• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Hava güneşli olsaydı harcamalı bi gün olacaktı . Kapalı ve rüzgarlı olduğundan kahvaltı evde yapıldı . Eşim kızımı 1 saat kadar parka çıkardı . Şimdi öğle uykusuna yattı ev ahali. Uyku havası tamda. Ben de mayıştım valla.
Makina ya çamaşır attım . Kuruyanları katladım.
Akşam için patates musakka,cacık düşünüyorum. Belki pilavda yaparım .
Trendyolda 30 tl indirim kuponum vardı . Basic siyah bi tişört aldım . Aslında 25 tl ama bana göre akıllı ve çok kullanışlı bir parça bedeni de vardı onu aldım. Evde işte markette hemen giy çık iyi oluyor. Sadece 9 tl kargo ücreti Ödemiş oldum tişört için .
Bikaç pantalon almam gerek yıprandı artık kullandıklarım.
Aslında kilo verebilsem dolapta içine giremediğim bikaç pantolon var .düğmeleri kapanınca sıkan .
Diyetisyenim ben 😅 Haftasonu kursunda eşim onu bekliyorum ben de, evi temizledim 2 makine çamaşır attım. Annemgile gideceğiz akşama da inşallah

Eşim yeni işe başladığı zamanlarda bozuk paralarını hep biriktirmiş. Bi ay sonu hiç parası kalmayınca açmış, 200 tl birikmiş. O çok iyi gelmişti der hala.

Evlendikten sonra bi ara başladık yine biriktirmeye. Çeyrek alacaktık, biraz eksiğimiz vardı, açalım bakalım dedik. 70 tl olmuşmuş. Havadan gelmiş gibi oluyor o yüzden kumbara kullanmak çok güzel. Yeniden başlamak istiyorum. 😊

Diyetisyenim ben 😅 Haftasonu kursunda eşim onu bekliyorum ben de, evi temizledim 2 makine çamaşır attım. Annemgile gideceğiz akşama da inşallah
Tam da ihtiyacım olan

Ama ben diyete karşıyım . Önemli olan yiyerek zayıflamak (şaka şaka )
Benim Boğaz durmuyor maalesef

bugün hava güneşli olunca mayıştım dedim ki dışardan bir şeyler söyler yeriz yemek yapmakla uğraşlayım sora aklıma burası geldi en az 50 tl eder dışarıda yemek kalktım girdim mutfağa buzlukta dolmam vardı onu pişirdim yanınada pilav yaparım 50 tl bana kaldı😂😂

Tutuy Tutuy Hayat standartları düşürülmemeli cümlene katılıyorum, bulaşık süngeri ikiye bölmek ilginçmiş. Peki ben bulaşık tabletini ikiye bölerek kullanıyorum ve bu hareketimden baya memnunum :halay:ben de mi onlardan oldum acaba hahah

bugün hava güneşli olunca mayıştım dedim ki dışardan bir şeyler söyler yeriz yemek yapmakla uğraşlayım sora aklıma burası geldi en az 50 tl eder dışarıda yemek kalktım girdim mutfağa buzlukta dolmam vardı onu pişirdim yanınada pilav yaparım 50 tl bana kaldı😂😂
O zaman 50 tl kumbaraya koyun :))

Birikim için hayat standartlari düşürülmemeli. Bazısı çok abartıyor gerçekten
Çok ilginç şeyler görüp okuyorum
Bulaşık süngerini ikiye kesmek , eskimiş tişörtü kesip tuvalet kağıdı olarak kullanmak
Bana göre bu kadar da abartı
ama bende bulaşık makinası tabletini ikiye bölüyorum ;)gerçi tasarruftan ziyade sağlık için yapıyorum diğer türlü sanki her sey deterjan kokuyor

Kızlar yalan değil bende bölerek kullandığım dönemler oldu . Tasarruf amaçlı mı cimrilik amaçlı mı aman bitmesin korkusuyla mı bulaşıklarım deterjan kokumu kalıyorla mı sağlık amaçlı mı ???

Ben bölerek kullandım denemek istedim . Gayet iyi Performans aldım . Tüm kullanarak ne daha fazla kimyasala gerek vardı ne de israfa !!!

Şimdi kullandığım marka farklı bölerek kullandığımda aynı performansı alamıyorum mesela.

Bulaşık makinesi tabletini ben de boleyim bari ya :)
Eve bir de açılmayan kumbara ayarlamak lazım. Ortalıkta dolaşan bozuklar icin tatlıs bir yuva olur en azından :)

Kızlar yalan değil bende bölerek kullandığım dönemler oldu . Tasarruf amaçlı mı cimrilik amaçlı mı aman bitmesin korkusuyla mı bulaşıklarım deterjan kokumu kalıyorla mı sağlık amaçlı mı ???

Ben bölerek kullandım denemek istedim . Gayet iyi Performans aldım . Tüm kullanarak ne daha fazla kimyasala gerek vardı ne de israfa !!!

Şimdi kullandığım marka farklı bölerek kullandığımda aynı performansı alamıyorum mesela.
fairy kullanıyorum ben gayette memnunum alıştım artık tüm atınca tiksiniyorum bulaşıktan çok kokuyor

O zaman 50 tl kumbaraya koyun :))
bencede hak ettim fazlasıyla ben kumbara yapmıyorum biriktirip dolar euro alıyorum eşim bazen utanmıyor musun 1 euro almaya diyor ama yıl başından bari 400 tl biriktirmişim elime ne geciyorsa 3e 5e bakmıyorum alıyorum bazen 1 bazen 10 fark etmiyor. tl olunca harcarım korkusuyla. açılmayan kumbarayı açmadan para bile çıkardığım için bana en etkili yöntem bu:halay:

bencede hak ettim fazlasıyla ben kumbara yapmıyorum biriktirip dolar euro alıyorum eşim bazen utanmıyor musun 1 euro almaya diyor ama yıl başından bari 400 tl biriktirmişim elime ne geciyorsa 3e 5e bakmıyorum alıyorum bazen 1 bazen 10 fark etmiyor. tl olunca harcarım korkusuyla. açılmayan kumbarayı açmadan para bile çıkardığım için bana en etkili yöntem bu:halay:
Helal olsun :oha::halay:

Çok iyiymiş 😁 bunu bende yapayım bari 1 E 5 E bakmadan euro dolar alalım 😁

Kızlar merhaba 🙋‍♂️ tekrar edeyim önce gruba katılmak isteyen lütfen DM den hedefini yazıp bana göndersin 🌷

Bende bu ay sonu gram altın alayım diyorum galiba gramla yarım la biraz birikim yapmak daha mantıklı geldi altın sonuçta 🤷‍♂️ tabi istediğim gibi giderse işler.

Yarın dışarı çıkayım diyordum vaz geçtim çıksamda yürüyüş yapacağım max limit 10 tl dedim kendi kendime hava alır dönerim 😊

Kizlar sohbetinize denk geldim
Bende tl tutamayanladanim... euro dolar aliyorum. Ama en Z 10 alirim
Cunku 1 likler icin bozma konusu sorunlu olabiliyor her yer almiyor en kotu ihtimalle bankalara sorun

Birde bende makine tabletini boluyorum ama fairy bolemedim
Ben frosh kullaniyorum dogal olsun istemistim yarim cok iyi oldu.
Fairy nasil boluyorsunuz

Back