kızlar bırazdan bebışlerımı almaya gıdecegım ne olur dua edın gece uyuyamadım uyudugumdada tuhaf tuhaf ruyalar gordum bıraz moralım bozuldu sankı daha sımdıden umutsuzluga kapıldım ne olur dua dedın bebıslerim tutunsunlar allahım isteyen herkese nasip et yarabbım ne olur allahım kucaklarımızı bos bırakma amiiiiiiiiiiiiin
kızlar bırazdan bebışlerımı almaya gıdecegım ne olur dua edın gece uyuyamadım uyudugumdada tuhaf tuhaf ruyalar gordum bıraz moralım bozuldu sankı daha sımdıden umutsuzluga kapıldım ne olur dua dedın bebıslerim tutunsunlar allahım isteyen herkese nasip et yarabbım ne olur allahım kucaklarımızı bos bırakma amiiiiiiiiiiiiin
hayırlı olsun bsp.benimde transferden sonra 2.günüm
Arkadaşım sana sizlere sorum olucak.Bende 5 yıllık evliyim.Bir kere hamile kaldım ve oda düşükle sonuçlandı.Arkasından olmadı bebek.Tüp bebek düşünüyoruz.Yalnız benim korkularım var.Bu çocuklar ileride okul çağına geldiklerinde öğrendiklerinde tüp bebek olduklarını eziklik hissederlermi acaba.Bunu niye soruyorum.Geçenlerde Türkiyenin ilk tüp bebeği tv ye çıktı.Okulda dalga geçerlerdi.Tüp arabası geçtiğinde falan diyor.Benim de aklıma olmadık olmadık şeyler geliyor.Siz ne dersiniz?
Arkadaşım sana sizlere sorum olucak.Bende 5 yıllık evliyim.Bir kere hamile kaldım ve oda düşükle sonuçlandı.Arkasından olmadı bebek.Tüp bebek düşünüyoruz.Yalnız benim korkularım var.Bu çocuklar ileride okul çağına geldiklerinde öğrendiklerinde tüp bebek olduklarını eziklik hissederlermi acaba.Bunu niye soruyorum.Geçenlerde Türkiyenin ilk tüp bebeği tv ye çıktı.Okulda dalga geçerlerdi.Tüp arabası geçtiğinde falan diyor.Benim de aklıma olmadık olmadık şeyler geliyor.Siz ne dersiniz?
benim transferimde pazartesi olacak galiba arkadaşlar bugn yine dr gidiyorum çatlatma iğnesi verir galiba 7 tane yumoş varmış bende az değil heraldefisfisfis
hııı anladım peki uzun protokolmu oluyor
şaka mı yapıyorsun anlında mı yazacak tüp bebek olduğu? bir de bebek bebektir ne farkı var? zaten çocuk anlamaz bu işlemleri büyüyünce söylersin nasıl doğduğunu delikafadulden
Elbette bebek bektir.Bence bizcede böyle.Ancak siz heryeri istanbul Ankara gibi düşünüyorsunuz.Anadolunun nice küçük yerleri var.Nitekim kız bunları yaşamış.Ortada bir yaşanmışlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?