• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Of ki ne of ne kadar zor beklemek cidden yoruldum artik sadece oylece bir umut belki olur diye bekliyorum :işsiz:

2 yillik evliyim canim evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım ama düştü o gün bugundurde nasip olmadi 1.5 yılı geçti düşük yapali

2 yillik evliyim canim evlendikten kısa süre sonra hamile kaldım ama düştü o gün bugundurde nasip olmadi 1.5 yılı geçti düşük yapali
Olsun yinede hamile kalabiliyosun benimde bir oglum var 8sene aradan sonra ikinci esimle deniyoruz 5aydir olmuyo aceba diyorumki sorunmu var esimde..
Ben butun deyerlerim normal herseyim temiz..

Kizlar hamileyim
Gecen ay iki gun adet gormuştum goguslerim cok asiri agrinca supe ettim bugun test yaptim pozitifff adete yedi gun var ama bu kadar erken cikmazdi gecen aydan kalmisim demekki cok guvenilir bi test ve hassas bi test cok sukur yaa..
Birazdanda esime hbri vercem emzik almistim daha önce onu vercem bklm ne tepki vercek..

Kizlar hamileyim
Gecen ay iki gun adet gormuştum goguslerim cok asiri agrinca supe ettim bugun test yaptim pozitifff adete yedi gun var ama bu kadar erken cikmazdi gecen aydan kalmisim demekki cok guvenilir bi test ve hassas bi test cok sukur yaa..
Birazdanda esime hbri vercem emzik almistim daha önce onu vercem bklm ne tepki vercek..
Senin adına çok sevindim canım gözün aydın bizlere de dua et Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :anneadayı:

Testim bu adete 7 gun kala ve öyleden sonra idrarla yapilmis test 20ml kadar saptaya biliyomuş..
IMG_20161112_163341.jpg

E çift çizgi değil ama hamile olduğunu nasıl anladın ?birde belirtilerini yazar mısın benim de batıma 7 gün kaldı ama ilk defa bu hallerdeyim. Gazım var göğüslerim şiş karnımda batmalar oluyo ara ara mide bulantıları yaşıyorum ama üşütmüş olabilirim sarımsı pembemsi akıntılarım var kendimi hamileliğe yormamaya çalışıyorum ama bilmiyorum ya

E çift çizgi değil ama hamile olduğunu nasıl anladın ?birde belirtilerini yazar mısın benim de batıma 7 gün kaldı ama ilk defa bu hallerdeyim. Gazım var göğüslerim şiş karnımda batmalar oluyo ara ara mide bulantıları yaşıyorum ama üşütmüş olabilirim sarımsı pembemsi akıntılarım var kendimi hamileliğe yormamaya çalışıyorum ama bilmiyorum ya
Canim resimde oyle gozukuyor yakinlastirirsan hafif bi cizgi fark ediceksin biz bugun esimle direk baktigimizda goruyoduk cizgiyi ee yani birakta okdarda ciksin yani adete 7gun var ben cikmaz diyodum ama cikti bide ilk idrar deyildi

Ayricad
A moralimi bozdun yok diye :(

Can'ım moralini bozmak için demedim üzülme hemen ya inşallah hamilesindir ben resimde göremediğim için dedim öyle. Sen elinde görüyorsan tabikide sorun yok resimlerde anlaşılmıyor bazen daha öncede oldu burda böyle. Hastahaneye gidip kan tahlili yaparsınız hcg testi var ondan yaptırıp öğrenirsiniz inşallah sonuç pozitif çıkar Hoppa

Back