- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Neden yasak bilmiyordum ben bunuBu engellemek için ,o tarz yorum geldiğinde kib yapmak en doğrusu ,bu şekilde konu açmak insanları daha fazla tahrik eder ve de yasak
Valla ben polemiğe girmesem kötü laf etmesemde herkes her düşündüğünü yazmaktan çekinmeyip hakarete bedduaya varan yorumlar yapıyorsiz kimsiniz ki?
ben konuları açanlara çok dikkat etmiyorum.
yorumumu yapar geçerim.
gerek gormezsemde yapmam olur biter.
kişisel polemiğe girilmedigi sürece gözardı etmeye gerek duymuyorum.
rahatsız olduklarinizdan siz edin madem.
Tek yorumlarını dahi görmemek için gerek yokÖff niye bu kadar ciddiye aliniyo ki.
Neden yasak bilmiyordum ben bunu
Ağzı olan konuşur,burda gözardı edelim,reel de nolacak? En iyisi kimseye fazla anlam yüklememek...Konunun içeriği gibi beni görenlerden
Sürtüşmeye gerek kalmasın diye ısrarla eski konularım açılıp o şöylede bu böyle sen osun busun bunlara gerek yok
Söz hakkı düşecek birşey yok ki yaİsim vermiyorsun ama ,üyeler hakkında konu açmak yasak,çünkü kiminle polemik yaşandıysa o kişilere söz hakkı doğuyor haliyle ve de bu postun sonu pek hayırlı olmayacak
konulariniza göz attimda şimdi.Valla ben polemiğe girmesem kötü laf etmesemde herkes her düşündüğünü yazmaktan çekinmeyip hakarete bedduaya varan yorumlar yapıyor
Valla reelde bu kadar yürekli olamıyor çoğunu ben üşenmem vallaAğzı olan konuşur,burda gözardı edelim,reel de nolacak? En iyisi kimseye fazla anlam yüklememek...
Gözardı etmeye bile üşenirim ben...
Zaten düşündüğüm yok sadece görmek istemiyorum olumsuz kişileri ne onların siniri bozulsun nede bana kötü söz edilsinbanabenigeriver
Fazla ciddiye almışsın burayı,telefon ya da PC yi kapatınca buradaki insanlar kayboluyor ,normal hayatına devam ediyorsun kimse kimseyi tanimiyor tanımadığın insanlar için bu kadar kafayi takmana gerek var mı?
Sorun aslında konunun bedduaya kadar gitmesi gerek yok böyle şeylere ben onları görmem onlarda beni karşılıklı memnuniyet en güzelikonulariniza göz attimda şimdi.
çok fazla kafaya takiyorsunuz herşeyi.
bir az rahat olun.
kimsenin sizden nefret ettiği itici bulduğu felan yok.
kimse kimseyi tanımaz.tanımadığınız insanların bile sizi sevmediğini düşünüyorsunuz.
velevki öyle.
size ne katar ne kaybettirir?
bu kadar sorun etmeyin herşeyi.
bende insanlar üzerinde iyi intiba bırakmaya önem veren biriyimdir
ama sizinki biraz fazla.
çok sevgisiz mi hissediyorsunuz kendinizi?
Size göre öyle bana göre değilBende kim olduguna bakmadan yorum yaparim
Ama konulariniza simdi baktim sizin baya caniniz sıkılıyor konular hep üfürükten teyyare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?