- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kişileri tek tek görmem için evet burası tüm yorumları tarayıp mı yapayımYeri burası mı?
Bu da yeni moda oldu niye göz ardı edelim dostum onun yerine hepimiz efendi efendi yazalım daha iyi olmaz mı.
Benim göz ardı edilenler diye bi listem yok size de aynısını tavsiye ederim, kavga etmeden oynayın
Keyfin için kullanabileceğin bir yer değil burası.Kişileri tek tek görmem için evet burası tüm yorumları tarayıp mı yapayım
Ben efendi gibi yazıyorum valla kendini tutamayıp kaptıranlar ban yiyince suçlu ben oluyorum birbirimizi görmezsek bu kişilerle sorun yaşamayız en güzeli buBu da yeni moda oldu niye göz ardı edelim dostum onun yerine hepimiz efendi efendi yazalım daha iyi olmaz mı.
Benim göz ardı edilenler diye bi listem yok size de aynısını tavsiye ederim, kavga etmeden oynayın
Herkesin ağzına geleni bana diyeceği yerde değil amaKeyfin için kullanabileceğin bir yer değil burası.
Sen de haklısın ne diyeyim. Kendi kulvarında başarılı buluyorum seni deBen efendi gibi yazıyorum valla kendini tutamayıp kaptıranlar ban yiyince suçlu ben oluyorum birbirimizi görmezsek bu kişilerle sorun yaşamayız en güzeli bu
Öyle yapanı kiblersin. Burda tek tek gözardı edilecek kişi aramazsın. Nasıl olur?Herkesin ağzına geleni bana diyeceği yerde değil ama
Sende mi onlardansın ben uğraşırım sağol:)Ayyhh..hiç uğraşamam valla..
Haddini aşan çok yorum aldım bunu engellemek amacım en güzeli bu
Kimlerden??Sende mi onlardansın ben uğraşırım sağol:)
Haddini aşan çok yorum aldım bunu engellemek amacım en güzeli bu
Konunun içeriği gibi beni görenlerdenKimlerden??
Hayat kısa,anı yaşa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?