- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aşağılanan ben oldum malesef beddua edilende sizi göz ardı ediyorum teşekkürlerçok istiyorsan beni göz ardı edebilirsin..
benim gözardı ettiğim kimse yok..
yalnız diğer konularına yazdığımı tekrar edeyim oku oku oku..
kendini ifade edemiyorsun akım derken bkum diyorsun haliyle tepki alıyorsun..
kendini anlatmanın yolu senin gibi düşünmeyen inanmayanları aşağılamaktan geçmiyor.. ancak sanırım yazdıklarının cidden farkında değilsin ki kalkıp bana saldırıyorlar diyorsun..
örnek: vıcık vıcık oturmuyoruz biz demen gibi. şu lafın için bile özür dilerim öyle demek istememiştim demedin..
kendini ifade edememe sorununun olması kimseyi bu şekilde itham etmene bahane olamaz sen okuyup öğrenmelisin bu tamamen senin sorunun..
Zaten düşündüğüm yok sadece görmek istemiyorum olumsuz kişileri ne onların siniri bozulsun nede bana kötü söz edilsin
Bana kalirsa caniniz sıkılıyor konu aciyorsunuz takintilisiniz buradaki insanlari bile takinti yapmissinizSize göre öyle bana göre değil
Ağırdan kolum diğeri Umarım size bu ağrıyı yaşamazsınız iyi günlerCanım senin elin kolun agrimiormuydu
Nasıl bukadar çok yazabiliyorsun
Aşağılanan ben oldum malesef beddua edilende sizi göz ardı ediyorum teşekkürler
Hiçte öyle değil kimsenin bana beddua etmeye aşağılamaya hakaret etmeye hakkı yok bu tür insanların yorumunu görmek istemiyorum sanal ortam olda bileBana kalirsa caniniz sıkılıyor konu aciyorsunuz takintilisiniz buradaki insanlari bile takinti yapmissiniz
Eşime kadar beddua edildi hadsizce gerek yok bunlara en temizi buEleştirileri bu kadar kişiselleştirmeyin. Bir çogu size değil fikrinizedir
Ben bunu yapmıyorum ama profil resimleri göze batıyor bu tarz kişilerin hep aynı hemen hemen her konuya benden uzak olsunlarİşte bu takıntidir, milyonlarca üye var emin ol çoğu kişi konu kime ait bakmıyor bile ha absürt cevaplar verildiğinde eski konulara bakılır o gerçek
Ayyy bu o konunum sahibi mi VICIK VUCIK olan bende diyorum bu uslup bi yerden tanidikçok istiyorsan beni göz ardı edebilirsin..
benim gözardı ettiğim kimse yok..
yalnız diğer konularına yazdığımı tekrar edeyim oku oku oku..
kendini ifade edemiyorsun akım derken bkum diyorsun haliyle tepki alıyorsun..
kendini anlatmanın yolu senin gibi düşünmeyen inanmayanları aşağılamaktan geçmiyor.. ancak sanırım yazdıklarının cidden farkında değilsin ki kalkıp bana saldırıyorlar diyorsun..
örnek: vıcık vıcık oturmuyoruz biz demen gibi. şu lafın için bile özür dilerim öyle demek istememiştim demedin..
kendini ifade edememe sorununun olması kimseyi bu şekilde itham etmene bahane olamaz sen okuyup öğrenmelisin bu tamamen senin sorunun..
Konu sevilmemek değil insanların haddini aşacak şekilde yorum yapmasık.k da niye sevilmiyorum benn ha ha
Benim heryerim agrio zaten. Sende birde herşeyi yanlış anlama ve saldirganlasma huyu var... sanada hayırlı gunlerAğırdan kolum diğeri Umarım size bu ağrıyı yaşamazsınız iyi günler
Benim uslubuma laf edenleri görüyorum evet :)Ayyy bu o konunum sahibi mi VICIK VUCIK olan bende diyorum bu uslup bi yerden tanidik
yok ben kendim için yazdım.Sizle ilgisi yokKonu sevilmemek değil insanların haddini aşacak şekilde yorum yapması
Saldırgan değilim ama sizi yanlış anlamadığım eminim yaptığınız yorum ortada iyi günlerBenim heryerim agrio zaten. Sende birde herşeyi yanlış anlama ve saldirganlasma huyu var... sanada hayırlı gunler
Eee ne yapaalimm...görün bisey mi oluyor Allah etrafinizdakilere sabir versinBenim uslubuma laf edenleri görüyorum evet :)
Amin hepimizin iyi günler :)Eee ne yapaalimm...görün bisey mi oluyor Allah etrafinizdakilere sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?