- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
MerhabaKizlar sohbetinize denk geldim
Bende tl tutamayanladanim... euro dolar aliyorum. Ama en Z 10 alirim
Cunku 1 likler icin bozma konusu sorunlu olabiliyor her yer almiyor en kotu ihtimalle bankalara sorun
Birde bende makine tabletini boluyorum ama fairy bolemedim
Ben frosh kullaniyorum dogal olsun istemistim yarim cok iyi oldu.
Fairy nasil boluyorsunuz
al al ben yılbaşında almıştım bu kararı 72 dolarım olduÇok iyiymişbunu bende yapayım bari 1 E 5 E bakmadan euro dolar alalım
1 doların bozma konusunda sorun olduğunu bilmiyordum en iyi yapmayım 5 dolardan aşağı banada daha çok yatırım olmuş olur. fairy bölüyorum çok nadir dağılıyor bölerken makinenin tablet kısmında bölüyorum dağılan akan makineye gitsin diye diğer yarısını da küçük saklama kabına koyuyorum dağılıp akmışsa o kabıda atıp yıkıyorum tek bir gr heba etmiyorum detajanın ay bende az değilmişimKizlar sohbetinize denk geldim
Bende tl tutamayanladanim... euro dolar aliyorum. Ama en Z 10 alirim
Cunku 1 likler icin bozma konusu sorunlu olabiliyor her yer almiyor en kotu ihtimalle bankalara sorun
Birde bende makine tabletini boluyorum ama fairy bolemedim
Ben frosh kullaniyorum dogal olsun istemistim yarim cok iyi oldu.
Fairy nasil boluyorsunuz
o zaman hedef kısmına dolarılarıda ekleyelim sene sonuna kadar 300 dolar ve 10 çeyrek hedefim olsunŞu dolar euro işini sevdim. Pazartesi dolar durumuna göre düşerse biraz daha alayım bari 50 TL lik
Mantıklı ekliyorumo zaman hedef kısmına dolarılarıda ekleyelim sene sonuna kadar 300 dolar ve 10 çeyrek hedefim olsun
bir ricam olacaktı ekonomi topiklerini okurken hep tasarruf hakkında ilerleyen sayfalarda fikir verilmiş eee o kadar sayfayı okumak pek mümkün değil bizim aklımıza gelenleri ilk sayfada maddeler halinde paylaşır mısınız hem başkalarınada faydası olur ilk sayfadan ulaşırlar bilgilere olur mu?Mantıklı ekliyorum
Çok faydalı olur kesinliklebir ricam olacaktı ekonomi topiklerini okurken hep tasarruf hakkında ilerleyen sayfalarda fikir verilmiş eee o kadar sayfayı okumak pek mümkün değil bizim aklımıza gelenleri ilk sayfada maddeler halinde paylaşır mısınız hem başkalarınada faydası olur ilk sayfadan ulaşırlar bilgilere olur mu?
makinaya giren hiçbir şeyi elimde yıkamam zaten yetişemiyorum işlere genel olarak 2 günde bir çalışıyor daha fazla kalınca sevmiyorum koku yapıyorBir arkadaşım ben bulaşık makinasını 2-3 gün de bir çalıştıriyorum, tencereleri elimde yıkıyorum hemen dolmuyor demişti. Bana garip geldi ama ben hergun çalıştıriyorum .Siz nasıl yapıyorsunuz
Merhabalar, mantıklı bir fikir. Lakin biraz zaman istiyor. Hafta içi madde halinde uygulanmış birebir kişiler tarafından uygulanmış tasarruf yöntemlerini listeyebiliriz.bir ricam olacaktı ekonomi topiklerini okurken hep tasarruf hakkında ilerleyen sayfalarda fikir verilmiş eee o kadar sayfayı okumak pek mümkün değil bizim aklımıza gelenleri ilk sayfada maddeler halinde paylaşır mısınız hem başkalarınada faydası olur ilk sayfadan ulaşırlar bilgilere olur mu?
Bende öyle yapıyorum. Hergün hatta 2 kez . Ben tasarruf ederken hayatı zorlaştıracak yöntemlerden uzak duruyorum açikcasi .Ben bazen gunde 2 defa da calistiriyorum tamamen hayatimi kolaylastirmasina bagli
1- 2 keskin bicagimi ve ahsap urunleri koymam herseyi koyarim
Bende öyle yapıyorum. Hergün hatta 2 kez . Ben tasarruf ederken hayatı zorlaştıracak yöntemlerden uzak duruyorum açikcasi .
alışveriş yaparken bitmek üzere olan ürünleri bitmeden önce tespit edip dolabın üstüne not almak o hafta o ürünler indirimdeyse ordan takip edip almakBen bugüne kadar pek uygulayamasamda artık uygulamak istediğim okuduğum ve bildiğim tasarruf tedbirlerini yazayim
- Alışverişler için indirimleri takip edelim
- Kıyafet alışverişini kaliteli markalardan ama indirimlerini takip edip alalim (uygun diye aldığım kalitesiz herşeyi en fazla bi Sezon giyip atmak zorunda kalıyorum kötü oluyor )
- Yemekler için haftalık liste yapalım
- Liste doğrultusunda pazara markete gidelim
- Yazın domates ,konserve ,buzluk stoğu yapalım
- Dışarıda yemek olayını en fazla haftada bir yapalım ayda 4 ü geçmesin.
- Sinema ayda 2 olsun en fazla
- Zararlı alışkanlıklarımızi bırakalım, bırakamiyorsak en aza indirelim.
- Kredi kartı kullanıyorsak sıfırlamaya çalışalım, büyük harcamalarda kart kullanalım
- Giderleri takip etmek adına uygulamalar var onlardan gider takiplerimizi ,planlamalarimizi yapabiliriz. Sabah sabah aklıma bunlar geldi ,tabi bunlar her aileye ve kişiye göre değişen şeyler . Sizinde aklınıza gelenler varsa öğrenmek isterim
Kuaför meselesini bende uyguluyorum mesele, kaş bıyık kendim alırım ağdamı kendim yapmaya çalışırım bunlar beni minimum 50 tldeb kurtarıyor ayda 100 TL net kımbarada kalabilir.alışveriş yaparken bitmek üzere olan ürünleri bitmeden önce tespit edip dolabın üstüne not almak o hafta o ürünler indirimdeyse ordan takip edip almak
kışın kullanmadığım yerlerin peteğini kapatmak
tasarruflu ampülleri tercih etmek mutfakta led kullarmak
kullanmadığım eşyaları pirizde bırakmamak
banyoda sıcak su beklerken o suyu boşa akıtmamak çeşitli yerlerde kullanmak(bu doğamız için de çok önemli)
yiyebileceğimiz kadar yemek yapıp ekmek almak kolay kolay çöpe gitmez bizim evde yemek ve ekmek
makineleri tam dolmadan çalıştırmamak
sırf ses olsun diye izlenmeyen tv yi kapatmak
evde yapabildiklerim varsa kuaföre gitmeden evde hallediyorum kuaföre vereceğim parayı kumbaraya koymak
indirimli ürünlerden bozulmayacakları alıp stok yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?