kızlaaaarrr merhaba ben geldim ....internete her zaman giremediğim için girdiğim zamanlarda arka arkaya yazıyorum....kızlar pazar günü yumurtalarım toplandı 10 tane yumoş toplamışlardı bunlardan 6 tanesi kalmıştı ve dün en son 3 tanesinin kaliteli olduğu söylendi ve transfer için çağırdılar ve dün öğlen 2 de transfer gerçekleşti..14 eylülde bhgc yapmamı söylediler umarım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz artık beklemedeyim ve stresten uzak olmak için rapor aldım evde dinlenicem,,,,herşey allahtan umarım bebiş veya bebişler bayram hediyesi olarak gelirler :Saruboceq:
MAVİOJE cim onu ilk sayfaya günaycım ekleyebilir herkes kendi yazdıgı sayfayı düzenler o yuzden onu o ekliycek sen yaz o ekler merak etme
hayırlı olsun bsp.benimde transferden sonra 2.günüm
kızlaaaarrr merhaba ben geldim ....internete her zaman giremediğim için girdiğim zamanlarda arka arkaya yazıyorum....kızlar pazar günü yumurtalarım toplandı 10 tane yumoş toplamışlardı bunlardan 6 tanesi kalmıştı ve dün en son 3 tanesinin kaliteli olduğu söylendi ve transfer için çağırdılar ve dün öğlen 2 de transfer gerçekleşti..14 eylülde bhgc yapmamı söylediler umarım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz artık beklemedeyim ve stresten uzak olmak için rapor aldım evde dinlenicem,,,,herşey allahtan umarım bebiş veya bebişler bayram hediyesi olarak gelirler :Saruboceq:
gorken canım transfer sonrası kendını nasıl hıssedıyorsun agrı sancı herhangı bır degışiklik hıssedıyormusun yatarak mı gecırıyorsun yarın sabah 10 da benım transferım var çooook heyecanlıyım dilerim rabbim pozitif sonuç almayı nasip ederinşallah bu mutlulugu bizlerde yasarız amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
transferleriiz hayırlı olsun arkadaşlar
benim salı toplandı.16 taneden 6 embriyo oluşmuş bayağı moralim bozuldu acaba hepsi kötü kalitemi diye niye bu kadar az sayıda döllendi acaba. dr hanım bizi cuma günü gelsinler durum değerlendirmesi yapalım demiş sekreteri arayıp haber verdi. dahada telaşlandım ne bileyim işte sakin olamıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?