• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

kızlar geldim eve az once iptal olmadı ama igne baya bi agırlastırıldı 5 toz 2 su
yumos yok tabi henüz
bu dozda kullanan var mı igneleri

subuocum allah gönlüne göre versin iptal olmadığına çok sevindim benimki şimdilik 1 toz 1 su ama yarın ne olur bilmem gerçi sanırım herkesin dozu farklı banada puregon 300 verdi çok fazla gibi geldi bana kimileri daha az kullanıyo

ya kızlar sunu sölemeyü unutttum e2 45 di 76 ya cıkmıs belkide bu yüzden devam etmis olabılırmıyız

sevgili sevecens ankarada en iyi yerlerde 3 kere yaptırdık olmadı. sadece 3.de kimyasal oldu kendiliğinden kayboldu.ankarada tek prof üzerinden çalışılıo.memorialda tam ekip olarak çalışıolar.çok çok ilgililer hemşireler benide arayıp ilaç bilgisi vs. veriyolar.bir de en önemlisi teçhizat ve donanımları çok iyi yani embriyo bölümü aslında en önemli bölüm bence. spermi çok büyük merceklerle inceleyip seçiyolar vs. neyse ikna olduk memoriala karar verdik inş. sonuç pozitif olur.güven hat.de sanırım sedat bey var tedavi öncesi kontrole gitmiştim kendi muayenehanesine. sen kime tedavi olmuştun akış ve sonuç hakkında yazarmısın?

arkadaşlar hepinizle paylaşmak istiyorum;
ilaçlar ve dozlaroyla ilgili olarak birbirimize soru sormak bana yanlış geliyor.tedavi öncesi hepimiz dediler gibi doğru merkezi ve dru bulmak için çaba sarfettik ve bulduk ve ikna olduk.tıp bizim uzmanlık alanımız değil öyle olsa bugün farklı durumda olurduk.bence tıbbi durumları çok fazla konuşmak sorgulamak çok doğru değil çünkü insanın içine kurt düşürüyor.acaba benim tedavi yanlışmı diyosun ? ne gerek var bence tam güven çok önemli strese gerek yok diyorum.nacizane benim yorumum.muradımız gerçek olsun...

arkadaşlar hepinizle paylaşmak istiyorum;
ilaçlar ve dozlaroyla ilgili olarak birbirimize soru sormak bana yanlış geliyor.tedavi öncesi hepimiz dediler gibi doğru merkezi ve dru bulmak için çaba sarfettik ve bulduk ve ikna olduk.tıp bizim uzmanlık alanımız değil öyle olsa bugün farklı durumda olurduk.bence tıbbi durumları çok fazla konuşmak sorgulamak çok doğru değil çünkü insanın içine kurt düşürüyor.acaba benim tedavi yanlışmı diyosun ? ne gerek var bence tam güven çok önemli strese gerek yok diyorum.nacizane benim yorumum.muradımız gerçek olsun...

Helal be yeharecim.Ben de hep bunu diyorum yaa.Her şeyi doktorunuzu ve zamana bırakın diyeee...

dragoncum sen ne durumdasın şuan?
Canim benim 1 haftam doldu ignelere baslayali yarin kontrolum var 4 gun daha devam edecem sonra catlatma ignesi olur herhalde, simdilik durum boyle canim, doz konusunda bir taraftan dogru soyluyorsun tabi herkesin ilaclara cevabi farkli oluyor kimimizin daha az kimimizin daha cok folikulu oluyor, burdan 20 folikulu olmus birini duysak aaa benimki niye daha az oluyoruz, 6-8 arasi yeterliymis 1 tane olanlara bile yapiyorlar.yani diyecegim o ki burda baskalarinin tecrubesi bize bir fikir verebilir ama kiyas yapmadan sevinip uzulmemek sartiyla...

canım merhaba 2 gündür internette sorun vardı giremedim ben dün dr gittim 3.iğneyi verdi menagon buda göbekten ,çatlamayı engellemekk için yarında gidicem dr sanırım pazartesi yumurtaları toplarız dedi bakalım yarın gidince ne diycek...Dr 8 tane aynı boyutta yumurtan var dedi ne bileyim aklım karıştı acaba azmı diye senin kaç tane bilgin varmı canım....
canim benim de ayni 5 sagda 3 solda sayisi degil kalitesi onemli canim, takma kafana bunlari Allaha sukur yeterli bu sayi, 2-3 tanesi transfer olsa yeterli...

dragonlilycim :) evet hayatim 21 agustostan beri kullaniyorum o minik mavi haplari.. iste reglimi bekliyoruz yaklasti iyice.. ilaclarim siparis verildi gelmis sanirim. dr den de surekli aramaya basladilar :)
degisik bisi mis bu durum :) umarim canim cok yanmaz ignelerden. hala dusunuyorum nasil sapliyacagim o igneleri diye :) sonra diyorumki deli kuvveti gelir belki :) bir anda bakmisim 14 gunu tamamlamisim :) Allah gercekten herkese kolaylik versin arkadaslar.. belkide bir sinavdir bu..

Yehare arkadasimiza kismende olsa katiliyorum.. ilaclar dozajlar bunlar hakikatten dr lerin tamamen kisisel durumlara gore degerlendirmeler bir suru testler sonucu kisiye veriliyor ve tedavi sekli belirleniyor. bunlarin kisi uzerinde yapacagi reaksiyon ayni olmasina imkan yok! fakar.. tecrubeler bunlar paylasilirsa daha faydali olabiliyor. ilk baslarda ben burada neyapiyorum dedim kendime... fakat gordum ki tedavilerle insanlarin nekadar birbirlerine saygiyla dualarla yaklastiklarini gordum. eminim hemde cok eminim herkes hamile haberleri almak istiyor. inanin bana ben de cok fazla seviniyorumm.. hatta bazi hikayeler okudugumda vay canina diyorum.. bazilarini okudugumda duygusallasiyor uzuluyorum bazende mutlu civil civil hikayeler okuyorum.. burasi bir paylasim portali... sadece dikkat edilmesi gereken hussus ilac dozajlari ilac isimleri hepsi farkli olabilir bunlari sorgulamadan tecrubeler konusunda kulak kabartabiliriz belki...

dragonlilycim :) evet hayatim 21 agustostan beri kullaniyorum o minik mavi haplari.. iste reglimi bekliyoruz yaklasti iyice.. ilaclarim siparis verildi gelmis sanirim. dr den de surekli aramaya basladilar :)
degisik bisi mis bu durum :) umarim canim cok yanmaz ignelerden. hala dusunuyorum nasil sapliyacagim o igneleri diye :) sonra diyorumki deli kuvveti gelir belki :) bir anda bakmisim 14 gunu tamamlamisim :) Allah gercekten herkese kolaylik versin arkadaslar.. belkide bir sinavdir bu..

Yehare arkadasimiza kismende olsa katiliyorum.. ilaclar dozajlar bunlar hakikatten dr lerin tamamen kisisel durumlara gore degerlendirmeler bir suru testler sonucu kisiye veriliyor ve tedavi sekli belirleniyor. bunlarin kisi uzerinde yapacagi reaksiyon ayni olmasina imkan yok! fakar.. tecrubeler bunlar paylasilirsa daha faydali olabiliyor. ilk baslarda ben burada neyapiyorum dedim kendime... fakat gordum ki tedavilerle insanlarin nekadar birbirlerine saygiyla dualarla yaklastiklarini gordum. eminim hemde cok eminim herkes hamile haberleri almak istiyor. inanin bana ben de cok fazla seviniyorumm.. hatta bazi hikayeler okudugumda vay canina diyorum.. bazilarini okudugumda duygusallasiyor uzuluyorum bazende mutlu civil civil hikayeler okuyorum.. burasi bir paylasim portali... sadece dikkat edilmesi gereken hussus ilac dozajlari ilac isimleri hepsi farkli olabilir bunlari sorgulamadan tecrubeler konusunda kulak kabartabiliriz belki...

evet paylaşım tabiki çok iyi oluyor.her şeyden önce yalnız olmadığını görüyorsun.benim kastım kıyas olabilecek veya kişiye özel olan şeylerin insanı şüpheye düşürdüğüydü. misal benim önceki tedavilerde ortalama 20 yumuşum olurdu ama fos çıkıyodu.inş bu sefer 4 büyük ve arkadan gelenler var inş. sağlam çıkarlar.
birde drun yorumu çok önemli. benim öncekiler ooo çok yumurtamız var çok iyi iyi diyolardı ama önemli olan az öz yumurtaymış. tabii bunları zaman içinde öğreniyosun.

herkeze merhaba. bende tedavi aşamasındayım. sorun endometriosiz.
izmir symrna da başladık hayırlısıyla. ilk denemem.
iğnelerim başlayalı 3 gün oldu. 200mg ile başladık bakalım
yarın dr. gidicem tekrar doz yükselecek sanırım
benide listeye eklerseniz sevinirim.

inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

bu arada iğneleri bende kendim yapıyorum. yapamam sanmıştım ama düşündüğüm kadar zor değilmiş. bi sıkıntı yaşamadım şimdilik.acımıyorda.

herkeze merhaba. bende tedavi aşamasındayım. sorun endometriosiz.
izmir symrna da başladık hayırlısıyla. ilk denemem.
iğnelerim başlayalı 3 gün oldu. 200mg ile başladık bakalım
yarın dr. gidicem tekrar doz yükselecek sanırım
benide listeye eklerseniz sevinirim.

inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

bu arada iğneleri bende kendim yapıyorum. yapamam sanmıştım ama düşündüğüm kadar zor değilmiş. bi sıkıntı yaşamadım şimdilik.acımıyorda.

aramıza hoş geldin tutku.muradımız gerçek olsun...

Back