. Transfer edilsin bi tutunsun bebisler ondan sonra bunu dusunse :))) neyse herkese saglikli bebisler nasip etsin Allah... onumuzde guzel gunler bizleri bekliyor belki kimbilir :)

dragonlilycim, nasil uyutuyorlar maskeyle mi igne felan mi ben simdiye kadar hic hastanede yatmadim yada baiyiltilmadim nebileyim cok merak ettim.. birde catlatma ignesi nereden gobisten mi koldan mi? yani islem sonrasi agrinin olmamasi sevindirici ama daha sonra olmus regl agrisina mi benziyor?
kocaman optummm

dragonlilycim, nasil uyutuyorlar maskeyle mi igne felan mi ben simdiye kadar hic hastanede yatmadim yada baiyiltilmadim nebileyim cok merak ettim.. birde catlatma ignesi nereden gobisten mi koldan mi? yani islem sonrasi agrinin olmamasi sevindirici ama daha sonra olmus regl agrisina mi benziyor?
kocaman optummm

HAyatim kabul edersen ben anlatayim.İşlemden önce seni hazırlıyorlar.Damar yolu açıyorlar.Serum takıyorlar.İşlem başlayan zaman haberin bile olmadan uyuyorsun.Bir bakıyorsun hemşire seni uyandırıyor.Kalk canım işlem bitti diye.Odana alıyorlar seni duruma göre yarım saat 1 saat içinde taburcu ediyorlar.Mesela işem sonrası bende ağrı olmamıştı..Çatlatma iğnesini de göbekten oluyorsun puregon gibi..

DrGunaycim cok tesekkur ederim canim benim... umarim iyi gecer bende bu aksamdan itibaren gunde iki tane olmak uzere ignelerime basliyorum.. zaman necabuk gecti anlamadim.. minik mavi haplarimi dun son kez ictim. hayirlisi neyse o olsun... biz limizen gelenini yapalimda.. bakalim bu aksam ignemi nasil vuracagim :)))

DrGunaycim cok tesekkur ederim canim benim... umarim iyi gecer bende bu aksamdan itibaren gunde iki tane olmak uzere ignelerime basliyorum.. zaman necabuk gecti anlamadim.. minik mavi haplarimi dun son kez ictim. hayirlisi neyse o olsun... biz limizen gelenini yapalimda.. bakalim bu aksam ignemi nasil vuracagim :)))

ınşallah her şey iyi olucaktır canımcım.Tedavin hayırlı uğurlu olsun bir tanem..Zaman öğle çabuk geçiyor ki bir bakmışsın bebişlerin kucağına bile gelmiş.Aminnnn inşallah...a.s.

Son düzenleme:
Aminnn insallah canim benimmm..Cumlemiz insallah bebislerine kavusur.. hepimiz bu anlamdada mutlu oluruz insallah...

kizlarrr yumoslarim toplandi bugun 7 taneymis:)))sabah karnim patliycakti sanki zor yuruyordum islem oncesi...islem rahatti bir sey hissetmedim, ama simdi agrim var zor yaziyorum bunlari insallah cabuk gecer.yarindan itibaren progestrona basliycaz ve yumoslarin kalitesine gore transferin 3. yada 5. gun olacagina karar verecekler...ay embriyolari gormek icin sabirsizlaniyorum...bebislerimmmm benim yaaa:emir_bebek:

canım benım allahım bır an once kucagına almayıda nasıp eder insallah zaman akıp gıdıyo 3 gun sonra yavrularına kavusacaksın inşallah 9 ay sonrada kucagına alırsın

çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için,hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallah

:1hug:

canım benım allahım ikiz bebişler nasip eder inşallah hadı bakalım allahın ıznıyle 3 gun sonra sende kavusuyorsun bebıslerıne

meraba kızlar burda internet yoktu giremedim çarşamba günü transferim oldum... çok umutlanmadan sakin bir şekilde bekliyorum pazartesi evime dönücem hemen yolculuk yapmayım dedim... çok uzak kaldım kimlerin transferi oldu...

meraba kızlar burda internet yoktu giremedim çarşamba günü transferim oldum... çok umutlanmadan sakin bir şekilde bekliyorum pazartesi evime dönücem hemen yolculuk yapmayım dedim... çok uzak kaldım kimlerin transferi oldu...

canım hayırlı ugurlu olsun transferin inşallah hayırlı haberlerini alırız :Saruboceq:

witch26 canım hayırlı olsun bebişlerini sıkı sıkı tut sen onları onlarda seni bırakmazlar inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

witch26 simdiden hayirlisi olsun.. insallah super haberlerini alicaz... neguzel suanda tedavini tamamlamis beklemedesiniz.. ben daha bugun aksam basliyorum ignelere :)

kocaman optummm

Canim benim de ilk sedasyonumdu, merak icindeydim sabah gittigimde,bir onceki gece 10-11 gibi yemegi icmeyi kesiyorsun. ertesi gun hemsire butun proseduru guzelce anlatiyor once. bana ve esime islem gunu parfum, sac spreyi gibi kokulu seyleri kullanmayin dediler, DrGunaycimin dedigi gibi damar yolu acilip serum takiliyor koluna(bu arada esim devamli yanimdaydi bastan sona kadar) kendin soluk alip veriyorsun ama yine de burundan oksijen hortumu takiliyor.anestesi uzmani ilac vermeye baslayacagini soyluyor ve guzelce uyuyorsun:) ben hemsirenin vajinayi sildigini hissettim ,zaten son hissettigim seydi:)sonra anestezi uzmani islem bitince sesleniyor ve bir de bakmissin hersey bitmis:)))ne yapildigindan haberin olmuyor ben yari uyanik olurum belki agri olur saniyordum ama cok guzel dinlenmis gibi oluyorsun:))) eve gelince adet sancisindan ziyade yumurtaliklar uyarildigi icin asiri dolgunluk hissi vardi hareket ettikce agri oluyordu..Allaha sukur simdi iyiyim, kanamam olmadi, bir de eve gelince bol bol su ictim anesteziyi vucuttan atmak icin...iste boyle canim catlatma ignesi diger ilaclar gonalf lupron gibi gobisten mutlaka doktorun soyledigi saatte yapiliyor...insallah senin de butun islmelerin rahat gecer canimkaydirigubbakcemile3

canım benım allahım bır an once kucagına almayıda nasıp eder insallah zaman akıp gıdıyo 3 gun sonra yavrularına kavusacaksın inşallah 9 ay sonrada kucagına alırsın

agzina saglik canim insallah hepimize nasip olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: test tarihlerini ekleme fikrine katiliyorum insan unutabiliyor kimin ne zaman sonuc alacagini bu sekilde takip edebiliriz...bana verdikleri kagitta test tarihi 18 Eylul seninki ne zaman?

Back