aynen hayırlısı canım nem bi bitkisel ürün kullanıyorum suanda çocuk için bide diyet yapıyorum zaten kafam dagılıyorBende bu ay ilk defa stres yapmadim hasta olmadim 1 hafta gecti kamda 2 defa verdik cikmadi doktor söktürücü verdi ins hasta olursam asılama tedavisine baslayacaz hayirlisi diyelim cnm
canımsın yaa...bu ara pek fazla girmiyorum arada bakıp çıkıyorum...topiğin sahibi zaten kayboldu....bugünde şehir dışına çıkıcam...kendine dikkat et, beni özle anacımmm
ben varım canım mütemadiyen burdayım :)canımsın yaa...bu ara pek fazla girmiyorum arada bakıp çıkıyorum...topiğin sahibi zaten kayboldu....bugünde şehir dışına çıkıcam...kendine dikkat et, beni özle anacımmm
Evenness iki senelik evliyim ama üç aydır bebek istiyoruz ben biraz aceleci davraniyorum evet ama bekletmesin Allahım kimseyi böyle
1-2 gun var reglime.
ama test yaptım
silik çizgi çıktı
ahhh nasıl bekliycem :SSSbir hafta bekle ve tekrar yap testi yada hemen dr gidip kan tahlili yaptır
ahhh nasıl bekliycem :SSS
Bu topiği ilk defa görüyorum ve bu açılış mesajını görünce Allah'ım bunu ben mi yazdım yoksa dedim O kadar tanıdık geldi yaniBat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?