• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi beraber birbirimizi gözardı edelim ne dersiniz?

boş bir vaktimde üşenmeyip tek tek konularinizi ve yorumlarinizi okumak istiyorum.
gerçekten çok merak ettim.neden bu kadar tepki aldınız?
şu vıcık vıcık mesajinida ayrı bir merak ettim:)
boşverin hiç uğraşmayın zamanınızı ona harcamayın boş bir vakit bile olsa vıcık vıcık meselesi şu sülalecek dini görüşümüz bir kapalı bir aileyiz.Ben evlendikten sonra akrabalarım sağolsunlar eşim kadınlı erkekli ortamda oturmadığı için buna saygı gösterip biz ne zaman gitsek ortamı ayırıp bundan memnun oldular.Bazı üyeler neden siz ortama uymuyorsunuz insanları buna mecbur bırakıp rahatsız ediyorsunuz vb. şeyleri söyledi.Bende zaten biz mesafeliyiz vıcık vıcık bir ilişkimiz olmadığından sorun olmadı herkes memnun dedim.Yani bizde kadınların kadınlarda erkeklerin erkeklerde olur telefonu öyle aşırı bir samimiyet yok herkesin herkese karşı koruduğu bir mesafe var bunu demek istemiştim abarrtıldıda abartıldı herkes anlamak istediği yerden anladı

Banlananlar özellikle hakaret, küfür, argo, alaycı, rencide edici, aşağılayıcı üslupla yazanlar ayrıntıları kendi tahmin edebilmeli.

Sizler ister ilkokul mezunu olun ister 3 üniversite bitirin, ister mini şortla gezin ister peçe takın, ister dünyanın en aykırı insanı olun birbirinize, birbirinizin görüşüne, yaşam biçimine saygı göstermeli, hakaret etmemelisiniz, hakaretin yasalara aykırı olduğunu bilmiyorlar mı? Herkes biliyor ama işte bir kullanıcı adından ibaretim deyip burada hakareti hak görüyorlar.

Hakaret kendini ifade etme biçimi olmadığı gibi, kendini ifade etmesini bilmeyenlerin yöntemidir, insan kendini geliştirmişse kelimeleri doğru kullanıp hakaret etmeden gayet güzel konuşabilir, hakaret modası çıktı, bulaşıcı hastalık gibi, eğitimli sözcüklere hakimdir dediklerim bile şaşırtıyor doğrusu.
Bence birçok kişi neden banlandığının farkında değil.Konularımda banlananlar bile suçu bana atıyor sanki o yorumu ben ona yazdırmışım ben ona hakaret etmişim gibi.Yazdıkları şeyler az değil ama nede olsa sanal ortam deyip geçiyorlar sanırım .Bende birçok konuyu okuyup yorumlamadan geçiyorum dur bir aşağılayayımda ne hali varsa görsün diye hiç düşünmedim. insanız bize düşen iyilikle davranmak ama malesef bunu başarabilene pek rastlayamıyorum.Son konularımın ardından başka başka kişiler takma üzülme diye mesaj atıyor bana burada böyle insanların olduğunuda görmek güzel.

Bir arkadas sosyal deney yapiyor demisti. Dogru galiba .. Aksini dusunmek bile istemiyorum. 10 yildir kk dayim. Bu tip uyeler yuzunden gider 6 ay kaybolur unutur gelirim.yani kendi kendimi banliyorum ;) Sabit fikir herseyi ben bilirim egom yuksek fakat donanim sifir.. dayanamiyorum..

Bir arkadas sosyal deney yapiyor demisti. Dogru galiba .. Aksini dusunmek bile istemiyorum. 10 yildir kk dayim. Bu tip uyeler yuzunden gider 6 ay kaybolur unutur gelirim.yani kendi kendimi banliyorum :KK66: Sabit fikir herseyi ben bilirim egom yuksek fakat donanim sifir.. dayanamiyorum..
hayır sosyal deney falan değil şu yorumda bile beni aşağılamaya çalışıyorsunuz yani ne diyebilirim ki size yada sizin gibilere

Bir arkadas sosyal deney yapiyor demisti. Dogru galiba .. Aksini dusunmek bile istemiyorum. 10 yildir kk dayim. Bu tip uyeler yuzunden gider 6 ay kaybolur unutur gelirim.yani kendi kendimi banliyorum :KK66: Sabit fikir herseyi ben bilirim egom yuksek fakat donanim sifir.. dayanamiyorum..
Deney mi gercek mi bilmiyorum ama tahammulu cok güc

Bosverin ya..kim beddua ettiyse etsin bu kadar takmayin sanal alemi...tamam sanal da olsa belki insan uzulur ama takinti yapmaya gerek yok.kapatin kk yi bir sure girmeyin

boşverin hiç uğraşmayın zamanınızı ona harcamayın boş bir vakit bile olsa vıcık vıcık meselesi şu sülalecek dini görüşümüz bir kapalı bir aileyiz.Ben evlendikten sonra akrabalarım sağolsunlar eşim kadınlı erkekli ortamda oturmadığı için buna saygı gösterip biz ne zaman gitsek ortamı ayırıp bundan memnun oldular.Bazı üyeler neden siz ortama uymuyorsunuz insanları buna mecbur bırakıp rahatsız ediyorsunuz vb. şeyleri söyledi.Bende zaten biz mesafeliyiz vıcık vıcık bir ilişkimiz olmadığından sorun olmadı herkes memnun dedim.Yani bizde kadınların kadınlarda erkeklerin erkeklerde olur telefonu öyle aşırı bir samimiyet yok herkesin herkese karşı koruduğu bir mesafe var bunu demek istemiştim abarrtıldıda abartıldı herkes anlamak istediği yerden anladı
hımm az çok anladım.
size tavsiyem böyle bir plortfomda aile hayatınızla ilgili tercihlerinizde çok fazla detaya girmeyin.
sonuçta herkesin tercihleri farklı olabilir.
başkaları size saygı duymak zorunda.ama siz biz öyle "vıcık vıcık"sevmiyoruz derseniz,
sizin gibi yasamayanlara saygısızlık etmiş olursunuz.
beklediğiniz saygı görmek se önce saygı duymayı bilmeliyiz.
yorum yaparken okuyan insanların alınabileceğini ,farklı görüşleri olabileceğini hesaba katmak lazım.
sanal bile olsa.
saygı heryerde olmak zorunda.
çok fazla kafaya takıyor etkileniyorsaniz fazla girmeyin derim.
giriyorsanizda mümkün olduğunca tartışmaya meyil verecek konulardan uzak durun.
size özel farklı yorum yaptığını düşündüğünüz üyeler varsa gözardı edin.
hoş olmayan yorum varsa kib yapın.
hayırlı akşamlar:)

hımm az çok anladım.
size tavsiyem böyle bir plortfomda aile hayatınızla ilgili tercihlerinizde çok fazla detaya girmeyin.
sonuçta herkesin tercihleri farklı olabilir.
başkaları size saygı duymak zorunda.ama siz biz öyle "vıcık vıcık"sevmiyoruz derseniz,
sizin gibi yasamayanlara saygısızlık etmiş olursunuz.
beklediğiniz saygı görmek se önce saygı duymayı bilmeliyiz.
yorum yaparken okuyan insanların alınabileceğini ,farklı görüşleri olabileceğini hesaba katmak lazım.
sanal bile olsa.
saygı heryerde olmak zorunda.
çok fazla kafaya takıyor etkileniyorsaniz fazla girmeyin derim.
giriyorsanizda mümkün olduğunca tartışmaya meyil verecek konulardan uzak durun.
size özel farklı yorum yaptığını düşündüğünüz üyeler varsa gözardı edin.
hoş olmayan yorum varsa kib yapın.
hayırlı akşamlar:)
sağolun sizede hayırlı akşamlar

Back
X