Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugun saat 21.00 da çatlama ignesını vurduk pazartesı sabah 8.30 da yumoslar toplanacak ne olur dualarınızı eksık etmeyın hepınızın dualarına ıhtıyacım var allahım hepımızın yuzunu guldursun amııııııın
kızlar bugun saat 21.00 da çatlama ignesını vurduk pazartesı sabah 8.30 da yumoslar toplanacak ne olur dualarınızı eksık etmeyın hepınızın dualarına ıhtıyacım var allahım hepımızın yuzunu guldursun amııııııın
slm gunaycim birsey sorcam biliyorsunki 2 kere denedim ilk negatif 2 cisi dusuk 3 yu denicem ama artik o hastanede denemicem memnunmusun tedavi oldugun merkezden
DrGunay dün kan testi yaptırdım ve sıkı dur HAMİLEYİM cnm.Allahımın bir mucizesi oldu ve doğal yoldan bana nasip etti darısı bütün arkadaşlarımın başına Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inş.Şoktayım değerim 1532 çıktı 4 haftalıkmış yarın dr gideceğim
Allah yardımcın olsun canım.Her şey gönlünce olsun..Dualarımız seninle..kızlar bugun saat 21.00 da çatlama ignesını vurduk pazartesı sabah 8.30 da yumoslar toplanacak ne olur dualarınızı eksık etmeyın hepınızın dualarına ıhtıyacım var allahım hepımızın yuzunu guldursun amııııııın
neeeeeee...Bu ki müthiş bir haber yaaa.Allahım sen büyüksünnn.Ay canım .ok tebrik ederim canım yaa.Şükürler olsun canım yaaa.çok tebrik ediyorum canım benimm..Allah sağ salim kucağına almayı da nasib etsin canım benimm..
Çok teşekkür ediyorum canım benim çok mutluyum inan şoktayım hiç beklemiyordum adet olmayı beklerken tedavi bayrama yetişir mi diye düşünürken Allahım mucizesini gösterdi darısı senin ve bu umutlu bekleyişi sürdüren bütün arkadaşlarıma olsun senden de güzel haberler bekliyorum hayatım en kısa zamanda çok öpüyorum yanımda olduğun için saolhihoyyyt
gorken
kac gün igne oldun
tedavin hayirli olsun canim biliyorum o heyacani asilamalar da yasamistim ben de, sonra tatli umutlu bir bekleyis baslardi sonu husranla bitensenağlama...insallah her sey cok iyi gider ve burdan hamis haberini bilirsin en erken senden haber alacaz galiba...insallah guzel sonucun burdaki herkese umut olacak:teytey:
DrGunay dün kan testi yaptırdım ve sıkı dur HAMİLEYİM cnm.Allahımın bir mucizesi oldu ve doğal yoldan bana nasip etti darısı bütün arkadaşlarımın başına Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inş.Şoktayım değerim 1532 çıktı 4 haftalıkmış yarın dr gideceğim