- Konu Sahibi banabenigeriver
Zaten konu hicbir başliga uymayan konulara taşindi bence siz cidden hic bir basliga uymuyorsunuz.hatta reel hayatinizda da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı sıkıldığı için konu açıp hakaret görecek bir insan değilim buna engel olmak için açtım bu konuyu sanalda olsa istemiyorum bu durumuBirilerinin canı sklms yine :))
Oldu iyi günlerrrZaten konu hicbir başliga uymayan konulara taşindi bence siz cidden hic bir basliga uymuyorsunuz.hatta reel hayatinizda da
Ahahaahss bana birini hatirlatiyorsunuz neyse iyi aksamlarrrrOldu iyi günlerrr
KimiAhahaahss bana birini hatirlatiyorsunuz neyse iyi aksamlarrrr
Tanimazsiniz .cevap veremeyince iyi gunler diyerek gecistirme metodu cocukca
Uzatmanın manası yoktur çünkü ben vıcık vıcık şeyleri sevmem hoşçakalınTanimazsiniz .cevap veremeyince iyi gunler diyerek gecistirme metodu cocukca
Yav he heUzatmanın manası yoktur çünkü ben vıcık vıcık şeyleri sevmem hoşçakalın
aynı benBenim hafıza baya zayıf galiba ya,kim ne demiş,kim ne konu açmış hiç aklımda kalmıyor,b12 ye baktırsam iyi olacak...
Polemiğe girdiklerimin bile yorumunu beğenebilirim şimdiden kusura bakmasın:)
Bu yorumu gördüğüme gerçekten çok sevindim.Mümkün olsada bütün site üyeleri görse şu yorumunuzu.Bu siteye üye olan, açtığım konular,düşündüklerim benim fikirlerim ama beni geçtim ki buna kimsenin hakkı yok eşime ölsün diye yapılan beddua gördüm,çocuğum olmasın diye edilen dua daha dün başka bir kullanıcının abisi uyurgezermiş diye zincirle bağlayın şakası yapılmış sözde.Kim olursak olalım hiçbir görüşümüz uymasa bile bunları yapmaya hakkımız yok değil mi insan olmak bu bence...Belki açtığım konulara verdiğim cevap sayısı bindir ama sanmam ki 10 tanesinden bile en ufak bir hakaret olsun.Banlananlar bunun neden olduğunu ayrıntılı şekilde bilmeli tekrarında sitede yer almamalı bence.Hanımlar sakin lütfen, evet istemediğiniz durumlarda birbirinizi göz ardı edebilirsiniz, evet kötü üsluplarda yorum altındaki şikayet et butonuna basarak durumu yöneticilere bildirebilirsiniz ama bunu yeni bir tartışma konusuna çevirmeye gerek yok.
Son aylarda bizde farkındayız bazı yorumlarda aşırıya gidildiğinin, dalga geçer gibi, yüksekten bakarak, küçümseyip inciterek yazanlar var, bunun sebebi de galiba genel olarak insanların birbirine tahammülünün kalmaması, heyecanla cinsiyet sorusu soranı tersleyenler de gördüm, aman zaten bu konuyu açan vardı neden açıyorsunuz ki diyenlerde gördüm, açılmışı var, yorumlanmışı var, tartışılmıştı var, göz ardı edilmişi var diye diye yeni yeni tartışmaları ateşleyip duruyorsunuz.
Bizde banlanmış var deyip kökten hepinizi banlayalım mı ne yapalım, biraz birbirinizin halinden anlayın ne olur, ne zaman siteye girsem bir kavga bir tartışma.
Kadın-erkekli oturmakla vıcık vıcık bir şey dimi sana göre?Uzatmanın manası yoktur çünkü ben vıcık vıcık şeyleri sevmem hoşçakalın
Abla bu konunun neden hala açık olmasının sebebini sorabilir miyim?Hanımlar sakin lütfen, evet istemediğiniz durumlarda birbirinizi göz ardı edebilirsiniz, evet kötü üsluplarda yorum altındaki şikayet et butonuna basarak durumu yöneticilere bildirebilirsiniz ama bunu yeni bir tartışma konusuna çevirmeye gerek yok.
Son aylarda bizde farkındayız bazı yorumlarda aşırıya gidildiğinin, dalga geçer gibi, yüksekten bakarak, küçümseyip inciterek yazanlar var, bunun sebebi de galiba genel olarak insanların birbirine tahammülünün kalmaması, heyecanla cinsiyet sorusu soranı tersleyenler de gördüm, aman zaten bu konuyu açan vardı neden açıyorsunuz ki diyenlerde gördüm, açılmışı var, yorumlanmışı var, tartışılmışı var, göz ardı edilmişi var diye diye yeni yeni tartışmaları ateşleyip duruyorsunuz.
Bizde banlanmış var deyip kökten hepinizi banlayalım mı ne yapalım, biraz birbirinizin halinden anlayın ne olur, ne zaman siteye girsem bir kavga bir tartışma.
eşime ölsün diye beddua edildi çocuğum olmasın diye dua gerçekten olmamalı bunlarOluyorlarsa bu onlarin derdi senin degil ki
Sen niye konu aciyorsun :)
boş bir vaktimde üşenmeyip tek tek konularinizi ve yorumlarinizi okumak istiyorum.eşime ölsün diye beddua edildi çocuğum olmasın diye dua gerçekten olmamalı bunlar
Banlananlar bunun neden olduğunu ayrıntılı şekilde bilmeli tekrarında sitede yer almamalı bence.