- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Inşallah canım yaaa. Vallahi herkes biliyo. Ilkinde saklamıştı annem kayin validem ilan etmişti . Bu kez annem ilan etti kayin validem söylemiyor. 10 gün gecikme oldu canım. Sadece korkuyorum. Inşallah sendende güzel haberler aliriz
güzel olur canım hiç merak etme , dualarımız seninle ve tabi isteyen ben dahil herkese hayırlısını nasip etsin...[/Q
Aminnn canım insallah. Rabbimiz büyüktür elbet zamanı gelince olur. Bende ileri derecede iltihap vardı. Doktor sper kalitesi düştüğü için iltihap geçmeden olmaz gözüyle bakıyordu. Tabi bizde öyle ama nasıl oldu anlamadık. Halen şaşkınlık icindeyiz
Inşallah kuzum. Maşallah nasıl başardınız 4 ay saklamayı. Bana kalsa bende duyurmak istemem canım ama aileler sabırsız bu konuda. Anneme biraz saklayalim dedim. Anası belli babası belli saklamaya gerek yok dedi. Zaten herşey olacağına variyo dedi ve herkes biliyo.Amin inşallah cano ya olumlu düşün dua et hayırlısı için Allah 'a tevekkül et inşaAllah bişey olmaz.... bende inşallah bigün kalırsam annem ablam ve kocam dışındakilere hemen söylemeyi düşünmüyorum çünkü ilk 3 ay belli olmuyor herkesin herşeyi bilmesi insanı daha çok etkiler
biz ablamınkini 4 ay sakladık
iyi etmişiz
Bi yerde nasip işi kuzum. Üzme kendini elbet birgün ufaklık gelecek ve anne buradayım diyecek. Allah in izniyle.Genelde hep beklemedigin anda oluyor zaten bide ben dusunmesem iyi olacakta ışte beceremiyorum
Inşallah kuzum. Maşallah nasıl başardınız 4 ay saklamayı. Bana kalsa bende duyurmak istemem canım ama aileler sabırsız bu konuda. Anneme biraz saklayalim dedim. Anası belli babası belli saklamaya gerek yok dedi. Zaten herşey olacağına variyo dedi ve herkes biliyo.
İnsallah cnm bakalimSağol canım. İhmal etme inş önemli bisey cikmaz
Sorma yaa insanin elinde olmuyoki bu iste bi koyversek :) zaten bebişte gelcek bu stres mahfediyo bizi bu obur ayda olmazsa eşimi yolluycam bu sefer doktora birazda o gitsin dun resmen taramadan geçtim :)Hosgeldin canım, daha yolun basindayiz diye mi bu kadar sabirsiziz anlamiyorum ki aynen yaaa soyle zaman aksin gitsin istiyorum keske hemen belli olsa yaaa degil mi ?
Canim samsunlu yum. Istanbul da yaşıyorum. SenNerdensin bu arada canim
acele etmeyin kızlar ama takibi de bırakmayın...mesela hemen istiyorsan ve birkaç denemeye olmadıysa bence iyi bir doktora gidip yapılabilecek tüm test ve tahlilleri isteyin...en baştan tedbirinizi alın derim ben...benim ağzım yandı o yüzden diyorum sakın yanlış anlamayın...ama başta dediğim gibi hiç acele etmeyin Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur...moral bozmak yok...Kizlarr herkeze meraba :) dunki testten sonra adete 3kala negatifi gorduk kanda yarina oburgune olurum adet ekim ayi ugur getirsin hepimize inş bende hep buralardayim bu 4.ayimiz olucak okdarda çalisiyoz olmuyo :) nasip işte şimdiden diyer ay sonunu iple cekiyorum hala adet olmadan düsunun artik gerisini siz :)
canım bu arada hoşgeldin... demeyi unuttumKizlarr herkeze meraba :) dunki testten sonra adete 3kala negatifi gorduk kanda yarina oburgune olurum adet ekim ayi ugur getirsin hepimize inş bende hep buralardayim bu 4.ayimiz olucak okdarda çalisiyoz olmuyo :) nasip işte şimdiden diyer ay sonunu iple cekiyorum hala adet olmadan düsunun artik gerisini siz :)
NeresindesinBende istanbuldayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?