Hadi beraber birbirimizi gözardı edelim ne dersiniz?

Aşağılanan ben oldum malesef beddua edilende sizi göz ardı ediyorum teşekkürler

Zaten düşündüğüm yok sadece görmek istemiyorum olumsuz kişileri ne onların siniri bozulsun nede bana kötü söz edilsin

İşte bu takıntidir, milyonlarca üye var emin ol çoğu kişi konu kime ait bakmıyor bile ha absürt cevaplar verildiğinde eski konulara bakılır o gerçek

Benim hafıza baya zayıf galiba ya,kim ne demiş,kim ne konu açmış hiç aklımda kalmıyor,b12 ye baktırsam iyi olacak...
Polemiğe girdiklerimin bile yorumunu beğenebilirim şimdiden kusura bakmasın:)

Bana kalirsa caniniz sıkılıyor konu aciyorsunuz takintilisiniz buradaki insanlari bile takinti yapmissiniz
Hiçte öyle değil kimsenin bana beddua etmeye aşağılamaya hakaret etmeye hakkı yok bu tür insanların yorumunu görmek istemiyorum sanal ortam olda bile

İşte bu takıntidir, milyonlarca üye var emin ol çoğu kişi konu kime ait bakmıyor bile ha absürt cevaplar verildiğinde eski konulara bakılır o gerçek
Ben bunu yapmıyorum ama profil resimleri göze batıyor bu tarz kişilerin hep aynı hemen hemen her konuya benden uzak olsunlar

Ayyy bu o konunum sahibi mi VICIK VUCIK olan bende diyorum bu uslup bi yerden tanidik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…