Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim 24unde baslamissin daha erken degil mi folikul gormek icin, hemen panik yapma daha zamani var bence.ignenin dozu ne kadardi belki artirilmasi gerekiyordur ve yumoslarin gelir:Saruboceq:
kızlar doktora gıdıyorum ya ınsallah artık yumosları toplarlar
doktordan geldim ve yumos gormedi kızlar tedavi ıptal olabilir aksam 6 da gidicem kan sonucuna göre bakıcaz ya ben anne ollamıcam mı beni bosver askım baba olamıcak mı
kızlar ne olur dua edin iptal olmasın yumoslarım olsun
kızlar bende dün akam ilk iğnemi vurundum,menogon iğne verdi dr pazartesi kontrol için çağırdı,başka kullanan varmı bu iğneyi ?
bende eylülde başlıyorum arkadaşlar
inş.bebişsiz yuva kalmaz......
doktordan geldim ve yumos gormedi kızlar tedavi ıptal olabilir aksam 6 da gidicem kan sonucuna göre bakıcaz ya ben anne ollamıcam mı beni bosver askım baba olamıcak mı
kızlar ne olur dua edin iptal olmasın yumoslarım olsun
kızlar yenı geldım doktordan cumartesı tekrar cagırdı 8-10 tane yumos varmıs 15mm buyuklugundeymıs 18mm olması ıcın beklıyoruz eger cumartesı o buyukluge ulasırsa pazartesı yumoslar toplanacak allahım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın
kızlar geldim eve az once iptal olmadı ama igne baya bi agırlastırıldı 5 toz 2 su
yumos yok tabi henüz
bu dozda kullanan var mı igneleri
kizlar ignelerin sonuna geldikce heyecan artiyor mu sizde de , ben bayagi sabirsizlandim.gerci benim yumurta toplamaya 1 hafta var en az, ama bir an once olsun bitsin de bebisime kavusayim istiyorummmm...forumlarda okuyorum test gununden once tahlil yapanlari, simdi hak veriyorum onlara sabretmek cok zor...ama bu kadar sene bekledik az daha disimizi sikacaz napalim:kedi:
Bspcim benim de yarin kontrolum var ben gonal f 150 kullaniyorum bir de lupron 0.5 bana eylulun 1de en son tetikleyici igneyi pregnyl vuracaklarmis yumurta toplama gununu soylemediler ilaclara verecegim cevaba goreymis, yarin bakalim folikuller gelir insallah:)))
ohh ne güzel hadi hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta sonu bebişlerinle olursun inşallahh:lepi:
kızlar geldim eve az once iptal olmadı ama igne baya bi agırlastırıldı 5 toz 2 su
yumos yok tabi henüz
bu dozda kullanan var mı igneleri