Hadi beraber birbirimizi gözardı edelim ne dersiniz?

Valla ben polemiğe girmesem kötü laf etmesemde herkes her düşündüğünü yazmaktan çekinmeyip hakarete bedduaya varan yorumlar yapıyor

Valla ben polemiğe girmesem kötü laf etmesemde herkes her düşündüğünü yazmaktan çekinmeyip hakarete bedduaya varan yorumlar yapıyor
konulariniza göz attimda şimdi.
çok fazla kafaya takiyorsunuz herşeyi.
bir az rahat olun.
kimsenin sizden nefret ettiği itici bulduğu felan yok.
kimse kimseyi tanımaz.tanımadığınız insanların bile sizi sevmediğini düşünüyorsunuz.
velevki öyle.
size ne katar ne kaybettirir?
bu kadar sorun etmeyin herşeyi.
bende insanlar üzerinde iyi intiba bırakmaya önem veren biriyimdir
ama sizinki biraz fazla.
çok sevgisiz mi hissediyorsunuz kendinizi?

Zaten düşündüğüm yok sadece görmek istemiyorum olumsuz kişileri ne onların siniri bozulsun nede bana kötü söz edilsin

Resmen kk yi bile kendinden soğuttun, reelde dostun olmaması çok normal geldi şu an bana , o kadar insan derdine kafa yormuş bişeyler yazmış sen çıkmış hadi göz ardı edelim diyorsun.
Yazık valla seni çekmek zorunda olana şükür ki biz değiliz.
Şu ana kadar kötü bi yorumum olmamıştı size karşı ama lütfen beni de göz ardı edin engin tecrübelerimden faydalanmanızı istemem.

çok istiyorsan beni göz ardı edebilirsin..
benim gözardı ettiğim kimse yok..
yalnız diğer konularına yazdığımı tekrar edeyim oku oku oku..
kendini ifade edemiyorsun akım derken bkum diyorsun haliyle tepki alıyorsun..
kendini anlatmanın yolu senin gibi düşünmeyen inanmayanları aşağılamaktan geçmiyor.. ancak sanırım yazdıklarının cidden farkında değilsin ki kalkıp bana saldırıyorlar diyorsun..

örnek: vıcık vıcık oturmuyoruz biz demen gibi. şu lafın için bile özür dilerim öyle demek istememiştim demedin..

kendini ifade edememe sorununun olması kimseyi bu şekilde itham etmene bahane olamaz sen okuyup öğrenmelisin bu tamamen senin sorunun..

Sorun aslında konunun bedduaya kadar gitmesi gerek yok böyle şeylere ben onları görmem onlarda beni karşılıklı memnuniyet en güzeli

Canım senin elin kolun agrimiormuydu
Nasıl bukadar çok yazabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…