Allah bağışlasın:) işte birine ikisine iyi geldi diye bizde hemen yapalım diyoruz ama dedim ya bu kürler yumurtalar için belki onların yumurtalarına iyi geldi bilemeyiz bellide tesadüf inanmıyor değilim ama yapmadım yapmamda sanırım yapana da saygı duyarım koskoca profesör işe yaramaz ama için rahat edecekse yap dedi arkadaşıma :)))Hak veriyorum kurler hakkinda dediklerine ama eltime doktor cocugun olmaz dedigi halde sogan suyunu kullandi ve hop hamile kaldi 33 yasinda olmasina ragmen ve olmaz dediklerine ragmen hemde ikiz cocuga hamileydi ama biri dorduncu ayda oldu cok sukur simdi dunya tatlisi bi oglu var.
3 aydir istiyoruz ama doktora fln gitmedim bikac ay kendim ugrasayim olmazsa giderim diyorum cunki duzgun bi doktor bulmakta mesele malesef. 18 yasimdayken bobrek tasi icin ultrasona girmistim ve sans eseri pko oldugunu ogrendim 3 ay Diane 35 die bi hap kullandim sanirim korunma hapiydilar neyse 3 ay sonra doktor tamamen temizlenmis dedi su an 26 yasindayim ve durum ne bilmiyorum gitmeyede korkuyorum acikcasi ama bikac ay daha olmazsa mecbur gidilecekValla caresizlik insana herseyi yaptirtiyor rabbim insallah tez zamanda kucagimizi doldursun. Daha bat a 8, 9 gunum var arada bir karnimin alt kisminda hafif sizi gibi bi sanci oluyor arada bir batmalar oluyo bi sag bi sol tarafimda onu bile hamilelige yormaya korkuyorum yok yok (cok afedersiniz) gaz sıkışması flndir deyip gecistiriyorum umutlanip bosa cikmasi cok acitiyor cunki.
Insallah yoktur canim ins bu evlat hasretimiz bi an once biter.Benimde rahim filminde tek taraflı tıkanıklık çıkmıştı ilaçla açıldı şükür şimdide duzenim bozuldu dr ne diyecek bakalim insallah bir şey yoktur
Yakin zaman olmus bak kuzum bizim de oyleydi bu ay beslenmenize cok dikkat edin tamam miAynen canim insanin basina gelmeyene kadar kimse anlamiyor esim bile bazen diyor daha 3 ay oldu niye bu kadar geriliyorsun cok cok doktora gideriz caresiz dert olmaz falan, o piskolojinin o korkunun me demek olduguni ona bile anlatamiyorum ya kotu bisey derseler diye. Bu ay ovu.. test yaptim sogan suyu ictim ona da pekmez yedirsim bakalm gerisi Allaha kalmis.
Insllah insallahhhh gelmezzzz o kirmizilar birazzz hasret kalalim kirmizilara demi 9 ay kadar falan , kac senedir hep cekiyoruzzzzGünaydın kızlar:))) bugün benimde karnım çok ağrıyor ama adet ağrısı gibi bi ağrı inşallah görmem kırmızıları yaaaaaaa pffffff
Aynen öyle bi 9 ay görmezsek olur bence de sürekli tuvalete çıkmaya başladım bugün ateşimde yüksek seyrediyor umarım bunlar doğrultunda bebeğime kavuşum hepimiz kavuşuruz cuma sela vakti Rabbim gülsün yüzümüze:)Insllah insallahhhh gelmezzzz o kirmizilar birazzz hasret kalalim kirmizilara demi 9 ay kadar falan , kac senedir hep cekiyoruzzzz
Aynen canm cok olmadi daha bir yila kadar olmamasi normal diyorlar ama 6 sene once bi pko gecmisim var benim o yuzden korkular icindeyim ya gene olmussa diye ve neler geliyor aklima sorma.Yakin zaman olmus bak kuzum bizim de oyleydi bu ay beslenmenize cok dikkat edin tamam mi
Canimm iste onu düşünme bak psikolojini etkiliyorsunn bu dusunceyleAynen canm cok olmadi daha bir yila kadar olmamasi normal diyorlar ama 6 sene once bi pko gecmisim var benim o yuzden korkular icindeyim ya gene olmussa diye ve neler geliyor aklima sorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?