Hadi eşlerimiz ailesini anlatip dertleşelim

Burda eltisi olan çok iste birinden hemen verirler eşinin kuzenlerinin eşleri de mi yok kız
Annem verir üstüne de para verir. Geçen teyzemle konuşuyorlar, eltim itim kaynım g.tüm dedi bahsederken; elti özlemi çekiyorsanız olanlar bu şekilde betimliyor, düşünün artık. Biz eltisizler olarak, analarımız Kadir Gecesi doğurmuş bizi.

Dükkana bı abla geliyordu bı gün bana senin surda eltin var mı diye sordu
Meğer kocası kocama benziyormus da elti zannetmiş bizi
Ayy Allah korumuş beni zaten ailesiyle uğraşmıyorum birde elti olsa kafayı yerdim dedim
Kadının yüzünü görmeniz lazım nereye düştüm der gibi.
Yaa nasıl kayınailen varsa adını duyunca kötü oldun dedi

Annen neler yasadiysa ellerinden para da koyuyor üstüne, eltisizler çok şanslı

Eltili yokmuuuuuu hepiniz eltisiz çıktınız kayınvaliden çektirmiş eltiye gerek kalmamış ,benim ki çok çektirmiyor galiba görümce de var bende

Eltili yokmuuuuuu hepiniz eltisiz çıktınız kayınvaliden çektirmiş eltiye gerek kalmamış ,benim ki çok çektirmiyor galiba görümce de var bende
2 görümce varda biri zararsız diğeri de kardeşine düşkün bana dokunmaz pek
Elti yok çok şükür
Gerçi ben bayadir bişey duymadım,görmedim ama olsun önceden yaptıklarını unutmam

Eltim var evlwndiginizde bir kez geldi evime birdaha gelmedi bende onun evine birkez gittim başka gitmedim.o gün bugündür telefonda dahi senede birkez görüşüyoruz.simdi hiçbir şekilde aramıyorum.kadin değişik bişey

Nasıl kaçırdın örümcekleri taktik ver
Kendileri beni istemediler
Sonra da aradan yıllar geçti bazen telefonda konuşuyoruz.
Ama benim ikinci evliliğim ilk evliligimde aynı bahçede evimiz vardı ama hep kaynana yanındaydım.
O zaman çok dua ettim kaynanasız,akrabasiz bir evliliğim olsun diye kabul oldu

Görümcem yok kv dem yok eltim şehir diainda benimle aynı sehirde değil.kafam rahat fakat o kadının yaptıkları bu davranışlar geriyor beni.bayramda beni aramıyor eşimi arıyor bayramlasmak için düşünün.bu nasıl bir davranış tarzı ne demek şimdi bu

Sürekli gelip gitmesinden iyidir bence düşünsene sürekli evinde etrafında laf taşıyor ordan oraya

Rabbim bir vermeyince sonrasında on veriyor işte kalbiniz temiz ki böylesi denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…