• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlaaaarrr merhaba.... şimdi doktordan geldim bu akşam 22.30 da çatlatma iğnemi olucam pazar günü yumurtalar toplanıyoooo....dr.6 tane daha ilaç verdi,salı günüde transfer var..lütfeeenn dua edin emeklerimiz boşa çıkmasın

Canim insallah yumos toplama islemin rahat olur, Allah kolaylik versin dualarimiz seninleopuyorumnanaktan

meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim bugün vuruyorum iğnemi pazar sabah toplanıyor... bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen bu 4. denemem artık umudum kalmadı valla yine tutmucak gibi hisse kapıldım...çok fazla yumurta olmamış olanların yarısıda küçük kalmış yaaa... hayırlısı napalım...

Allahtan umit kesilmez canim moralini yuksek tut, insallah yumoslarin kaliteli olur yuzun guler bu defa...daha bastan pes edersen bebislerin nasil tutunsun sana, umutla bardagin dolu tarafini gormeye bak ki bebislerin sana bir surpriz yapsin.kimse gelecegi bilemez olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var, niye olumsuza yogunlasalim ki demi canimkaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah insan sürekli negatif sonuç alınca hiç pozitif göremicekmiş gibi geliyor... senin ne durumda tarih belli oldumu...

canım bugun kontrole gıdecegım sanırım pazartesı yumoslar toplanacak senınle aynı zamana gelıyoruz allahım isteyen herkesın kucagını doldursun amın

dr günay ben bugün başladım. medicana çamlıca ömer faruk vanlıoğlu. az yumurtam var toplam 6 tane ve bu en fazla 6 tane gelişebilir demekmiş. inşallah en azından 1 tenesi kaliteli gelişir döllenir ve tutunur :Saruboceq:

yumoşları toplanacak olan arakadaşlar Allah yardımcınız olsu inşaalah iyi haber verirsiniz bize dualarım sizinle:Saruboceq:

dr günay ben bugün başladım. medicana çamlıca ömer faruk vanlıoğlu. az yumurtam var toplam 6 tane ve bu en fazla 6 tane gelişebilir demekmiş. inşallah en azından 1 tenesi kaliteli gelişir döllenir ve tutunur :Saruboceq:
İnşallah canım inşallahhh.Her şey istediğin gibi gönlünce olsun canım benimm.
BEn sen dahil bütün tüp bebek yaptıran çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızı tanrımız bu gzel ayda sevindirsin inşallahh.Bizim de sesimizi duysun evimize sevinç şenlik çocuk gülüşü bahş etsin yüce tanrımız.
Kızlar oruc tutuyorum iftarda sahurda bol bol hepimize dua ediyorum..Tanrı yanımızda olsun inşallah..

büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta işlemler başlıcak.bekliyorum.ilk denemem.hs klinikte tedavim devam ediyor.doktorum hakan şatıroğlu.

bu arada bende endometriozis rahatsızlığı var.iki kere ameliyat oldum.tüplerim kapalı.tüp bebekte şansım nekadar bilmiyorum.benim durumumda olup tüp bebek yaptıranların sonuçları nasıl?

slm kızlar nasılsınız?DrGünay size bir sorum olacak benim adet tarihim 27 ağustostaydı bugün 29 ve ben hala adet olmadım klomen kullanmıştım acaba o mu geciktirdi çünkü doğal yolda hamile kalmam %1 ihtimaldi ona göre bu ay tüp bebek deneyecektik ilk kez ama hala hastalanmadım acaba kan testimi yaptırsam?

slm kızlar nasılsınız?DrGünay size bir sorum olacak benim adet tarihim 27 ağustostaydı bugün 29 ve ben hala adet olmadım klomen kullanmıştım acaba o mu geciktirdi çünkü doğal yolda hamile kalmam %1 ihtimaldi ona göre bu ay tüp bebek deneyecektik ilk kez ama hala hastalanmadım acaba kan testimi yaptırsam?

Aynı sorunu bende yaşıyorum canım.28 adet olmalıydım halen olmadım İdrar testi yaptırdım bir şey çıkmadı..Ama bence boşuna heveslenmemeliğim.Klomen geciktirmez bence canım..

evet hayatım inan heveslenmiyorum hiç bu kadar adet olmayı beklememiştim çünkü tahlillerim yapılacak ve tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama hala olmadım merak ediyorum ama umutlanmıyorum çünkü mucize olur birazdan kan tesi yaptırıcam peki sence idrar testimi yaptırım canım

Ben idrar testi yaptım bu gün negatif oldu.ıstersen direk kanda baktır canım idrarda çıkmaya bilir ama kanda baktırsan daha net cevap alırsın..hayat mucizelerle dolu bir bakasın hamilesindir..ınşallahhhhhhhhhhh

meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim bugün vuruyorum iğnemi pazar sabah toplanıyor... bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen bu 4. denemem artık umudum kalmadı valla yine tutmucak gibi hisse kapıldım...çok fazla yumurta olmamış olanların yarısıda küçük kalmış yaaa... hayırlısı napalım...

canım merhaba desene seninle aynı zamanda başlıyoruz allah hakkımızda hayırlısını versin.ben yarın sabah 8 de hastanede olucam 9.30 da toplama işlemi başlıycak..allahım işimizi rast getirsin dualarımızı,umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ...amiiiiinnn......canım hepimiz şunu unutmayalım iyi düşünelim iyi şeyler başımıza gelsin nasibimizde varsa doğru zamand aallahım nasip eder ve bebişlerimiz gelir,benimde 6 yumurtam var diğerleri küçükmüş hayırlısı artık canım görücez bakalım neler olucak:lepi:

Back