• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar yenı geldım doktordan cumartesı tekrar cagırdı 8-10 tane yumos varmıs 15mm buyuklugundeymıs 18mm olması ıcın beklıyoruz eger cumartesı o buyukluge ulasırsa pazartesı yumoslar toplanacak allahım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın

amin canım allah gönlüne göre versin,inşallah istediğin gibi olur herşey,

aynı günde testim var :Saruboceq: ... Allahım güzel bebişler bağışla bize :Saruboceq:

amin canım ,nan okadar çok dua ediyorumki herkes içinde ama bi taraftanda herşeye hazırlıklı olmm gerektiğini biliyorum.bende daha heycan falan yok sende nasıl durumlar cnmopuyorumnanaktan

sevgili sevecens ankarada en iyi yerlerde 3 kere yaptırdık olmadı. sadece 3.de kimyasal oldu kendiliğinden kayboldu.ankarada tek prof üzerinden çalışılıo.memorialda tam ekip olarak çalışıolar.çok çok ilgililer hemşireler benide arayıp ilaç bilgisi vs. veriyolar.bir de en önemlisi teçhizat ve donanımları çok iyi yani embriyo bölümü aslında en önemli bölüm bence. spermi çok büyük merceklerle inceleyip seçiyolar vs. neyse ikna olduk memoriala karar verdik inş. sonuç pozitif olur.güven hat.de sanırım sedat bey var tedavi öncesi kontrole gitmiştim kendi muayenehanesine. sen kime tedavi olmuştun akış ve sonuç hakkında yazarmısın?

cnm ben memorial şişlide güvenç beye gidiyorum.trasferin 6. günü bugün beklemedeyiz işallah kısmet bakalımopuyorumnanaktan

cnm ben memorial şişlide güvenç beye gidiyorum.trasferin 6. günü bugün beklemedeyiz işallah kısmet bakalımopuyorumnanaktan

cnm güveç bey hangi asamaları yaptı protokolün neydi sorun neydi kaç yumoş oldu kaç döllendi vs sürecini anlatırsa sevinirim. :) bide transfer sonu hastanede ne kadar kaldın öpüyorum seni ve bebişlerii

cnm güveç bey hangi asamaları yaptı protokolün neydi sorun neydi kaç yumoş oldu kaç döllendi vs sürecini anlatırsa sevinirim. :) bide transfer sonu hastanede ne kadar kaldın öpüyorum seni ve bebişlerii

sorun tüpler tıkalıydı cnm uzun protokolle başladık 16 gün lucrin yaptım adetn 2. gününden sonrada lucrinin dozu düştü gonal f de başladım yumurta toplamaya kadar ama verdiğin kan değerlerine göre dozun düşebiliyorda aynı da kalabiliyor.benm düştü hatta son 3 gün iğne olmadım.18 yumoş toplandı 15 tanesi döllendi.bundanda son güne kadar 8 tanesi iyidi.transfer günü 5 iyi dediler ikisi transfer edildi 3 tanesini dondurduk.transfer sonrası hastanede 35 dk falan tattım.biraz kabızlık ve şişlik sorunum oldu.ama şimdi iyiyim hergün iğnem var progynex vee bekliyorum.şimdilik rahatım bakalım hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile5

kızlaaaarrr merhaba.... şimdi doktordan geldim bu akşam 22.30 da çatlatma iğnemi olucam pazar günü yumurtalar toplanıyoooo....dr.6 tane daha ilaç verdi,salı günüde transfer var..lütfeeenn dua edin emeklerimiz boşa çıkmasın

sorun tüpler tıkalıydı cnm uzun protokolle başladık 16 gün lucrin yaptım adetn 2. gününden sonrada lucrinin dozu düştü gonal f de başladım yumurta toplamaya kadar ama verdiğin kan değerlerine göre dozun düşebiliyorda aynı da kalabiliyor.benm düştü hatta son 3 gün iğne olmadım.18 yumoş toplandı 15 tanesi döllendi.bundanda son güne kadar 8 tanesi iyidi.transfer günü 5 iyi dediler ikisi transfer edildi 3 tanesini dondurduk.transfer sonrası hastanede 35 dk falan tattım.biraz kabızlık ve şişlik sorunum oldu.ama şimdi iyiyim hergün iğnem var progynex vee bekliyorum.şimdilik rahatım bakalım hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile5

transferiniz hayırlı olsun... inşallah pozitif olur sonucunuz. kaçıncı günü transferin? büyük gün ne zaman yani :teytey:

kızlaaaarrr merhaba.... şimdi doktordan geldim bu akşam 22.30 da çatlatma iğnemi olucam pazar günü yumurtalar toplanıyoooo....dr.6 tane daha ilaç verdi,salı günüde transfer var..lütfeeenn dua edin emeklerimiz boşa çıkmasın

canım allahım bebışlerını kucagına almayı nasıp etsın inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerıne amiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim bugün vuruyorum iğnemi pazar sabah toplanıyor... bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen bu 4. denemem artık umudum kalmadı valla yine tutmucak gibi hisse kapıldım...çok fazla yumurta olmamış olanların yarısıda küçük kalmış yaaa... hayırlısı napalım...

canım kalbını ferah tut olmayacak dıye bısey yok allahın ıznızye bu mubarek gunlerın huyu surmetıne allahım bu sefer nasıp edecek emın olkı bu kadar dua eden ınsan var allahım kucagını doldursun inşallah

amin canım inşallah insan sürekli negatif sonuç alınca hiç pozitif göremicekmiş gibi geliyor... senin ne durumda tarih belli oldumu...

meraba kızlar bende şimdi doktordan geldim bugün vuruyorum iğnemi pazar sabah toplanıyor... bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen bu 4. denemem artık umudum kalmadı valla yine tutmucak gibi hisse kapıldım...çok fazla yumurta olmamış olanların yarısıda küçük kalmış yaaa... hayırlısı napalım...

bence olumlu ol bu hayırlı ayda Rabbim bebişlerine kavuşmayı nasip eder inşallah nolur umutsuz düşünme olurmu dualarımız seninle :Saruboceq:

bence olumlu ol bu hayırlı ayda Rabbim bebişlerine kavuşmayı nasip eder inşallah nolur umutsuz düşünme olurmu dualarımız seninle :Saruboceq:

amin canım inşallah bu kez olur.. dua etmekten başka çare yok inşallah vakti gelmiştir bukez.. allah hepimize nasip eder inşallah.. dua eden herkesden allah razı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün....

amin canım amin napalım dua etmekten baska kime sığınalım Rabbimden başka üzmeyelim kendimizi umudumuzu eksik etmeyelim benimde bazen aklıma geliyor ama aklımdan atmaya çalışıyorum sende oyle yap:1hug:

Back