Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaarrr merhaba.... şimdi doktordan geldim bu akşam 22.30 da çatlatma iğnemi olucam pazar günü yumurtalar toplanıyoooo....dr.6 tane daha ilaç verdi,salı günüde transfer var..lütfeeenn dua edin emeklerimiz boşa çıkmasın
meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim bugün vuruyorum iğnemi pazar sabah toplanıyor... bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen bu 4. denemem artık umudum kalmadı valla yine tutmucak gibi hisse kapıldım...çok fazla yumurta olmamış olanların yarısıda küçük kalmış yaaa... hayırlısı napalım...
amin canım inşallah insan sürekli negatif sonuç alınca hiç pozitif göremicekmiş gibi geliyor... senin ne durumda tarih belli oldumu...
İnşallah canım inşallahhh.Her şey istediğin gibi gönlünce olsun canım benimm.dr günay ben bugün başladım. medicana çamlıca ömer faruk vanlıoğlu. az yumurtam var toplam 6 tane ve bu en fazla 6 tane gelişebilir demekmiş. inşallah en azından 1 tenesi kaliteli gelişir döllenir ve tutunur :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız?DrGünay size bir sorum olacak benim adet tarihim 27 ağustostaydı bugün 29 ve ben hala adet olmadım klomen kullanmıştım acaba o mu geciktirdi çünkü doğal yolda hamile kalmam %1 ihtimaldi ona göre bu ay tüp bebek deneyecektik ilk kez ama hala hastalanmadım acaba kan testimi yaptırsam?
canım allahım bebışlerını kucagına almayı nasıp etsın inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerıne amiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:
bsp dualarım senile canım
meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim bugün vuruyorum iğnemi pazar sabah toplanıyor... bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen bu 4. denemem artık umudum kalmadı valla yine tutmucak gibi hisse kapıldım...çok fazla yumurta olmamış olanların yarısıda küçük kalmış yaaa... hayırlısı napalım...
Canim insallah yumos toplama islemin rahat olur, Allah kolaylik versin dualarimiz seninleopuyorumnanaktan
kızlar ilk yumurtanız kacıncı ultrasonda yada kacıncı ıgnede gorundü
canım benim adetimin 3. günü ultrasonda göründü ama ilk ultrasonda ufak ufak 16 tane gördüler sonra gelişen dün 6 tane dedi doktorum