- 24 Ocak 2022
- 298
- 120
- 33
- Konu Sahibi Gamze Ayhan
-
Derdim var kategorisi mi ? bunu bilmiyordum herkes bu kategoriden bu tür şeyleri konuşuyorAçtığınız kategori sohbet yeri değil demek istiyorum. Burada böyle konular açmak yasak.
Herhangi bir dert üzerine konu açabilirsiniz misal önceki konunuz gibi. Ama böyle dertleşme havasında herkesin kendi derdini anlattığı konular değil.Derdim var kategorisi mi ? bunu bilmiyordum herkes bu kategoriden bu tür şeyleri konuşuyor
Başlığı görünce bi anlatmak istedim sonra baktım 20 cilt drama ve gerilim türünde roman serisi çıkacak en iyisi susayim dedim
Gel kız öpecemKendimizinkinden kötü olanları okuyup sevinmek için mi
Bu kafada olsam bana yeterNefret etmiyorum. Çünkü deliliklerinin hayatıma etkisi yok.
Her kaynana aynimidir sorusunun cevabı oldu buAy manyak mıyım, niye kaynana konuşup canımı sikayim gece gece
He üstüne de kazanana ödül varYarıştırıyoz mu?
Ben burada açılan elti konularına imreniyorum hep. Eltim yok. Elti yarışı yok, didişi, laf sokuşu yok. Başka üyelerin eltilerine gıcık alıp onlara buralardan laflar hazırlıyorum. Ya da eltisine eziyet edip bi de haklı gibi konu açanları dövüyorum. Napayım? Bir eltim yok ki dövüşeyim, yan yan bakayım, yanımdan geçerken "Hıh" yapayım. Ekşın yok hayatımda. Anlayamazsınız.
Eltin varsa yaz bakim, ya onu ya seni yolayım bugün elti yolmadım hiç klavyeden ahsh.
Ne kadar güzel rabbim bozmasın, görmeden kurtulmussun sen bu ne şans yiğidimProblem yaşamadık, herkes birbirini seviyor ve sayıyor. Eltimi de kaynım boşadı, onunla kesin sıkıntı yaşardım; ama kurtulduk :d
Yakında eltisi olacakmış onu bekliyorlar.Ben burada açılan elti konularına imreniyorum hep. Eltim yok. Elti yarışı yok, didişi, laf sokuşu yok. Başka üyelerin eltilerine gıcık alıp onlara buralardan laflar hazırlıyorum. Ya da eltisine eziyet edip bi de haklı gibi konu açanları dövüyorum. Napayım? Bir eltim yok ki dövüşeyim, yan yan bakayım, yanımdan geçerken "Hıh" yapayım. Ekşın yok hayatımda. Anlayamazsınız.
Eltin varsa yaz bakim, ya onu ya seni yolayım bugün elti yolmadım hiç klavyeden ahsh
Alemsin rahat mı batıyor kız sana benim eltim yok yakında kaynım bulursa olur ama elti aratmayacak cinsten akrabalar var eşimin kuzenlerinin eşleri gibi eltiden beterler i
Gelmeyin üstüme ben bu elti konusunu ciddiye almıyorum eşimin dediği tabirle *Yakında eltisi olacakmış onu bekliyorlar.
İşte naparsın, huzur sıkıyor insanı bazen. Fazla huzurdan, burada konular okuyup eşime sataşırdım "Sen ne düşünüyorsun bu konuda?" diye. Erkeğe hak verirse "Erkek milleti değil misinizz?!!" diye, kadına hak verirse "Bana yaranmak için diyon, ben seni bilmem mi?!" diye bir miktar huzursuzluk çıkarırdım. Bunlar hep bir elti yokluğundan oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?