• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi eşlerimiz ailesini anlatip dertleşelim

Görümcem yok kv dem yok eltim şehir diainda benimle aynı sehirde değil.kafam rahat fakat o kadının yaptıkları bu davranışlar geriyor beni.bayramda beni aramıyor eşimi arıyor bayramlasmak için düşünün.bu nasıl bir davranış tarzı ne demek şimdi bu
Büyük talih sizinki de , yalnız sizi arayıp eşinizi araması çok saçma ne demek oluyor şimdi bu kaybınız arasa ordan selam verse neyse , bence bu bayram ararsa eşiniz açmasın siz yokken aradığında da siz açın telefonu bence yada sonradan eşinizden arayın kusura bakma müsait değildik ne oldu falan diyin

Kızlar bende bir kayınpeder var hem kaynanaya hem görümceye bedel. Beterin daha beteri de var böyle. O yüzden çok da kendinizi üzmeyin diyor ve gidiyorum.🤣 Allah hepimize sabır versin Âminnnn
Kayın babada kötü olunca on görümce ye bedel oluyor heleki aynı binadaysan vay haline

Üç görümce mi 😳😳😳😳
Allah kurtarmış seni kız
hemde ne kurtarma hepsı kendını begenmıs esımden kucuk oldukları halde abı bıle demıyorlar saygısızlar bana bıle yenge demedıler buyuk oldugum halde ustune benım dememle annemın demesıyle yol yordam bıle ogrettım abla barı deyın dıye

hemde ne kurtarma hepsı kendını begenmıs esımden kucuk oldukları halde abı bıle demıyorlar saygısızlar bana bıle yenge demedıler buyuk oldugum halde ustune benım dememle annemın demesıyle yol yordam bıle ogrettım abla barı deyın dıye
Bu gorumcelrin cekememezlikleri niye bende var bir tane , sizinki daha beter saygısızlarr

😂😂😂😂Burda eltisi olan çok iste birinden hemen verirler eşinin kuzenlerinin eşleri de mi yok kız

Var da, eşimin kuzeninin eşi zaten en iyi geçindiklerimden biri. Kafa dengi olmadıklarımızla nasılsın-iyi misin-çoluk çocuk nasıl muhabbeti... Tamam işte. :/ Yok. Öyle durduk yere birine atlayamazsın ki, sana kötülük eden, fesat olduğunu gördüğün biri olmalı. Yok. Bi babamın üvey annesi var, o da yanaşmıyor bana pek. Ürküyor galiba benden. (Ciddi ciddi kimle kavga edilir diye aileyi süzdüm az önce ya la ahshshs :D )

Eltim yok, görümcem yok, kayınvalide çoook uzakta, aynı binada oturmam, kayınvalidemin evi çöp ev olsa kocası, oğlu, kızı dururken koşa koşa ben gidip temizlemem.
Ben konunun dertleşme değil bilgi kısmı için yazdım, belki gençler feyz alır, aynı binada oturmaz, kayınvalide evi temizlemez.

Benim kayınvalide kendi kayınvalidesine bayramdan bayrama gittiği için çok rahatım. 😀
Aynı binada oturuyoruz, kendi isteğimle. 😀 Çünkü anneme yakın ve ev tam gönlüme göre. 😀 İsterseniz başka yerden bakın dediler ama ben burayı beğendim. 😀 Belki burdayız diye üzülüyorlardır 1 kiraları azaldı diye. 😀😀
15 günde 1 ya da 3 haftada 1 artık kendi ne zaman buyur ederse eşimle giderim yemeğimi yer kahvemi içerim. 😀 Ben de yılda 3 ya da 4 kere birkaç gün önceden planlı olmak şartıyla evime davet ederim. 😀 Tüm mevzu bu kadar. 😀 Ama çok güzel elaleme samimiyiz ayağı yaparız düğünlerde falan utanmasak kucak kucağa oturcaz düğün biter sen sağ ben selamet. 😀😀😀😀

Şahsen benim eşimin ailesi iyi hatta fazla iyi o kadar iyiler ki bunaliyorsun ilgiden.
Ve O kadar ilgililer ki hooop diyene kadar evine karışmaya (onlara göre fikir beyan etme imiş) kalkışıyorlar..

Mesela son mudehale şöyleydi..
Ramazan ayının başında (18 aylık) kızımı görmek istedikleri ve hemen dönmeyelim diye emrivaki ile 1 hafta görümcede kaldık.

Eve döndük gerek annemler gerek ablamlar ve gerekse başka davetlere gittik aynı şekilde bizde annem ve anlamları toplu davet ettik.
Ramazan'ın son 3. gününde görümce ile tlf da konuşurken aynen şunu dedi (arefe günü bize geleceklerdi, bayramda bizde olacaklardı)
"Sen neden kimseyi iftara davet etmedin"
Etmedigimi nereden biliyorsun ve kaldiki bırakta buna biz karar verelim dedim.

Bozuldu epey bozuldu.

Yani eşim sağolsun evde ne oluyor bitiyor anlatıyorda bunu duymamış tuuuhh demek ki diye eşimi haşlamıştım..

Valla yaş kemale erip evlilik de eskiyince, çocukla kırk tane derdin içine düşünce kvmin eltimin olduğunu bile unuttum. Hani onlar kim ki bana dert olsun. Ya da senin derdin dert midir benimkinin yanında gibi. 😂😂😂

Hayır belki burda bizi anlayanlar ve yaşayanlardan tavsiye almak için
Forum bu dertleri anlatan konularla dolu, Hele benimkiler çarşaf çarşaf. Siz kendi derdinizi anlatın bence ve yorum yapılsın. Yorumlarda zaten dökülür insanlar dertlerini.

Dertleşelim hanımlar çok bunaldım kayınvalide görümce kayın baba nasıllar neler yaptılar biraz birbirimizden destek ve bilgi alalım 🥰
Bu konu halis mi? Ciddi ciddi kayın aile gömme postu mu açtınız agsjshshsh

Ben burada açılan elti konularına imreniyorum hep. Eltim yok. Elti yarışı yok, didişi, laf sokuşu yok. Başka üyelerin eltilerine gıcık alıp onlara buralardan laflar hazırlıyorum. Ya da eltisine eziyet edip bi de haklı gibi konu açanları dövüyorum. Napayım? Bir eltim yok ki dövüşeyim, yan yan bakayım, yanımdan geçerken "Hıh" yapayım. Ekşın yok hayatımda. Anlayamazsınız.

Eltin varsa yaz bakim, ya onu ya seni yolayım bugün elti yolmadım hiç klavyeden ahsh
Kız al benim eltiyi senin olsun🙈 benim elti 1000 tanesine bedel, evlere şenlik.
Seve seve veririm yani 🙈 😅

Yardıma ihtiyacım olunca koştular,çocuğum oldu benden çok baktılar. Salçamı,tarhanamı,eriştemi,turşumu aklına gelecek ne varsa hiç üşünmeden her sene yaptılar. Yoğurt bile mayalatmayıp evime kadar taşıdılar. Daha neler neler,anlatsam inanmazsın.
Yıkın şu önyargılarınızı,eş ailesi öcü değil. Verdiğin kadar alırsın. Sende gelecekte o bahsettiğin eş ailesi adaylarındansın.

Back