Hadi beraber birbirimizi gözardı edelim ne dersiniz?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Açtığım konulardan,hayata bakış açımdan,verdiğim cevaplardan vs. rahatsız olan üyeler var hadi yorum yazında birbirimizi gözardı edelim sizde kurtulun bende:)

Bu da yeni moda oldu niye göz ardı edelim dostum onun yerine hepimiz efendi efendi yazalım daha iyi olmaz mı.
Benim göz ardı edilenler diye bi listem yok size de aynısını tavsiye ederim, kavga etmeden oynayın

Aynen ben de göz ardı etmem niye edeyim
Bir kere o kadar önemsemeyi yediremem kendime herhalde

Bu da yeni moda oldu niye göz ardı edelim dostum onun yerine hepimiz efendi efendi yazalım daha iyi olmaz mı.
Benim göz ardı edilenler diye bi listem yok size de aynısını tavsiye ederim, kavga etmeden oynayın
Ben efendi gibi yazıyorum valla kendini tutamayıp kaptıranlar ban yiyince suçlu ben oluyorum birbirimizi görmezsek bu kişilerle sorun yaşamayız en güzeli bu

Göz ardı etme yarışması yapalım. Bi tane kaptan tayin edelim, her gün bildirim yapmalı mesaj atmalı kurallarımız olsun. Herkes imzasına güncel göz ardılarını yazsın cumaları yarışma yapalım. Diyet konularından neyimiz eksik aşkolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…