• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Yani uzulmussundur doğal olarak bende umutlu olmama rağmen bir ihtimal bekledim ama nasip ışte bu ayda olmadi

Evet öyle gerçekten ama bu ay bi karar verdim umutlanıp beklemeyecegim gelişi güzel yaşıyacağım herşeyi :KK68: stres yaşamadan bakalım nasıl olucak

Hayır hayır gerçekten stres çok olumsuz etkiliyor bu konuyu o yüzden kafamıza takmamamız lazım canım benim :KK200: Birlikte yenebiliriz bu durumu stres yapmadan bi ay da bu şekilde geçsin canım hep stresli hep sıkıntılı bi a da olmayacak gözüyle rahatça davranalım kaybedecek bişeyimiz yok ki Allah büyüktür :KK16:

Ahh ahh bilmez miyim ne hayallerim var bi bilsen :KK66: eşim aile de tek erkek çocuk ve inanılmaz sevilen bi karakter haliyle bana olan yaklaşımlar da çok iyi. Haliyle herkes benden bebek bekliyor sıkmıyorlar ama evleneli 13 ay oldu soran oluyor bilirsin sende bu durumu. Özellikle kayınvalidem çok istiyor ama sağolsun beni üzmemek için elinden geleni yapıyo ama bebek konusunda çok hassas çok istiyo torun olsun diye. Bende üzülüyorum güzel bi bebiş haberi veremiyorum diye. Düşünüp düşünüp duruyorum ancak :KK64:

Ayt bilirim canim ya benim esimde evin tek oglu bizimkilerde oyle bekliyor güzel haberi ama nasip ışte saolsun gorumcem çok destekçi bu konuda bana

Back