Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar bırazdan bebışlerımı almaya gıdecegım ne olur dua edın gece uyuyamadım uyudugumdada tuhaf tuhaf ruyalar gordum bıraz moralım bozuldu sankı daha sımdıden umutsuzluga kapıldım ne olur dua dedın bebıslerim tutunsunlar allahım isteyen herkese nasip et yarabbım ne olur allahım kucaklarımızı bos bırakma amiiiiiiiiiiiiin

amin canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yuregini ferah tut insallah bebislerin simsiki tutunacak canim anne olma duygusunu insallah yakinda tadacaksin:Saruboceq:
heyecan yapman cok normal canim kolay mi bebislerinle bulusacaksin bence kaygilanmak yerine onlara hosgeldiniz de kaydirigubbakcemile3

canım sakın stres yapma,pozitif ol hep,bu mübarek ayda günde allahın izniyle inşallah mutlu haberleri alacağız:CüvCüv:

beryucuğum inşallah bebişler annesine sıkı sıkı tutunurlar canım sende onları bırakma hiç bir iş yapma kendine iyi bak dualarımız seninle canım benim :Saruboceq:

Hiçç korkma heyecan yapma canım.Tanrım ve dualarımız seninle.İnşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar ve sağ salim gelirler kucağına.Transferden sonra test gününe kadar olan zaman çekilmiyor ama ..Sabr et bu güzel ayda tanrım sana ve her birimize ramazan hediyesi edicek bebişlerimizi inşallah..

amiiiiiiiinnn canım benim transferin hayırlı olsunnnn herhalde şimdiye kadar olmuşsundur....yüce allhım bebişlerinin annelerine sımsıkı tutunup bırakmamasını nasip etsin canım .amiiinnn...hiç korkmayalım tamam mı artık iyi düşünme zamanı iyiyi düşünelim lütfeeennn iyi düşüncelerle bebişlerimizi çağıralım....

hayırlı olsun bsp.benimde transferden sonra 2.günüm

görkencim sende herhangi bi belirti varmı ..benim dün biraz sağ kasığım ağrıdı bugün çok fazla bişey yok yalnız az evvel eşimle dışarı çıktım bikaç merdiven çıktım nefes nefese kaldım acaba ilaçlarınmı etkisimi bilmiyorum..dr.sana ne ilaç verdi canım ben ecopirin ,estrofen,folbiol ve clinon jel kullanıyorum

bu arada iyi dileklerini gönderen arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim hadi sizleride bekliyorum hep birlikte transfer sonrası belirtilerimizi paylaşalım..allahım bu aziz ramazan ayında hepimizin bebişlerinin annişlerine tutunmasını nasip eylesin amiiiinnnn...:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah iyi haberlerini alırız.
Kaliteli üç embryo bence çok süper..
Ben biraz geriden gidiyorum, hormon tedavisinin 4. günündeyim. Salıya-çarşambaya kadar sürecekmiş.
Transferden 14 gün sonra mı BHCG bakılıyor?
sevgiler..

benim transferimde pazartesi olacak galiba arkadaşlar bugn yine dr gidiyorum çatlatma iğnesi verir galiba 7 tane yumoş varmış bende az değil heraldefisfisfis

Arkadaşım sana sizlere sorum olucak.Bende 5 yıllık evliyim.Bir kere hamile kaldım ve oda düşükle sonuçlandı.Arkasından olmadı bebek.Tüp bebek düşünüyoruz.Yalnız benim korkularım var.Bu çocuklar ileride okul çağına geldiklerinde öğrendiklerinde tüp bebek olduklarını eziklik hissederlermi acaba.Bunu niye soruyorum.Geçenlerde Türkiyenin ilk tüp bebeği tv ye çıktı.Okulda dalga geçerlerdi.Tüp arabası geçtiğinde falan diyor.Benim de aklıma olmadık olmadık şeyler geliyor.Siz ne dersiniz?

şaka mı yapıyorsun anlında mı yazacak tüp bebek olduğu? bir de bebek bebektir ne farkı var? zaten çocuk anlamaz bu işlemleri büyüyünce söylersin nasıl doğduğunu delikafadulden

canım ciddi olamazsın herhalde hayırlısıyla olsunda bebiş nerden bilecek tüp bebek oldugunu kim söyleyecek ayrıca ne gerek var onu böyle birşey bilmesine

benim transferimde pazartesi olacak galiba arkadaşlar bugn yine dr gidiyorum çatlatma iğnesi verir galiba 7 tane yumoş varmış bende az değil heraldefisfisfis

ne güzel canım hayırlısı olsun mutlaka verıcektır catlatma iğnesini tam hatırlamıyorum am 2 gün önce yaptırmıstım herhalde benımde pazartesi günüydü cumartesı akşam vermıstı dıye hatırlıyorum bakalım bu seferkinde hangi gün olucak 7 tane yumosda ıyı sen takma kafanı ona yeterkı tutunsunlar sağlıklı olsunlar:1hug:

şaka mı yapıyorsun anlında mı yazacak tüp bebek olduğu? bir de bebek bebektir ne farkı var? zaten çocuk anlamaz bu işlemleri büyüyünce söylersin nasıl doğduğunu delikafadulden

Elbette bebek bektir.Bence bizcede böyle.Ancak siz heryeri istanbul Ankara gibi düşünüyorsunuz.Anadolunun nice küçük yerleri var.Nitekim kız bunları yaşamış.Ortada bir yaşanmışlık var.

Elbette bebek bektir.Bence bizcede böyle.Ancak siz heryeri istanbul Ankara gibi düşünüyorsunuz.Anadolunun nice küçük yerleri var.Nitekim kız bunları yaşamış.Ortada bir yaşanmışlık var.

tamam sen kafa buluyorsun bizimle delikafaduldeneeee kız türkiyenin ilk tüp bebeği olunca tüm gazetler yazmış tüm çevresi öğrenmiştir de demediğin sürece seninkini ne bilecekler? millet artık köyden kalkıp bırak tüp bebeği donasyona kıbrısa gidiyor da ailesi bile bilmiyor. ay çok güldüm :roflol:

eklektik canım yeterki olsun bebekte tüp yada doğal farketmez ya bide ilerde öğrensin çocuk ne olacakki kötü bişey değilki dalga geçilecek insanlar dışarı gidiyor sperm bankasından çocuk yapıyor bizimki neki canım burda benim gibi kaç tane arkadaşım var evlat hasretiyle yanan yeterki olsun yani tüp bebek denememize rağmen olmuyor yani bide söylemezsin çocuğuna sende ben tüp bebek yaptırdığımı çevremde kimse bilmiyor ailem hariç sende kimseye söylemezsin olur biter

elektirik adli arkadasimiza soyleyecek bisi bulamiyorum!!! bu tur ayrintilara cok takiliyorsaniz arkadasim. bence tup bebek olayini yuzbin defa dusunun???
tup bebek nedir bunu bence iyice bir arastirmak lazim???
sizin yumurtaniz ve esinizin spermiyle dolleniyor! eger tutarsa Rabbimin sayesinde uygun kosullar saglanirsa tutuyor... nice isteyen insanlar var bence bu sekilde dar bakmamak lazim!!!
saygilarimla,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…