- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Diyetisyenim benHava güneşli olsaydı harcamalı bi gün olacaktı . Kapalı ve rüzgarlı olduğundan kahvaltı evde yapıldı . Eşim kızımı 1 saat kadar parka çıkardı . Şimdi öğle uykusuna yattı ev ahali. Uyku havası tamda. Ben de mayıştım valla.
Makina ya çamaşır attım . Kuruyanları katladım.
Akşam için patates musakka,cacık düşünüyorum. Belki pilavda yaparım .
Trendyolda 30 tl indirim kuponum vardı . Basic siyah bi tişört aldım . Aslında 25 tl ama bana göre akıllı ve çok kullanışlı bir parça bedeni de vardı onu aldım. Evde işte markette hemen giy çık iyi oluyor. Sadece 9 tl kargo ücreti Ödemiş oldum tişört için .
Bikaç pantalon almam gerek yıprandı artık kullandıklarım.
Aslında kilo verebilsem dolapta içine giremediğim bikaç pantolon var .düğmeleri kapanınca sıkan .
Tam da ihtiyacım olanDiyetisyenim benHaftasonu kursunda eşim onu bekliyorum ben de, evi temizledim 2 makine çamaşır attım. Annemgile gideceğiz akşama da inşallah
O zaman 50 tl kumbaraya koyun :))bugün hava güneşli olunca mayıştım dedim ki dışardan bir şeyler söyler yeriz yemek yapmakla uğraşlayım sora aklıma burası geldi en az 50 tl eder dışarıda yemek kalktım girdim mutfağa buzlukta dolmam vardı onu pişirdim yanınada pilav yaparım 50 tl bana kaldı
ama bende bulaşık makinası tabletini ikiye bölüyorumBirikim için hayat standartlari düşürülmemeli. Bazısı çok abartıyor gerçekten
Çok ilginç şeyler görüp okuyorum
Bulaşık süngerini ikiye kesmek , eskimiş tişörtü kesip tuvalet kağıdı olarak kullanmak
Bana göre bu kadar da abartı
bende bölüyorum yoksa biz cimri miyizTutuy Hayat standartları düşürülmemeli cümlene katılıyorum, bulaşık süngeri ikiye bölmek ilginçmiş. Peki ben bulaşık tabletini ikiye bölerek kullanıyorum ve bu hareketimden baya memnunum ben de mi onlardan oldum acaba hahah
Haha sanırım sarayda yaşasam hizmetçilerime gene böldürürdüm. O konuda katıyımbende bölüyorum yoksa biz cimri miyiz
hahahha sanırım bende rahat edemezdim belki magazine düşme korkusuna sesimi çıkarmazdımHaha sanırım sarayda yaşasam hizmetçilerime gene böldürürdüm. O konuda katıyım
fairy kullanıyorum ben gayette memnunum alıştım artık tüm atınca tiksiniyorum bulaşıktan çok kokuyorKızlar yalan değil bende bölerek kullandığım dönemler oldu . Tasarruf amaçlı mı cimrilik amaçlı mı aman bitmesin korkusuyla mı bulaşıklarım deterjan kokumu kalıyorla mı sağlık amaçlı mı ???
Ben bölerek kullandım denemek istedim . Gayet iyi Performans aldım . Tüm kullanarak ne daha fazla kimyasala gerek vardı ne de israfa !!!
Şimdi kullandığım marka farklı bölerek kullandığımda aynı performansı alamıyorum mesela.
bencede hak ettim fazlasıyla ben kumbara yapmıyorum biriktirip dolar euro alıyorum eşim bazen utanmıyor musun 1 euro almaya diyor ama yıl başından bari 400 tl biriktirmişim elime ne geciyorsa 3e 5e bakmıyorum alıyorum bazen 1 bazen 10 fark etmiyor. tl olunca harcarım korkusuyla. açılmayan kumbarayı açmadan para bile çıkardığım için bana en etkili yöntem buO zaman 50 tl kumbaraya koyun :))
Fairy ciddi deterjan kokusu bırakıyorfairy kullanıyorum ben gayette memnunum alıştım artık tüm atınca tiksiniyorum bulaşıktan çok kokuyor
Helal olsunbencede hak ettim fazlasıyla ben kumbara yapmıyorum biriktirip dolar euro alıyorum eşim bazen utanmıyor musun 1 euro almaya diyor ama yıl başından bari 400 tl biriktirmişim elime ne geciyorsa 3e 5e bakmıyorum alıyorum bazen 1 bazen 10 fark etmiyor. tl olunca harcarım korkusuyla. açılmayan kumbarayı açmadan para bile çıkardığım için bana en etkili yöntem bu
sanmıyorum en iddialı marka kurumuş yağlara karşı ee bunuda fazla kimsalla yapacaklar mecburFairy ciddi deterjan kokusu bırakıyor
Makinadan makinaya fark varmı yoksa her makinada aynı mı
Çok iyiymişbencede hak ettim fazlasıyla ben kumbara yapmıyorum biriktirip dolar euro alıyorum eşim bazen utanmıyor musun 1 euro almaya diyor ama yıl başından bari 400 tl biriktirmişim elime ne geciyorsa 3e 5e bakmıyorum alıyorum bazen 1 bazen 10 fark etmiyor. tl olunca harcarım korkusuyla. açılmayan kumbarayı açmadan para bile çıkardığım için bana en etkili yöntem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?