• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

ya kızlar benim kısa protokol ben asagı yukarı kac gun ıgne tedavisi oluo merak ediorum
bilenler ....

ooo ben takılmayalı topik çoşmuş yawww yeni kardeşlerimizde gelmiş hoşgelmişler tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun en güzel haberlerinizi alırız inşallah

canım anlamadım ben tedavini. burada lucrini uzun prookolde veriyorlar ve adet 3. günü gonal f veya başka yumuta uyarıcı hormon veriliyor ikisi birden kullanılıyor. seninkinde de ikisi kullanılıyor peki nasıl kısa protokol oluyor? :1shok:

merak ettim orda kisa protokolde hic lucrin kullanilmiyor mu? ben adetimin 4. gunu hem gonalf hem de luprona basladim, burda lupronla lucrin ayni ,catlatmaya kadar ikisini de kullanacam, 10-12 igneden sonra catlatma ignesi, yumurta toplama ve tranfer derken hepsi 2-3 hafta dediler, uzununda adet oncesi lucrine basliyorlar ben de oyle olmadi...

kızlar benim4. denemem
3.de kimyasal oldu kendiliğinden kayboldu
memorialda yapıyoruz 4. denemeyi
ankaradan gidip geliyoruz. 22 sinde puregonla başladık yarın tekrar gideceğiz.

istanbul ankara arasi gidis gelis yapiyorsunuz galiba, kontrolleri ankarada yapip yumurta toplama transferi memorialde yapsan belki daha rahat olurdu.Allahim emeklerinizi bosa cikarmasin canim, zor tabi git gel insallah bu sefer ikiz- ucuzler tutar da emeginin karsiligini alirsin..hepimizin kucagi dolsun ya rabbim:Saruboceq:

birazdan sağlık ocağına gidip çatlatma iğnemi olucam ay çok heyacanlıyım

tedavin hayirli olsun canim biliyorum o heyacani asilamalar da yasamistim ben de, sonra tatli umutlu bir bekleyis baslardi sonu husranla bitensenağlama...insallah her sey cok iyi gider ve burdan hamis haberini bilirsin en erken senden haber alacaz galiba...insallah guzel sonucun burdaki herkese umut olacak:teytey:

slm bende aranıza yeni katıldım eylülde bende tüp bebek tedavisine başlıcam benim için dua edin ne olur

canım hosgeldın hayırlı ugurlu olsun tedavınn canım dualarımız herkes için arasında sende inşallahha.s.

Kızlarrr listemiz kocamannnnn olmuş.Bu hem sevindirici ne kadar kişi beraber başlıyoruz bir birime destek olarak hem de üzücü ki 1 ay içinde ne kadar çok kişi tedaviye gidiyor ne kader kişi bebek hasretile yanıp tutuşuyorr..

doktordan geldim ve yumos gormedi kızlar tedavi ıptal olabilir aksam 6 da gidicem kan sonucuna göre bakıcaz ya ben anne ollamıcam mı beni bosver askım baba olamıcak mı
kızlar ne olur dua edin iptal olmasın yumoslarım olsun

doktordan geldim ve yumos gormedi kızlar tedavi ıptal olabilir aksam 6 da gidicem kan sonucuna göre bakıcaz ya ben anne ollamıcam mı beni bosver askım baba olamıcak mı
kızlar ne olur dua edin iptal olmasın yumoslarım olsun

canim 24unde baslamissin daha erken degil mi folikul gormek icin, hemen panik yapma daha zamani var bence.ignenin dozu ne kadardi belki artirilmasi gerekiyordur ve yumoslarin gelir:Saruboceq:

Back