• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar bugun saat 21.00 da çatlama ignesını vurduk pazartesı sabah 8.30 da yumoslar toplanacak ne olur dualarınızı eksık etmeyın hepınızın dualarına ıhtıyacım var allahım hepımızın yuzunu guldursun amııııııın

slm gunaycim birsey sorcam biliyorsunki 2 kere denedim ilk negatif 2 cisi dusuk 3 yu denicem ama artik o hastanede denemicem memnunmusun tedavi oldugun merkezden

kızlar bugun saat 21.00 da çatlama ignesını vurduk pazartesı sabah 8.30 da yumoslar toplanacak ne olur dualarınızı eksık etmeyın hepınızın dualarına ıhtıyacım var allahım hepımızın yuzunu guldursun amııııııın

canım benım dualarımız seninle sen içini ferah tut yeter hayırlısıyla en kaliteli embriyolar gelişir inşallah :1hug:

:enbuyukkk:

dualarım senınle insallah 2010 anneleri olucaz:enbuyukkk:

bugun kargoyla ignelerim ve acinlayici yazilar be brosurler geldi. Birde jelatinli soguk bir paket geldi. Buzdolabina koyduk igneleri gorunce kormtum. Daha reglme var derken bugun karnim agrimaya basladi ;)) 5 agustosta olmustum cerci daha tam gelmedi. Sanirim yakinda igneoere baslayacagim

slm gunaycim birsey sorcam biliyorsunki 2 kere denedim ilk negatif 2 cisi dusuk 3 yu denicem ama artik o hastanede denemicem memnunmusun tedavi oldugun merkezden

Valla canım ben merkezimden ve doktorumdan çok memnunum.Zaten ilk denemede de hamile kalmıştım.Sadece alaman hastanesi çok yoğun oluyor.Bekleme sorunu var o kadar.Labaratuarları da olağınüstü.her kes te güleryüz..Sen hangi merkezde tedavi görüyorsun ki canım?

DrGunay dün kan testi yaptırdım ve sıkı dur HAMıLEYıM cnm.Allahımın bir mucizesi oldu ve doğal yoldan bana nasip etti darısı bütün arkadaşlarımın başına Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inş.Şoktayım değerim 1532 çıktı 4 haftalıkmış yarın dr gideceğim

DrGunay dün kan testi yaptırdım ve sıkı dur HAMİLEYİM cnm.Allahımın bir mucizesi oldu ve doğal yoldan bana nasip etti darısı bütün arkadaşlarımın başına Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inş.Şoktayım değerim 1532 çıktı 4 haftalıkmış yarın dr gideceğim

neeeeeee...Bu ki müthiş bir haber yaaa.Allahım sen büyüksünnn.Ay canım .ok tebrik ederim canım yaa.Şükürler olsun canım yaaa.çok tebrik ediyorum canım benimm..Allah sağ salim kucağına almayı da nasib etsin canım benimm..

Allah yardımcın olsun canım.Her şey gönlünce olsun..Dualarımız seninle..

neeeeeee...Bu ki müthiş bir haber yaaa.Allahım sen büyüksünnn.Ay canım .ok tebrik ederim canım yaa.Şükürler olsun canım yaaa.çok tebrik ediyorum canım benimm..Allah sağ salim kucağına almayı da nasib etsin canım benimm..

Çok teşekkür ediyorum canım benim çok mutluyum inan şoktayım hiç beklemiyordum adet olmayı beklerken tedavi bayrama yetişir mi diye düşünürken Allahım mucizesini gösterdi darısı senin ve bu umutlu bekleyişi sürdüren bütün arkadaşlarıma olsun senden de güzel haberler bekliyorum hayatım en kısa zamanda çok öpüyorum yanımda olduğun için saolhihoyyyt

Çok teşekkür ediyorum canım benim çok mutluyum inan şoktayım hiç beklemiyordum adet olmayı beklerken tedavi bayrama yetişir mi diye düşünürken Allahım mucizesini gösterdi darısı senin ve bu umutlu bekleyişi sürdüren bütün arkadaşlarıma olsun senden de güzel haberler bekliyorum hayatım en kısa zamanda çok öpüyorum yanımda olduğun için saolhihoyyyt

İnşallah canım.Ben de teşekkür ediyorum.Bu arada ben de henüz adet olmadım.Ama yine ıdrar testı yaptım negatiff..

gorken
kac gün igne oldun

11 gün pregon vuruldum canım gün aşırı doktora gittik e2 değerime baktılar ultrasona girdim yumoşlar gelişince iğneleri bıraktım. Herkesin yumurta gelişimi farklı olduğu için iğne vurulma sayısıda değişiyor canım hayırlısı olsun

tedavin hayirli olsun canim biliyorum o heyacani asilamalar da yasamistim ben de, sonra tatli umutlu bir bekleyis baslardi sonu husranla bitensenağlama...insallah her sey cok iyi gider ve burdan hamis haberini bilirsin en erken senden haber alacaz galiba...insallah guzel sonucun burdaki herkese umut olacak:teytey:

o duyguları malesef bende 2 kere yaşadım. inşallah bu son olur hepimiz için. Anca cevap yazabiliyorum çünkü cuma günü yumurtaları topladılar smyrnada. pazartesi 1:30 da transferim var. yumurta toplama işleminden çok korkuyordum ama korkulacak hiçbir şey yokmuş meğersem. zaten anestezi altında oluyorsun uyanınca birde bakmışsın odanda yatağındasın çok kolay geçti, ağrım olmadı. sizlerde sakın korkmayın arkadaşlar.opuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun sakın korkma hiçbir şey hissetmiyorsun

kızlar çok tesekkurler yanımda oldugunuzu bılmek bıle çok guzel allahım hepınızın gonlundekı muradı nasıp etsın amıııııın

DrGunay dün kan testi yaptırdım ve sıkı dur HAMİLEYİM cnm.Allahımın bir mucizesi oldu ve doğal yoldan bana nasip etti darısı bütün arkadaşlarımın başına Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inş.Şoktayım değerim 1532 çıktı 4 haftalıkmış yarın dr gideceğim

canım olmaz dıye bırsey yok allahım cok buyuk allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

srenay2010 canım hayırlı olsun o kadar çok sevindimki buda Allah ın bir mucizesi inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur Allah olmayanlarada versin tabii banada kendine çok iyi bak tatlım:CüvCüv:

canım burdaki herkesi alıyorum ben dualarıma inan bana sende dahilsin inşallah ummadıgın kadar yumurtan olmustur

Back