- 12 Haziran 2022
- 196
- 92
- 13
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
-
Büyük talih sizinki de , yalnız sizi arayıp eşinizi araması çok saçma ne demek oluyor şimdi bu kaybınız arasa ordan selam verse neyse , bence bu bayram ararsa eşiniz açmasın siz yokken aradığında da siz açın telefonu bence yada sonradan eşinizden arayın kusura bakma müsait değildik ne oldu falan diyinGörümcem yok kv dem yok eltim şehir diainda benimle aynı sehirde değil.kafam rahat fakat o kadının yaptıkları bu davranışlar geriyor beni.bayramda beni aramıyor eşimi arıyor bayramlasmak için düşünün.bu nasıl bir davranış tarzı ne demek şimdi bu
Üç görümce mibende 3 gorumce bır kaynana ve surusune akrabalar vardı bosuyorum hepsını kurtuldum cenelerınden :)
Keşke bende böyle olabilsem aynı binada oturunca maalesef öyle bir Sansta olmuyorBenimkiler müsaade etsem cirkeflik yaparlar da muhattap olmayınca içlerinde patliyordur kanımca
Yani bir sorunum da yok, diyaloğum da yok..
Kayın babada kötü olunca on görümce ye bedel oluyor heleki aynı binadaysan vay halineKızlar bende bir kayınpeder var hem kaynanaya hem görümceye bedel. Beterin daha beteri de var böyle. O yüzden çok da kendinizi üzmeyin diyor ve gidiyorum.Allah hepimize sabır versin Âminnnn
hemde ne kurtarma hepsı kendını begenmıs esımden kucuk oldukları halde abı bıle demıyorlar saygısızlar bana bıle yenge demedıler buyuk oldugum halde ustune benım dememle annemın demesıyle yol yordam bıle ogrettım abla barı deyın dıyeÜç görümce mi
Allah kurtarmış seni kız
Bu gorumcelrin cekememezlikleri niye bende var bir tane , sizinki daha beter saygısızlarrhemde ne kurtarma hepsı kendını begenmıs esımden kucuk oldukları halde abı bıle demıyorlar saygısızlar bana bıle yenge demedıler buyuk oldugum halde ustune benım dememle annemın demesıyle yol yordam bıle ogrettım abla barı deyın dıye
Burda eltisi olan çok iste birinden hemen verirler eşinin kuzenlerinin eşleri de mi yok kız
Forum bu dertleri anlatan konularla dolu, Hele benimkiler çarşaf çarşaf. Siz kendi derdinizi anlatın bence ve yorum yapılsın. Yorumlarda zaten dökülür insanlar dertlerini.Hayır belki burda bizi anlayanlar ve yaşayanlardan tavsiye almak için
Bu konu halis mi? Ciddi ciddi kayın aile gömme postu mu açtınız agsjshshshDertleşelim hanımlar çok bunaldım kayınvalide görümce kayın baba nasıllar neler yaptılar biraz birbirimizden destek ve bilgi alalım
Kız al benim eltiyi senin olsunBen burada açılan elti konularına imreniyorum hep. Eltim yok. Elti yarışı yok, didişi, laf sokuşu yok. Başka üyelerin eltilerine gıcık alıp onlara buralardan laflar hazırlıyorum. Ya da eltisine eziyet edip bi de haklı gibi konu açanları dövüyorum. Napayım? Bir eltim yok ki dövüşeyim, yan yan bakayım, yanımdan geçerken "Hıh" yapayım. Ekşın yok hayatımda. Anlayamazsınız.
Eltin varsa yaz bakim, ya onu ya seni yolayım bugün elti yolmadım hiç klavyeden ahsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?