Hadi bakalim ekim ayi..

Ahh ahh o eşlerrrr bu kadar ağlayacak ne var kendini üzme bu kadar yıpratma kendini bak benide üzüyorsun dünyanın sonu mu diğer ay bi daha deneriz .......... bu gibi kelimeler her ay duyduklarım yaşadığını kelimelere dökememek çok en iyisi anlamasını beklememek galiba Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Amiiin canim bizim ve tum bekliyenlerin yar ve yardimcisi olsun kimsenin kucagini bos birakmasin insallahh.

Aynen canim Inşallah sendende güzel haberi aliriz bakalim bende dr gitcem adetim biter bitmez.

Bende zor hamile kalırım gibime geliyor 25 ocakta 2 yıl olacak düşük yapali iyice karamsar oldum artık

Gitmez olurmuyum canim hormon tahlillerinden tut rahim filmine kadar her şeyi yaptım 1 defa klomen ve Catlatma iğnesi denedim nasip degilmis olmadi.Sonra da biraktim tedaviyi zaten

Gitmez olurmuyum canim hormon tahlillerinden tut rahim filmine kadar her şeyi yaptım 1 defa klomen ve Catlatma iğnesi denedim nasip degilmis olmadi.Sonra da biraktim tedaviyi zaten
Canim sogan suyunu kullandin mi bilme ama denemende fayda var iltihap falan varsa temizler bayag seye faydasi var.

Canim icemedim ya zaten normalde de soğanı sevmem malesef incir kuru var onu deneyecek insallah faydası olur

Kızlar kızlar kızlar...
tabiki alternatif tıp diye birşey var buna inanmıyor değilim ama bu kürlere inanamıyorum ben nedense birine iyi geldi diye sizede iyi gelecek diye birşey yok doktorunuza danışmadan denemeyin derim ben bi arkadaşım bu incir kürüne takmıştı bi ara ısrarıma yenik düştü ve doktoruna sordu Dr cavabı için daha rahat edecekse yap oldu eee işe yarar mı dediğinde ise hayır yaramaz ama yapmadım deme demişti. Bu işler şakaya gelmez bu incir kürü soğan kürü yumurta geliştirme için yapılıyor ya yeterince yumurtan varsa bütün hormonlarını alt üst ediyor bu sadece benim fikrim herkesin fikrine saygı duyarım. Rabbim ol derse olur unutmayın.

Canim dr gittim tedavide gördüm zaten ama tutmadı ne biliyim faydasını görenler olmuş gorumcem falanda demişti bi deneyeyim diye düşünüyordum.

Canim dr gittim tedavide gördüm zaten ama tutmadı ne biliyim faydasını görenler olmuş gorumcem falanda demişti bi deneyeyim diye düşünüyordum.
Dediğim gibi bu sadece benim düşüncem saygı duyarım tabiki bu çaresizliği bende yaşıyorum her yolu denemek istiyoruz gayet iyi anlıyorum sadece ben yapmadım yapmam da sanırım. Muhakkak faydasını gören olmuştur yoksa bu kadar bilinir mi ama benim fikrim bu konuda farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…