Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar dualarınız desteginiz için hepinize çok teşekkur ederim bebişlerimi aldım geldim inşallah annelerine sıkısıkı tutunurlar ve bırakmazlar allahım hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin şimdi sıra beklemede ayın 15i tahlil günüm allahım dualarımızı kabul eder inşallah hepimizin hamiş haberleri verdiği bir ay olsun inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

beryucuğum tebrik ediyorum talım inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar dr ne dedi canım kaç gün yatacaksın

beryucuğum tebrik ediyorum talım inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar dr ne dedi canım kaç gün yatacaksın

canım teşekkur ederim inşallah tutunurlar tatlım ıkı gun yatmamı soyledı sonra kendımı yormadan yavas hareketlerle gunluk yasantına donebılırsın dedı

beryucum güzel sonuçlarını bekliyoruz.
bende çok heyecanlıyım yarın gidiyoruz istanbula bakalım transfer olacakmı?inş. bir aksilik çıkmaz.

beryucum güzel sonuçlarını bekliyoruz.
bende çok heyecanlıyım yarın gidiyoruz istanbula bakalım transfer olacakmı?inş. bir aksilik çıkmaz.

kalbını ferah tutmaya calış bıtanem allahımın izniyle hıcbır sorun cıkmayacak bebışlerınle doneceksın yuvana

beryucum canım inşallahhhhhhhhhh bebişlerin okadar sıkı sarılırlarki sana hiçççç bırakmazlar seni pozitif haberlerini veee arkasından doğum haberlerini almak istiyoruz taaammmmıııı
opuyorumnanaktan

inşallah bitanem allahım hepimize nasip etsin hamiş haberleri vermeyi

inşallah canım Rabbim kimsenin ellerini boş cevrimesin kucaklarımızı boş koymasın

Beryucum cok tatlisin ya bebisleri aldim geldim demissin:)insallah annislerine simkiiii tutunurlar:Saruboceq:Ben de Cuma gunu yumos toplanmasina gidecem bakalim kac tane cikacak...:Saruboceq: 3 yada 5 gun sonrasinda da transfer yapiyorlarmis...pazartesi insallah ben de bebislerimi almaya gidecem senin gibi:)))
Tup bebek &normal bebkle ilgili konuya gelince...Allah herkese normal yolla gebe kalmayi nasip etmiyor bazilarimizin yardima ihtiyaci oluyor(cok sukur tip ilerledi de sansimiz var eskiden insanlarin yuvasi yikiliyordu bunun icin)..Imojenin dedigi gibi bizim yumurtamiz ve spermimizle olan bizim bebegimiz...tabi herkes tup bebegin nasil oldugunu bilmiyor ve biraz onyargiyla yaklasabiliyorlar bunun sonucunda da saklamak ihtiyaci duyuyoruz bizler...yoksa herhangi bir rahatsizlik yada hastalik gibi niye baskalariyla paylasamiyoruz niye destek olmuyorlar bu stresli donemlerimizde...gecen bir yazi okudum bir psikiyatrin sitesinde, infertiliteyle ugrasan insanlardaki stres orani kanser yada aidsli hastalardan daha fazlaymis!!!inanamadim yani dusunsenize kanser/aids hastalari oleceklerini biliyorlar ama biz cocugumuz olmuyor diye onlardan daha fazla stres yasiyoruz...insanlar bir kanser hastasina uzuluyor duyduklarinda ama cocugu olmayan insanlarla ilgili maalesef dedikodu yapiyorlar (kimde sorun.... niye olmuyor...)neyse soylenecek cok sey var ama...bazi seyleri insanlar basina gelmedikce empati yapamiyor, bu da olgun duzeylerini gosteriyor bence...ben amerikada rahatlikla tup bebek yaptigimi soyleyebiliyorum ama turkiyede sakliyorum, aci ama insanlarin yaklasimlari buna yol aciyor...cok yazdim biliyorum:)))

ayy kızlar yaa okudukca heyacanlandırıyorsunuz benide az kaldı strese girdim herhalde hadi bakalım sizin olumlu haberlerınızı alınca bende olumlu olucam inşallah bak ikiz bekliyom hepinizden haaa

azracım bende mersindeyim. bu aya bende başlıyorum gözdeye karar verdik. sen ne düşünüyosun gözde için

sağol canım,vet dün akşam çatatma iğnesini yaptırdım,yarın sabah 8.30 da toplama işlemim olacak hayırlısı ile,

beryucum rabbim hayırlısını versin inşallah,gönlüne göre,

süper çok güzel yazmışsın dragonlily bazı kesimlerde maalesef tüp bebek nedense garip karşılanıyor,birde sanki sorun sadece kadında gibi bi hava yaratmıyorlarmı deli oluyorum o zaman işte,ama ben bu konuda çok rahatım hiç saklamıyorum tüp bebek yaptırdığımı,

kusura bakma hepimiz çok stresli günler geçiriyoruz ve acaba ben çok mu sert yazdım canını sıkmak istemedim. 2 negatif ve 1 kimyasal durumu kötü tabii benim de 1 kimyasal sonucum var ve bu 2. denemem ama yaşım 42 ve önümde denemem için aylar var. gençlere bu bakımdan çok özeniyorum en azından önünüzde 10-15 sene var deneyecek ve tıp ilerliyor ama bir yandan da biliyorum ki genç yaşta menapoza girmiş 1 yumurtayı zor büyüten veya büyütemeyen arkadaşlar var. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. seni de inşallah büyük ihtimal cuma günü yai 3. gün bilgi vermek ve belki de kaç yumurta yaşıyor durumları nedir kaçı yerleştirilecek hepsi yaşamaya devam ediyorsa inşallah kaçı dondurulabilir bunları konuşmak için çağırmışlardır. öyle olmasa 3. gün transferi falan yapılacak olsa derlerdi zaten. endişelenme inşallah bu 4. denemede bebeklerini kucağına alacaksın

Son düzenleme:
azracım bende mersindeyim. bu aya bende başlıyorum gözdeye karar verdik. sen ne düşünüyosun gözde için

slm casper33 canım senin ilk denemenmi olacak ben ilk denememi gözde de yaptırdım ama sorun çıktığı için negatif oldu benim yumurtaların hepsi kalitesiz çıktı bunun için de dr u suçluyamam 2.denememi yine orda yaptıracam bayramdan sonra inşallah benim eşim orda muhasebeci onun için başka yeri düşünmüyoruz gittinmi hiç peki muayeneye dr ne dedi CADIARZU

sağol canım,vet dün akşam çatatma iğnesini yaptırdım,yarın sabah 8.30 da toplama işlemim olacak hayırlısı ile,

canımm inşallah çok sağlıklı embriyoların gelişir şu aziz mübarek Cuma gününde Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…