Kac aydir deniyonuz?kac yillik evlisinOf ki ne of ne kadar zor beklemek cidden yoruldum artik sadece oylece bir umut belki olur diye bekliyorum
Olsun yinede hamile kalabiliyosun benimde bir oglum var 8sene aradan sonra ikinci esimle deniyoruz 5aydir olmuyo aceba diyorumki sorunmu var esimde..2 yillik evliyim canim evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım ama düştü o gün bugundurde nasip olmadi 1.5 yılı geçti düşük yapali
Senin adına çok sevindim canım gözün aydın bizlere de dua et Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar hamileyim
Gecen ay iki gun adet gormuştum goguslerim cok asiri agrinca supe ettim bugun test yaptim pozitifff adete yedi gun var ama bu kadar erken cikmazdi gecen aydan kalmisim demekki cok guvenilir bi test ve hassas bi test cok sukur yaa..
Birazdanda esime hbri vercem emzik almistim daha önce onu vercem bklm ne tepki vercek..
Sagol canim tabikide ederim pazartesi bi kesinlestircem bklm..Senin adına çok sevindim canım gözün aydın bizlere de dua et
Canim resimde oyle gozukuyor yakinlastirirsan hafif bi cizgi fark ediceksin biz bugun esimle direk baktigimizda goruyoduk cizgiyi ee yani birakta okdarda ciksin yani adete 7gun var ben cikmaz diyodum ama cikti bide ilk idrar deyildiE çift çizgi değil ama hamile olduğunu nasıl anladın ?birde belirtilerini yazar mısın benim de batıma 7 gün kaldı ama ilk defa bu hallerdeyim. Gazım var göğüslerim şiş karnımda batmalar oluyo ara ara mide bulantıları yaşıyorum ama üşütmüş olabilirim sarımsı pembemsi akıntılarım var kendimi hamileliğe yormamaya çalışıyorum ama bilmiyorum ya
A moralimi bozdun yok diyeE çift çizgi değil ama hamile olduğunu nasıl anladın ?birde belirtilerini yazar mısın benim de batıma 7 gün kaldı ama ilk defa bu hallerdeyim. Gazım var göğüslerim şiş karnımda batmalar oluyo ara ara mide bulantıları yaşıyorum ama üşütmüş olabilirim sarımsı pembemsi akıntılarım var kendimi hamileliğe yormamaya çalışıyorum ama bilmiyorum ya
Can'ım nerelerdesin sesin çıkmıyor merak ettim seni ne yaptın hamişmisin var mı bir gelişmeÇok şükür benimde tahlillerim falan iyi sadece adetim 2 veya 3 gün gecikmeli oluyor onun dışında bi sikinti yok
Sagol canim :)Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?